|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MiKra

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út květen 03, 2011 3:30 pm Předmět: |
|
|
| MiKra napsal: | | MAST3R napsal: | | MiKra napsal: | Ty vole ono sněží.. |
U nás taky. Taky bydlíš v severních čechách? |
Jojo, u Teplic, no mě už asi fakt nic nepřekvapí..... |
U nás už to vypadá dobře, po sněhu ani stopy, jen trochu mokro, jelikož furt pršelo, ale objevuje se slunce a fouká trochu vítr, takže to vypadá, že to bude dobý a sníh už nepřijde... (doufám) :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
McMahoney

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: út květen 03, 2011 6:40 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | McMahoney napsal: | Co to jako je na čt4 daj místo El Clásica hokej. |
Mě to udělalo velkou radost |
Fakující smajlík
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: út květen 03, 2011 6:42 pm Předmět: |
|
|
| McMahoney napsal: | Co to jako je na čt4 daj místo El Clásica hokej. |
Taky nechápu, hokej ve kterym jde o hovno oproti fotbalu, kterej slibuje super podívanou
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út květen 03, 2011 6:56 pm Předmět: |
|
|
Kurva na Barcelonu jsem se těšil, tak snad aspoň vyhraje.
Jinak minulej zápas zase tak kvalitní nebyl, teda až na to, že Messi udělal s půlky realu kok*ty. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: út květen 03, 2011 6:59 pm Předmět: |
|
|
Konečně někomu došlo že je MS daleko větší sportovní svátek než "liga"
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út květen 03, 2011 10:03 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | | McMahoney napsal: | Co to jako je na čt4 daj místo El Clásica hokej. | Taky nechápu, hokej ve kterym jde o hovno oproti fotbalu, kterej slibuje super podívanou | Rozhodli diváci. O MS byl o 200 000 diváků větší zájem. Minulé semifinálové "el clasico" sledovalo něco přes 300k diváků. Zápasy slováků a rusů něco přes 500k. Jednoduché počty...
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st květen 04, 2011 7:43 am Předmět: |
|
|
já četl prohlášení, že 62,4% diváků chtělo fotbal...ale i když jsem fotbalista, je v pořádku, že dali hokej, MS je jednou za rok:)
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: st květen 04, 2011 7:43 am Předmět: |
|
|
Serou me nekonecny kolony na D1 co jsou posledni dobou, jak zacali delat ten mos u 9 krizu !!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: st květen 04, 2011 8:44 am Předmět: |
|
|
| Korny napsal: | | já četl prohlášení, že 62,4% diváků chtělo fotbal...ale i když jsem fotbalista, je v pořádku, že dali hokej, MS je jednou za rok:) |
Tak to si správnej fotbalista že dáš přednost hokeji, v pořádku
Jestli chtěla většina fotbal a mrdnou tam stejně hokej a nakonec né náš i když avízo tak znělo že se odvisílaj jen ty naše........
No někdo musí pěkně lhát a nebo naopak někdo ve vedení je pěkně vlivnej a prosadí co kdy bude chtít.
Nebo někdo v české republice věří že se MS zatrhne, 60% lidí se chce dívat na fotbal a nakonec se ustoupí a odvysílá RUS - SVK když dokonce o nic nejde?
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|