Ty cviky na střed těla jsou parádní, a taky pekelně těžký, určitě se budu inspirovat, díky
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
COOL DOWN
člunkový běh, skákání panáků
20 minut strečink
Poznámky :
pauzy cca 60 sec.
Hodnocení tréninku : 8/10
- kliky docela na pohodičku
- okruh na střed těla mě pěkně zničil, břicho v jednom ohni
- TGU dost náročné, střed dostal zabrat
- švihadlo celkem OK, pár kyksů bylo, ale jinak celkem fajn
S tréninkem jsem docela spokojený. Vše proběhlo víceméně jak mělo. Zítra nejdu do školy (volno), v pondělí Velikonoce, takže škola až za 5 dní .
Zítra odpočinek, relaxace. Další trénink v pátek.
video dne :
Muhammad Ali, jeden z největších boxerů všech dob !!
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Takže dneska jsem se rozhoupal k tomu, že si dám ve cvičení nějaké konkretní cíle, abych měl větší motivaci.
Více méně mě k tomu přiměla stránka www.nerdfitness.com
Tuto stránku můžu všem jen a jen doporučit, autor Steve Kamb je velkou inspirací pro všechny, co se zajímají o zdravý životní styl, cvičení atd.
Moje CÍLE :
Level 1
- Udělat 30 kliků vkuse
- Uběhnout kolečko kolem parku (cca 1km) pod 3 minuty
- Udělat pěkných 8 shybů
- Zvládnout 100 burpees pod 10 minut
- Vydržet Plank více jak 150 sekund
- Zajít si minimálně 1x do posilovny
- Nechat se změřit přístrojem Inbody
Myslím, že měsíc (30 dní od tohoto dne) by na splnění těchto cílů měl stačit.
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
Naposledy upravil Reiben dne čt duben 21, 2011 11:40 am, celkově upraveno 1 krát
Ty váhy v závorkách jsou celkem, to znamená, když tam mám např. pushpress (24kg), tak to v praxi znamená, že každá jednoručka měla 12kg.
Jinak ty cíle snad dám, času na to mám dost ...
Dneska jsem se krásně vyspal, protože jsem nemusel do školy . Dopoledne jsem byl na menší pocházce s psiskama. A odpoledne jsem se na cca 90 minut jel projet s kamarádem na kole. Žádné extra jezdění, hodně jsme zastavovali a celkově jeli pomalu. Spíš taková relaxační jízda na čerstvém vzduchu.
Zítra trénink.
JÍDLO :
6:40 – Snídaně : kaše (šálek ovesných vloček, hrst mandlí, cca 300 ml odtučněného mléka), jablko
19:00 – Večeře : pytel rýže, cca 200 gramů kuřecího masa, plátek 20% sýra (rozpuštené na masu), zelenina
21:30 - 2. Večeře : 250 gramů odtučněného tvarohu
TRÉNINK :
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků, švihadlo, člunkový běh, angličany, driblování s tenisákem)
10 minut dynamický strečink
Workout :
Shyby podhmat 5x4 (čas - 4:45)
Kliky 4x15
Výpady s jednoručkami 3x8+8 (26kg)
Trh s jednoručkou (18kg) 5x3+3
Wall Squat 3x45 sekund
Výpony na jedné noze (5kg) 3x15+15
Bicepsové zdvihy s jednoručkami střídavě (18kg) 3x12+12
+ střed těla :
8x kolečko z kolen
12x obrácené zkracovačky
25x mosty
3X
čas celkem – 62:00 (nejdelší trénink za poslední dobu)
COOL DOWN
člunkový běh, skákání panáků, driblování s tenisákem, švihadlo
20 minut strečink
Poznámky :
wall sqaut - : něco jako Plank, jen s tím rozdílem, že místo core, zabírají nohy
pauzy cca 60 - 90 sec.
Hodnocení tréninku : 10/10
- u shybů mě překvapilo, že jsem měl docela dost síly, celkově jsem těch pět sérií zvládl pěkně, takže spokojenost
- kliky mi dali dost zabrat, první dvě série OK, třetí už dost obtížná, čtvrtá na krev
- výpady skvělý, dobré procítění nohou
- trhy OK, technika se mi zdála dobrá, příště zkusím 20kg
- wall squat jsem zařadil po hodně dlouhé době,.. je to makačka, doporučuju
- bic. zdvihy OK, dobré napumpování
- výpony OK, skvělé procítění lýtek
- okruh na střed těla byl good, vše šlo dobře
Dneska velká spokojenost. Trénink se skvěle vydařil. Sice se to trochu protáhlo, ale u každého cviku jsem byl spokojený, takže super.
Zítra plánuju nějaký krátký, relaxační běh. V neděli kruhák s vlastní vahou.
video dne :
Dneska mě zaujalo TRX, sice jsem o tom slyšel už dříve, ale teprve dneska jsem shlédnul nějaký videa atd. Dost se mi to zalíbilo, je to jednoduchý, komplexní cvičení s vlastní vahou, který člověk může dělat jak doma, tak i venku.
Plánuju, že si to časem koupím, ale ta cena (cca 3000 kč) mě dost odrazuje. Co nejdřív si chci pořídit ketlebell, takže TRX bude muset počkat.
ja sem wall squatu rikal sed ala imaginarni zidle , tak uz aspon vim, jak se to opravdu jmenuje, jinak trx sezenes i levnejc a to zhruba o pulku.. ale koupit prvne kb je urcite dobra volba
Imaginární židle.. dobře si to pojmenoval. Jinak to TRX, kde se to dá sehnat za levno ? Co jsem hledal na googlu, tak jenom za cca 3000 kč (i poštovný).
Co se týče kettlebelu, přemýšlím nad koupí 16kg, myslíš, že bych to měl být schopen zvládnout ? Přece jenom ty moje výkony nejsou nic moc.
Líbí se mi tvoje tréninky i jídelníček. Asi se tebou nechám inspirovat, jen se chci zeptat, nezhoršilo se ti něco, když jíš tak často vejce? Já se toho docela zatím bojím. Některý den je raději vynechávám.
Mimochodem ty trénuješ 3x-4x týdně? Nebo jak se to zlíbí? (Je to hloupá otázka mohu si to dohledat, ale já to jen tak projela)
Trénuju jak se mi to hodí, jak mám náladu.
Od nynějška se budu snažit trénovat 2x týdně silově + střed těla (jednoručky, shyby atd.), 1x kruhový trénink s vlastní vahou, 2x kondice (běh, angličany, švihadlo).
Co se vajec týče, tak denně jich spořádám docela dost (4 i více) a zatím žádný problémy nenastaly. Jím vejce z domácího chovu,.. takže i to je celkem podstatný.
Jím vejce z domácího chovu,.. takže i to je celkem podstatný.
My máme taky domácí, jenomže oni ty slepice jsou nějaký nadopovaný asi nebo co, protože normální vejce má tak 50g, ale tyto mají tak 70g+ :D
A to se mi nelíbí :D To bude tím agresivním kohoutem...
Jinak sice jsem holka, ale tím tréninkem se inspiruju. Mám teď "dost" aerobky (nebo spíš víc v poměru) jak cvičení. Potřebovala bych si sestavit nějaký kruháč co bych zvládala. Jen si s tím nevím moc rady :) resp. nevím jak střídat partie. Jeslti mám cvičit jak mě baví a říct si "tak teď kliky"...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru