TRX vyrabi i INSPORTLINE. Ale od nich bych si to vazne nekoupil. Proste vietnamci no. Jsou to akorat ubozaci, co vsechno kopirujou. Az se ti to pokazi, tak se muzes rozloucit s reklamaci
Jsem se dneska odpoledne nudil, tak jsem si sestavil tohle. Můžete to zkusit .
Je to vlastně napodobenina slavného 300 spartan workout, jen s tím rozdílem, že k dokončení každého levelu potřebujete jen židli nebo lavičku (zadní kliky) a hrazdu na shyby.
Princip tohohle tréninku je v tom, že se postupuje od jednoho stanoviště k dalšímu, dokud to celé nemáte za sebou. Každý cvik si můžete rozfázovat podle sebe. Když tedy musíte zrovna udělat např. 20 shybů podhmatem, tak si jich nejdřív dáte třeba 10, pak 5, pak dalších 5. Tím jste dokončili toto stanoviště a můžete pokračovat na další.
- před každým cvičením nesmíte zapomenout na zahřátí organismu, po jeho dokončení věnujte nějaký čas schlazení organismu (chůze apod.) potom by měl následovat důkladný strečink
- každý level Vám dá dohromady rovných 300 opakování
- zkuste začít od 1. lvl, když pro vás bude moc těžký, tak si např. u každého cviku dejte jen polovinu opakování. Postupně navyšujte, dokud se nedostanete na požadovaných 300
- u každého levelu vydržte jak dlouho chcete,.. na další můžete postoupit až se na to budete cítit
- u každého cviku dbejte na správnou techniku, pokud toho nejste schopni, tak zastavte, odpočiňte si a až se na to budete cítit tak pokračujte dál
- trénink slouží pouze jako doplněk k jiným fyzickým aktivitám, proto ho nedělejte více než 1-2x týdně
- trénink nikdy nedělejte dva dny po sobě, myslete na dostatečnou regeneraci
- během tréninku hodně pijte (vodu)
- každý trénink si pečlivě stopujte, aby jste někdy, až ho budete opakovat mohli vidět své zlepšení, Váš čas je také důležitý pro porovnání s jinými cvičenci
Užijte si to !
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Naposledy upravil Reiben dne so duben 23, 2011 5:25 pm, celkově upraveno 5 krát
všechno jsem si vymyslel, takže je logické, že jednotlivé levely ještě nikdo neabsolvoval
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
trénink :
3x kolem parku (cca 3km) lehkým, relaxačním tempem
čas : 13:45
ukončení :
5 minut lehké klusání
5 minut pomalé chůze
15 minut strečink
Celkově velmi povedené. Venku bylo hezky a běhalo se mi skvěle. Nebyla to žádná honička, běžel jsem si svým tempem a klidně bych zvládl i více.
Příští týden zkusím souvislý běh na 4km.
Zítra mě čeká 1. level Reiben "300" bodyweight challange .
JÍDLO :
7:20 – Snídaně : kaše (šálek ovesných vloček, cca 300 ml odtučněného mléka), banán, dva malé krajíce chleba s džemem a arašídovým máslem
Gladiator camp, ve kterým se připravovali herci ze seriálu Spartacus : Blood and Sand (jeden z mých nej. seriálů) .
Jak řiká elrubio... od šestky nevim no... tady je 100 burpee-pullups a má to borec za 19:35 a teď si vem jak dlouho by si jich dělal 300... imho kravina
_________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
Uznávám, že ty pozdější levely jsou fakt hardcore, ale tak existují cvičenci, co jsou prostě na takový úrovni, že jsou tohle cvičení schopní zvládnout v nějakým solidním čase.
Tady je 100 burpee-pullups za 10:17
Dneska jsem si jen tak pro zajímavost změřil nějaký obvody těla atd. Naposled jsem to dělal v prosinci.
Předem podotýkám, že necvičím pro zisk svalů, takže se mi prosím nesmějte .
Konec prosince 2010 :
Věk : 16 let
Výška : 178 cm
Váha : 65.7 kg
Rozpětí paží : 185 cm
Obvod pasu : 72 cm
Hrudník : 102 cm
Biceps : 31 cm
Krk : 34 cm
Stehna : 53 cm
Lýtka : 37 cm
Konec dubna 2011 :
Věk : 17 let + 1 rok
Výška : 178 cm + 0 cm
Váha : 71 kg + 5 kg
Rozpětí paží : 185 cm + 0 cm
Obvod pasu : 77 cm + 5 cm
Hrudník : 107 cm + 5 cm
Biceps : 33 cm + 2 cm
Krk : 35 cm + 1 cm
Stehna : 57 cm + 4 cm
Lýtka : 39 cm + 2 cm
Není to moc velký progres, ale lepší než nic. Časem bych se chtěl dostat na tyhle čísla, hrudník 110cm, biceps 35 cm, stehna 60 cm, lýtka 40cm. Váha mi aktuálně docela vyhovuje, ale nebráním se jít tak na 75kg. Víc už ne. Pro normální život mi vyhovuje být relativně lehkej. Si pamatuju když jsem jednou vážil 80 kg při asi 170 cm . Všechno tuk,.. byl jsem strašně nemotornej, kondice žádná, .. takže v tomhle ohledu jsem spokojený.
Tady ještě přidávám jednu fotku (ten s šedým tričkem ), aby jste věděli s kým máte tu čest . Je to foceno někdy minulý měsíc, když jsem byl na kamarádových 18. narozeninách.
- 1. level celkem ušel, jenom jsem nebyl moc připravenej dát si tolik cviků zasebou bez pauz, takže na konci už jsem byl pěkně udýchanej, ale jinak super
- břicho celkem OK, jenom mě trápí ten plank, nevím jestli budu schopnej dát těch 150 sekund
- na ukončení jsem si dal švihadlo, naprostá pohodička
Celkově dneska velká spokojenost. Trénink byl pěkně intenzivní, přitom jednoduchý a rychle odsýpal. Příště zkusíme 2. level bodyweight challange.
Zítra bych to viděl na kompletní regeneraci a přípravu na úterní školu. Tenhle rok je asi poprvé, co nikam nejdu na Velikonoce. Důvodů je víc, takže to nebudu rozebírat.
video dne :
Jak se pořádně "zrušit" na dovolené ??.. inspirujte se !
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru