Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 98, 99, 100 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Turakam

PříspěvekZaslal: pá duben 22, 2011 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

grogy napsal:
MAST3R- mortal combat je i na pc.....

však to...ale nič, si dávam teraz crysis 2ku a baví ma o moc viac ako jednotka, hutnejšia mestská akcia s nádhernou a svižnou grafikou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Reiben

PříspěvekZaslal: pá duben 22, 2011 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

COD 1 - hodně povedený díl, strávil jsem u něho hodně času
COD 2 - zábavný multiplayer, u kterého jsem vydržel tak 2-3 roky
COD 3 - hrál jsem u kámoše na Ps2,.. kravina
COD 4 - pro mě osobně nej. díl, singl skvělá adrenalinová jízda a multiplayer zabaví na nespočet desítek hodin
COD 5 - singl o ničem, multiplayer taky nic moc, celkem lehce nadprůměrná FPS, nic víc
COD MW2 - singl i multi se mi zdají strašně přeplácaný,..
COD BO - singl totální kravina, multiplayer je docela zábava, ale celkově fakt jen nadprůměr

další COD předem odepisuju,.. tahle série už má svý nejlepší zasebou
Gohan

PříspěvekZaslal: pá duben 22, 2011 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Gohan napsal:
Já nevím co lidi na tom xboxu a ps3 vidí. Když už bych si kupoval konzoli tak nejspíš Wii, protože to je něco jiného. Jinak si hry můžu zahrát na PC.

BTW: Hraje někdo EVE Online?

k čemu Wii proboha?

Když můžeš mít tohle:

Jinak taky vlastnim x360 a neměnil bych, spousta her co na PC ani neni. Navíc auta typu Forza 3 či Gran Turismo 5 je co se s NFS na PC nedá ani srovnávat. A sporotvní hry snad ani nemá cenu zmiňovat to je kort uplně něco jiného.

A onlinovky typu Lineage a Wordl of Wowko nesnášim!

Ale zase si s kámošema ve škole občas dáme na školních PC COD4 Hardcore mode. :)

Proč? Protože chci.
A posrané konzole brzdí vývoj her na PC. Bez konzolí už jsou hry o kus dále.
Azmodan

PříspěvekZaslal: pá duben 22, 2011 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben napsal:
MAST3R : u ps3 si zapomněl na God of War 3

Zejména GOW 3 !!! ...pro mě prakticky důvod ke koupi ps3
nEcro

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak co kdo hraje ?

ja uz dohral jen cekam na kamose a projedem jeste ten coop no ...
delsi jak jednicka ale celkem lehke na me jen jednou sem se zasekl ze sem nevedel ale po pul hodce mi to doslo asi
MAST3R

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:

Proč? Protože chci.

Tak si hraj posraný wowko a podoboný sračky. :)
nEcro

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Gohan napsal:

Proč? Protože chci.

ale je to tak jen kvuli tomu ze konzole sou zastarale mame asi jen 10 DX11 titulu a to mej jen zlomek prvku co by mohli mit... a nove Wii2 tomu tez nijak nepomuze kdyz tez je slozena ze starsich komponent a to neumluvim o ultra starem CPU
Gohan

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Gohan napsal:

Proč? Protože chci.

Bohužel je to tak, konzole mají starý HW který brzdí vývoj her na PC.
Btw: To že něco nebaví (neumíš) ty neznamená že to je sračka. A myslím že by se s tebou neshodlo ani 13mil. hráčů.
Awwww YEAAAAAH
Spazik

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
MAST3R napsal:
Gohan napsal:

Proč? Protože chci.

Btw: To že něco nebaví (neumíš) ty neznamená že to je sračka. A myslím že by se s tebou neshodlo ani 13mil. hráčů.
Awwww YEAAAAAH

Aha, tak konzole kazí vývoj? To je teda zase blábol, protože konzole z drtivé většiny ten vývoj platí a tímpádem podporujou, protože na PC si většina lidí tu hru stáhne z netu Kdyby nebyly konzole tak vývojáři žerou hlínu a my máme hovno a ne hry.

Naposledy upravil Spazik dne út duben 26, 2011 8:13 pm, celkově upraveno 1 krát
Gohan

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Gohan napsal:
MAST3R napsal:
Gohan napsal:

Proč? Protože chci.

Awwww YEAAAAAH

Aha, tak konzole kazí vývoj? To je teda zase blábol, protože konzole z drtivé většiny ten vývoj platí a tímpádem podporujou, protože na PC si většina lidí tu hru stáhne z netu Kdyby nebyly konzole tak vývojáři žerou hlínu.

Ty tady pleteš hrušky s jabkama, já se bavím o vývoji vzhledu her z hlediska náročnosti na HW, kdy na PC už dávno mohly být mnohem vzhledově lepší hry, ale nemůžou, protože na konzolích by to nebylo hratelné. Nevím co sem motáš nějaké stahování když sem o tom neřekl jediné slovo. Takže si nejdřív něco zjisti a pak můžeš říkat co je blábol a co ne.
Spazik

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Ty tady pleteš hrušky s jabkama, já se bavím o vývoji vzhledu her z hlediska náročnosti na HW, kdy na PC už dávno mohly být mnohem vzhledově lepší hry, ale nemůžou, protože na konzolích by to nebylo hratelné. Nevím co sem motáš nějaké stahování když sem o tom neřekl jediné slovo. Takže si nejdřív něco zjisti a pak můžeš říkat co je blábol a co ne.

A to si jako myslíš že se ta DX11 hra za desítky milionů dolarů jako udělá sama z ničeho nebo co? Čím náročnější technologie (grafika), tím víc peněz to stojí, a kdyby nebyli prodeje z konzolí, tak se tolik nevyvíjí technologie na PC, protože by ji nebylo prostě z čeho zaplatit. Si to představuješ jak Hurvínek válku.
Navíc ti uniká takovej detail, že na PC obvykle bývá verze graficky vylepšená, spíš zaléží na způsobu vývoje, jestli se to dělá nejdřív na PC a pak portuje na konzoli, nebo naopak, nebo jestli se to dělá souběžně.
Frozz.

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nic nehrajte a nebude vác nic trápit
prochm

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan má pravdu. Časy pořádných hard core her jsou už dávno pryč a je to právě kvůli konzolím. Nejde tak ani o grafiku jako spíš o zjednodušování her co se týče hratelnosti, příběhu a délky hraní. Vidím to i na svém synovi, který si zahraje radši hru, kterou dohraje za 5 hodin a nemusí u toho vůbec přemýšlet a nějaký příběh nebo poenta ho vůbec nezajímá.
Ale tak bohužel doba už je taková. S tím nejde nic dělat. Vývojářům jde hlavně o to by se hra co nejvíce prodávala tak že raději udělají nějakou hovadinu, která zaujme širší veřejnost a tím pádem víc vydělají.
MAST3R

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Gohan napsal:
MAST3R napsal:
Gohan napsal:

Proč? Protože chci.

Awwww YEAAAAAH

Aha, tak konzole kazí vývoj? To je teda zase blábol, protože konzole z drtivé většiny ten vývoj platí a tímpádem podporujou, protože na PC si většina lidí tu hru stáhne z netu Kdyby nebyly konzole tak vývojáři žerou hlínu a my máme hovno a ne hry.

+1
Ale vysvětluj to zarytejm Pcčkářům

Gohan: A co já stim, proboha mám si urvat límec? Ať jsem klidně jediněj na světě kdo to nehraje, mě to nesere. :)

Jinak hraju hry na odreagování né abych u toho seděl jak nějakej zavysláckej magor. (což u mě mě znamená, že klidně pár tejdnů konzoly nezapnu a pak mám třeba 2-3 dny kdy si třeba 2 hodiny denně zahraju a pak zase nehraju)
Spazik

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prochm napsal:
Gohan má pravdu. Časy pořádných hard core her jsou už dávno pryč a je to právě kvůli konzolím. Nejde tak ani o grafiku jako spíš o zjednodušování her co se týče hratelnosti, příběhu a délky hraní. Vidím to i na svém synovi, který si zahraje radši hru, kterou dohraje za 5 hodin a nemusí u toho vůbec přemýšlet a nějaký příběh nebo poenta ho vůbec nezajímá.
Ale tak bohužel doba už je taková. S tím nejde nic dělat. Vývojářům jde hlavně o to by se hra co nejvíce prodávala tak že raději udělají nějakou hovadinu, která zaujme širší veřejnost a tím pádem víc vydělají.

No ono spíš dřív ty hry vydržely často déle, protože byla limitovaná technologie, bylo třeba mizený ovládání, mizerná AI apod. díky tomu si u toho vykysnul dlouhou dobu Nebo byla jedn 1 obtížnost, dneska udělají 4 obtížnosti, někdo to dohraje na nejlehčí a pak si stěžuje, "brutal" obtížnosti jsou pořád obvykle docela hardcore.
Vývoj jednoho levelu díky náročné technologii taky neudělá student IT za 2 víkendy, ale je to dneska práce třeba pro 20 lidí na půl roku.

Tohle brečení mi vždycky přijde jako když se 2 důchodci baví v parku "jak to tenkrát bylo všecko lepší". Ale už si nevzpomenou že 2x tolik věcí stálo za prd.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 98, 99, 100 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: