Sušené maso Jerky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Sušené maso Jerky  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Sušené maso Jerky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Jíte susené maso Jerky?
ANO
58%
 58%  [ 46 ]
NE
41%
 41%  [ 33 ]
Celkem hlasů : 79

Autor Zpráva
Bara

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Beef Jerky je myslím Litva a možná trochu kecají a norma tam to umožňuje.Indiana je naše značka a norma je přísnější.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Zacharo

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Baro chybí ti v ankete možnost "ne - ale chci to zkusit".

Nikdy jsem sušené maso nejedl (až na chorvatský pršut), ale rád bych to vyzkoušel. Upřímně si ale nejsem vědom, že bych tento výrobek někde v obchodě zahlédnul (nakupuju v Kauflandu, Tescu a Sparu, ale je pravda, že jsem ho nikdy nehledal).

Btw dneska jsem na spodní úrovni sachvln a dostal jsem z tohoto topicu strašný hlad
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Indian nic moc, Beef maji vetsi kousky, silnejsi maso..... Indian chutna tak nejak chemicky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bara

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan napsal:
Indian nic moc, Beef maji vetsi kousky, silnejsi maso..... Indian chutna tak nejak chemicky

Škoda že beef chutná jako balza.Kvalitativní rozdíl jako laik nepoznám,ale beef Jerky jde sehnat levněji a stejně bych ho nejedl.Ale každý má jiné chutě a když jím toho 200 g denně,tak mi to musí chutnat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Vladik

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud s tim budu mit kseft..budu chvalit a chvalit.. a na konkurenci nejajdu jedinou dobrou vec..
nevim kde ten clovek prisel na Litvu...ale budiz ..asi ma nejake tajne info a distribucni kanaly...

co clovek to jina chut...me se teda prodava beefko moc dobre a indian ne..jen muj postreh
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mandor napsal:
Na stránkách Jerky mají, že 100g odpovídá 240g syrového masa.
Takže kilo sušeného je 2,4kg syrového a ideálně za 1000Kč. To je sakra drahá sranda. Za 400Kč kilo masa teda nekupuju.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Vladik

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 4:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zacharo napsal:
Baro chybí ti v ankete možnost "ne - ale chci to zkusit".

Nikdy jsem sušené maso nejedl (až na chorvatský pršut), ale rád bych to vyzkoušel. Upřímně si ale nejsem vědom, že bych tento výrobek někde v obchodě zahlédnul (nakupuju v Kauflandu, Tescu a Sparu, ale je pravda, že jsem ho nikdy nehledal).

Btw dneska jsem na spodní úrovni sachvln a dostal jsem z tohoto topicu strašný hlad

beefko neni v retezcich .. indiana najdes v tescu a albertu myslim za chvili taky..
Vladik

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
mandor napsal:
Takže kilo sušeného je 2,4kg syrového a ideálně za 1000Kč. To je sakra drahá sranda. Za 400Kč kilo masa teda nekupuju.

jj draha srada, ale zijem jen jednou...
jinak mrkni do JIPu. bo jsi z Brna asi ze..mivaji tam mooc pekny hovezi..podle druhu cca 350,- za kilo...
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď jsem měl falešnou svíčkovou z Globusu, nádhernou, trochu odleželou. Steaky z ní byly vynikající, za 200Kč kilo. Pardon za OT, už se nebudu vyjadřovat, když nemám nic k tématu :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Bara

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vladik napsal:
pokud s tim budu mit kseft..budu chvalit a chvalit.. a na konkurenci nejajdu jedinou dobrou vec..
nevim kde ten clovek prisel na Litvu...ale budiz ..asi ma nejake tajne info a distribucni kanaly...

co clovek to jina chut...me se teda prodava beefko moc dobre a indian ne..jen muj postreh

Já mám jen info přímo od výrobce.Já třeba jím krutí a cenu mám dobrou.Beef Jerky jsem nakoupil hodně a potom to dával pejskům na zvejkaní jak se mi to přejedlo.Ale je mi fuk co kdo jí.Pokud ti chutná Beef,tak si suš sám a vyděláš,protože to je normální zadní a to je za pusu.
elrubio

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
mandor napsal:

no jo, ale kus svíčkový asi v tašce mít nebudu na na nějakém jednání a pak bych si mohl osmažit na zahřátým projektoru..

I am the Viking!

http://www.facebook.com/pages/Fitness-models-galleries/125473037559547
Gohan

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl jsem to párkrát a je to super. Pustíš film a místo chipsů a podobných blbostí si otevřeš jerky a žvýkáš.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Měl jsem to párkrát a je to super. Pustíš film a místo chipsů a podobných blbostí si otevřeš jerky a žvýkáš.

A pak si pustíš druhej film a vytahuješ.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Dělám na tom kluci a zkusím pro vás dostat cenu na Indiana co nejnižší.Tak to zkus Drapere,protože to je přesně pro lidi jako jsi ty.Pokud by někdo měl zájem o info a odběr,tak po PM a domluvíme se.
Tak o tom bych vážně přemýšlel
Draper

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Dělám na tom kluci a zkusím pro vás dostat cenu na Indiana co nejnižší.T ak to zkus Drapere,protože to je přesně pro lidi jako jsi ty .Pokud by někdo měl zájem o info a odběr,tak po PM a domluvíme se.

Takze pro magory

Ok zkusim (jen si vzpomenout si to koupit, kdyz jsem ve meste)
Sušené maso Indiana Jerky | -
Zdravý a oblíbený snack Jerky má vysoký obsah bílkovin v praktickém balení na cesty.
55 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Sušené maso Jerky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: