|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jak často navštěvujte Fast foody ? |
| Nikdy ! |
|
13% |
[ 12 ] |
| Jednou za x měsíců |
|
44% |
[ 39 ] |
| 1x za měsíc |
|
20% |
[ 18 ] |
| 1x za 14 dní |
|
12% |
[ 11 ] |
| 1x za týden |
|
6% |
[ 6 ] |
| více jak 1x týdně |
|
2% |
[ 2 ] |
|
| Celkem hlasů : 88 |
|
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: čt duben 21, 2011 9:18 am Předmět: |
|
|
Já se budu snažit o to, abych já, moje budoucí přítelkyně->manželka a mé děti NEBYLY obézní, měli dostatek pohybu a zdravou (přiměřeně) a pestrou stravu. Proč měnit ostatní lidi, když o to nestojí? Ztráta času. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne čt duben 21, 2011 11:42 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
ikski
|
Zaslal: čt duben 21, 2011 9:22 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Já se budu snažit o to, abych já, moje budoucí přítelkyně->manželka a mé děti NEBYLY obézní, měli dostatek pohybu a zdravou (přiměřeně) a pestrou stravu. Proč měnit ostatní lidi, kdo o to nestojí? Ztráta času. |
presne :)
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt duben 21, 2011 9:39 am Předmět: |
|
|
Já už to neřešim, u nás je většina členů v rodině tlustá. Občas ještě slyšim narážky na to, že furt jim, že si jídlo vážim atd.
Přiznám sám mám teď třeba 175cm a 87kg, mám už trochu pupek (kostky tam furt jsou  ), ale jsem rozhodlej, že až teď odmaturuju tak nasadim dietu a nevyseru se na to! _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt duben 21, 2011 10:35 am Předmět: |
|
|
Připomněli jste mi kolegy v bývalé práci. Nosil jsem si do práce krabičky s jídlem, občas do sebe hodil pár bobulí vitaminů apod. Klasika.
A kolegové (vzhledem například připlešlej tlustej malej tragéd) měli neustále poznámky ala "Nežer ty sračky" "Co to zase žereš za sračky" "Jdi do mekáče" "Jsi blbec". Zmrdi. Plyne z toho, že lidi chtějí být tlustý prasata a žrát hovna. Tak ať na to pojdou.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: čt duben 21, 2011 11:36 am Předmět: |
|
|
Problem je, ze diky trendu v okoli je pak sebehodnoceni uz tak zkazeny, ze vlastne neni jediny duvod s tim neco delat, protoze proc kdyz to stejne dela kazdy. Tolikrat jsem zkousel doma rict, ze mlety maso JEN s 50% tuku fakt neni ok, dokonce ani to s 30% neni ok .. tak to proste nezeru. A pak se to zkazi a vyhodi .. je mi lito tech penez, na druhou stranu ja takovyhle sracky nikdy nekoupim. Ani sladky nekoupim, i kdyz jednou za x mesicu cokoladu zboucham, protoze na ni mam chut.
A nejsmutnejsi na tom je, ze tohle prebiraj deti .. treba od nas z rodiny ji nejhur malej a je to marny a marny vysvetlovat, ze to sladky se NEMA kupovat, ze nejdriv jidlo a pak sladky .. pak jsem vlastne ja zlej, ze mu odpiram sladky ..
.. a tech lidi v TV, co chtej zhubnout mi je lito - na druhou stranu diky za kazdyho napravenyho - cim min lidi ty levny sracky kupuje, tim mensi sance, ze se to bude vyrabet. Ale lidi jsou idioti, cenovka je vic nez popis na obalu ..
Btw fastfood je spatny a restaurace ne? :) Ja bych rekl, ze ve vetsi casti pripadu vyjde i ten McD zdravejs
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt duben 21, 2011 11:48 am Předmět: |
|
|
| mysH napsal: |
Btw fastfood je spatny a restaurace ne? :) Ja bych rekl, ze ve vetsi casti pripadu vyjde i ten McD zdravejs |
Tak jasné že:
domácí vaření > McD, KFC, Burger King, restaurace,...
ale jde o to, že snad v každé restauraci si můžeš vybrat zdravé jídlo. Nějaký kuřecí plátek s přílohou podle chuti a zeleninou, nebo těstoviny s masem a sýrem, nebo brambory s rybou. Ale v Mekáči takovou možnost nemáš _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt duben 21, 2011 11:51 am Předmět: |
|
|
ale máš...salát caesar - to se dá sníst relativně bez výčitek....ovšem, hlad to moc nezažene.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt duben 21, 2011 11:53 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | ale máš...salát caesar - to se dá sníst relativně bez výčitek....ovšem, hlad to moc nezažene. |
Ok, ale bez majonezy. A salát neberu jako jídlo, to je předkrm. Ale to je tak všechn, co tam je. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt duben 21, 2011 11:59 am Předmět: |
|
|
mají tam i dobrý džus...ale pravda - jídlo ne
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt duben 21, 2011 12:03 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | Problem je, ze diky trendu v okoli je pak sebehodnoceni uz tak zkazeny, ze vlastne neni jediny duvod s tim neco delat, protoze proc kdyz to stejne dela kazdy. Tolikrat jsem zkousel doma rict, ze mlety maso JEN s 50% tuku fakt neni ok, dokonce ani to s 30% neni ok .. tak to proste nezeru. A pak se to zkazi a vyhodi .. je mi lito tech penez, na druhou stranu ja takovyhle sracky nikdy nekoupim. |
Žena nám v Tescu kupuje mletý hovězí se 7% tuku :)
Ono jíst zdravě jde ruku v ruce s alespoň elementární inteligencí.
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: čt duben 21, 2011 12:05 pm Předmět: |
|
|
zrovna v Tescu bych tomu masu moc nevěřil, Tesco má nejhnusnější maso..
řezník je řezník
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: čt duben 21, 2011 12:15 pm Předmět: |
|
|
chlapci, co řešíte, stejně nezměníte nic... buďte rádi, že vy o svý zdraví dbáte a k tomu vypadáte slušně, ale řekl bych, že jinak taky tyhle truchlozpěvy nemaj smysl. lidi jsou jací jsou, když je někdo pořádně tlustej a ani přes zdravotní rizika a estetickou stránku věci ho to nesere, přece neznamená, že musí být "napraven na správnou cestu". nechte ten problém těm, kdo ho mají, když není váš, neřešte ho (nebo ho řešte jinak než lamentováním na fóru, jak jsou všichni tlustí, to čtu v novinách obden a s tlouštíkama to ještě nic neudělalo) _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt duben 21, 2011 12:27 pm Předmět: |
|
|
| elrubio napsal: | zrovna v Tescu bych tomu masu moc nevěřil, Tesco má nejhnusnější maso..
řezník je řezník |
Balený samozřejmě. To co mají v pultu není maso ale pokus o vraždu.
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: čt duben 21, 2011 12:42 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | elrubio napsal: | zrovna v Tescu bych tomu masu moc nevěřil, Tesco má nejhnusnější maso..
řezník je řezník |
Balený samozřejmě. To co mají v pultu není maso ale pokus o vraždu. |
Tak tak, taky nakupuji maso hlavně v tescu a balený..Jinak oničem...
Mají tam hlavně i levný sýry a ty jejich tvarohy, takže tam chodím nakupovat ve velkém.. _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|