|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jíte susené maso Jerky? |
| ANO |
|
58% |
[ 46 ] |
| NE |
|
41% |
[ 33 ] |
|
| Celkem hlasů : 79 |
|
| Autor |
Zpráva |
Bara

|
Zaslal: čt květen 05, 2011 3:46 pm Předmět: |
|
|
Beef Jerky je myslím Litva a možná trochu kecají a norma tam to umožňuje.Indiana je naše značka a norma je přísnější.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Zacharo

|
Zaslal: čt květen 05, 2011 4:07 pm Předmět: |
|
|
Baro chybí ti v ankete možnost "ne - ale chci to zkusit".
Nikdy jsem sušené maso nejedl (až na chorvatský pršut), ale rád bych to vyzkoušel. Upřímně si ale nejsem vědom, že bych tento výrobek někde v obchodě zahlédnul (nakupuju v Kauflandu, Tescu a Sparu, ale je pravda, že jsem ho nikdy nehledal).
Btw dneska jsem na spodní úrovni sachvln a dostal jsem z tohoto topicu strašný hlad _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 4:11 pm Předmět: |
|
|
Indian nic moc, Beef maji vetsi kousky, silnejsi maso..... Indian chutna tak nejak chemicky
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt květen 05, 2011 4:16 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | | Indian nic moc, Beef maji vetsi kousky, silnejsi maso..... Indian chutna tak nejak chemicky |
Škoda že beef chutná jako balza.Kvalitativní rozdíl jako laik nepoznám,ale beef Jerky jde sehnat levněji a stejně bych ho nejedl.Ale každý má jiné chutě a když jím toho 200 g denně,tak mi to musí chutnat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: čt květen 05, 2011 4:24 pm Předmět: |
|
|
pokud s tim budu mit kseft..budu chvalit a chvalit.. a na konkurenci nejajdu jedinou dobrou vec..
nevim kde ten clovek prisel na Litvu...ale budiz ..asi ma nejake tajne info a distribucni kanaly...
co clovek to jina chut...me se teda prodava beefko moc dobre a indian ne..jen muj postreh
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt květen 05, 2011 4:26 pm Předmět: |
|
|
| mandor napsal: | | Na stránkách Jerky mají, že 100g odpovídá 240g syrového masa. | Takže kilo sušeného je 2,4kg syrového a ideálně za 1000Kč. To je sakra drahá sranda. Za 400Kč kilo masa teda nekupuju. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: čt květen 05, 2011 4:27 pm Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | Baro chybí ti v ankete možnost "ne - ale chci to zkusit".
Nikdy jsem sušené maso nejedl (až na chorvatský pršut), ale rád bych to vyzkoušel. Upřímně si ale nejsem vědom, že bych tento výrobek někde v obchodě zahlédnul (nakupuju v Kauflandu, Tescu a Sparu, ale je pravda, že jsem ho nikdy nehledal).
Btw dneska jsem na spodní úrovni sachvln a dostal jsem z tohoto topicu strašný hlad |
beefko neni v retezcich .. indiana najdes v tescu a albertu myslim za chvili taky..
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: čt květen 05, 2011 4:30 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | mandor napsal: | | Na stránkách Jerky mají, že 100g odpovídá 240g syrového masa. | Takže kilo sušeného je 2,4kg syrového a ideálně za 1000Kč. To je sakra drahá sranda. Za 400Kč kilo masa teda nekupuju. |
jj draha srada, ale zijem jen jednou...
jinak mrkni do JIPu. bo jsi z Brna asi ze..mivaji tam mooc pekny hovezi..podle druhu cca 350,- za kilo...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt květen 05, 2011 4:32 pm Předmět: |
|
|
Teď jsem měl falešnou svíčkovou z Globusu, nádhernou, trochu odleželou. Steaky z ní byly vynikající, za 200Kč kilo. Pardon za OT, už se nebudu vyjadřovat, když nemám nic k tématu :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt květen 05, 2011 4:33 pm Předmět: |
|
|
| Vladik napsal: | pokud s tim budu mit kseft..budu chvalit a chvalit.. a na konkurenci nejajdu jedinou dobrou vec..
nevim kde ten clovek prisel na Litvu...ale budiz ..asi ma nejake tajne info a distribucni kanaly...
co clovek to jina chut...me se teda prodava beefko moc dobre a indian ne..jen muj postreh |
Já mám jen info přímo od výrobce.Já třeba jím krutí a cenu mám dobrou.Beef Jerky jsem nakoupil hodně a potom to dával pejskům na zvejkaní jak se mi to přejedlo.Ale je mi fuk co kdo jí.Pokud ti chutná Beef,tak si suš sám a vyděláš,protože to je normální zadní a to je za pusu.
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: čt květen 05, 2011 4:47 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | mandor napsal: | | Na stránkách Jerky mají, že 100g odpovídá 240g syrového masa. | Takže kilo sušeného je 2,4kg syrového a ideálně za 1000Kč. To je sakra drahá sranda. Za 400Kč kilo masa teda nekupuju. |
no jo, ale kus svíčkový asi v tašce mít nebudu na na nějakém jednání a pak bych si mohl osmažit na zahřátým projektoru..
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt květen 05, 2011 4:50 pm Předmět: |
|
|
Měl jsem to párkrát a je to super. Pustíš film a místo chipsů a podobných blbostí si otevřeš jerky a žvýkáš.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 5:43 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Dělám na tom kluci a zkusím pro vás dostat cenu na Indiana co nejnižší.Tak to zkus Drapere,protože to je přesně pro lidi jako jsi ty.Pokud by někdo měl zájem o info a odběr,tak po PM a domluvíme se. | Tak o tom bych vážně přemýšlel
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt květen 05, 2011 6:12 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Dělám na tom kluci a zkusím pro vás dostat cenu na Indiana co nejnižší.T ak to zkus Drapere,protože to je přesně pro lidi jako jsi ty .Pokud by někdo měl zájem o info a odběr,tak po PM a domluvíme se. |
Takze pro magory
Ok zkusim (jen si vzpomenout si to koupit, kdyz jsem ve meste) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|