ja asi len tolko , maxima z drepu tu radsej nepiste ani , a ked tak podlozit vykon videom, ale ak su to zname osobnosti fora tak nech, totizto ja som videl v posilovni tolko plytkych drepov ze drep aspon paralelny ( stehna podlaha) netvori ani 10 z toho
Hm...
Každý ať si sem píše, co chce.
Když jsem koukal na videa kulturistů a nějakej náhodou cvičil dřep, tak často nejezdili ani na paralel... a funguje to.
Takže... no a co, že někdo nejede pod paralel. Je to jeho věc. Cvičí si svoje dřepy. A to, že někomu naboural ego, protože zvedá víc? "no a co!"
Pak to ale nenazyvej drep, kdyz to neni ani na paralel.
Jinak kultiky bych za nejaky vzory k cviceni nebral, jsou taky schopni cvicit kdovijakou zhovadilost, jen aby sval vic zatizili
A koho brát za vzor? Strongmany? Liftery? Kterým jde hlavně o sílu? Takže nohy od sebe a pěkně hluboko, ať to je regulerní?
A kultíky ne, protože jim jde o to, ať to roste?
Ať si proboha každej dělá, co chce... pokud to je 1cm nebo 5cm nad paralel, tak ať tomu někdo říká dřep a nebo čtvrt dřep. Mě je to jedno.
Pokud vidím twinkyho, kterej má nohy 55cm a jezdí dřepy do úhlu 45°, tak se mu budu smát, protože to jezdí evidentně blbě. Ale pokud bude mít nohy 70cm a pojede 5cm nad paralel, tak mi to bude úplně jedno.
To sem ani nikdo nemusí házet maxka na bench.... protože to odrazil od hrudníku. Nebo sem neházejte tlaky s vc za hlavou, protože ste nepoložili činku na trapéz či kam....
ja asi len tolko , maxima z drepu tu radsej nepiste ani , a ked tak podlozit vykon videom, ale ak su to zname osobnosti fora tak nech, totizto ja som videl v posilovni tolko plytkych drepov ze drep aspon paralelny ( stehna podlaha) netvori ani 10 z toho
Hm...
Každý ať si sem píše, co chce.
Když jsem koukal na videa kulturistů a nějakej náhodou cvičil dřep, tak často nejezdili ani na paralel... a funguje to.
Takže... no a co, že někdo nejede pod paralel. Je to jeho věc. Cvičí si svoje dřepy. A to, že někomu naboural ego, protože zvedá víc? "no a co!"
[video]
no ved ja nikomu nezakazem aby pisal, len ma to slabu doveryhodnot pre mna co niekto napisal o tom ze dal na drrep. A pri tomto cviku su fakt velke rozdieli ak to ides prilis plytko 160 kg daju a ja naverim zeby regularny drep bol na urovni 100 kg. to su aj omnoho plytsie drepy nez robia poniektory kulturisti fakt len take uklony
Tomasjuve má pravdu, u toho dřepu by to chtělo i video ať je aspoň povědomí co to je za dřep. Protože jít ass to grass a nad paralel je obrovský rozdíl.
nechapu cemu nerozumis... 10 sekund je mozna i moc (pokud se nepocita vyplachovani sejkru :D)
asi tak!:)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru