Momentálně budu spíš finančně investovat do vybavení, abych měl časem doma kettlebell, medicinbal, velkou činkou atd.
Když už si nějak zajedu zacvičit, tak dám asi před crossfitem přednost cocmanově posilovně, kterou zanedlouho bude otvírat.
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Jsem pořád nějakej rozlámanej a nějak se mi momentálně nechce trénovat, takže to vidím na pár dní odpočívání. Až budu na 100% OK, tak se zase vrátím ke starýmu tréninku. Chtěl bych se ale nějak začít hýbat 6x týdně (1 den v týdnu volno).
Dneska jenom relaxační hraní pinčesu ve škole, jinak se flákám.
Co se stravy týče, tak dneska jsem jí trochu přestal řešit. Prostě jsem si jedl na co jsem měl chutě.
Neříkám, že je to dobře, ale těch pár dní se nic moc nestane. Až začnu zase trénovat (počítam asi o víkendu), tak stravu zase trochu pošteluju.
JÍDLO :
6:05 – Snídaně : kaše (šálek ovesných vloček, cca 300 ml odtučněného mléka, med na dochucení, cca 15 piškotů, hrst mandlí, hrst rozinek), banán, 1 vejce natvrdo
13:20 – Oběd : školní jídelna (těstoviny, zelenina), dvě vejce natvrdo, 2x racio
16:20 – Svačina : 4x bebe, sojový řez, jablko
18:10 – Večeře : dva krajíce celozrnného chleba + olomoucké syrečky, kaše (šálek ovesných vloček, cca 250 ml odtučněného mléka, hrst rozinek, med na dochucení)
21:00 - 2. Večeře : 250 gramů odtučněného tvarohu
video dne :
Ross Enamait
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
Ve škole hraní pinčesu, jinak žádný aktivity během dne. Stále se flákám a nabírám síly na víkend, kdy chci začít zase cvičit.
Vytisknul jsem si Suzukiho strečink, se kterým chci začít.
JÍDLO :
6:05 – Snídaně : kaše (šálek ovesných vloček, cca 300 ml odtučněného mléka, med na dochucení, hrst mandlí, hrst rozinek), banán, 2 vejce natvrdo.. jsem se strašně přejedl, protože těch vloček jsem si dal nějak moc
20:00 – Večeře : rýže, cca 200 gramů kuřecího masa, zelenina, hrnek bio mléka
21:30 – 2. Večeře : 125 gramů polotučného tvarohu
video dne :
takhle nějak si dáváme ve škole ten pinčes
Naposledy upravil Reiben dne so květen 14, 2011 8:51 am, celkově upraveno 1 krát
Dneska další odpočinkový den. Ve škole hraní pinčesu, jinak žádné jiné fyzické aktivity.
Po příjezdu domů jsem si udělal prasečí odpoledne. Během hodiny jsem spořádal strašně moc sra*ek .
Od zítřka začínám se striktní stravou. Začnu i s tréninkem. Cítím se hodně nafouklý, oteklý a celkově hnus. Prostě není to dobré najednou přestat cvičit a začít jíst kraviny. Když jím zdravě a sportuju, tak se cítím fyzicky i psychicky 100x lépe.
JÍDLO :
6:05 – Snídaně : kaše (šálek ovesných vloček, cca 300 ml odtučněného mléka, med na dochucení, hrst mandlí, hrst rozinek), banán, 2 vejce natvrdo
16:30– 17:30 : jablko, jogurt hollandia, piškoty (hodně!!) + lžička medu, celá čokoláda, 2x sendvič mexické kuře od crocodille
20:30 – Večeře : 250 gramů odtučněného tvarohu.. po tom prasečáku už jsem neměl na nic chuť
video dne :
crossfit fottball
Naposledy upravil Reiben dne so květen 14, 2011 8:45 am, celkově upraveno 2 krát
No já mám ten problém, že když pár dní nesportuju a hodně jím, tak se strašně zavodním a nafouknu, takže vypadám jako kdybych vůbec nikdy necvičil.
Co se týče striktní stravy, tak to znamená, že vyhazuju kraviny typu : bebe, piškoty, sojový řezy, méně medu atd. Chci taky snížit příjmy sacharidů. Ráno si dávám strašný množství ovesných vloček (tak 200 gramů). Všeobecně jsem zjistil, že sacharidy jsou pro mě zlo. Nejraději bych přešel na paleo s mléčnýma produktama, ale bohužel nevím, jak bych to zvládal finančně, jak bych obědval ve škole, svačiny ve škole atd. Každopádně o prázdninách, kdy bude dost času na správný stravování bych chtěl jít touhle cestou.
Od zítřka se pokusím snížit příjmy sacharidů. Uvidím, co to udělá. Jsem taky zvědavej na zítřejší trénink.
dnešní prasečák 16:30 - 17:30 : jablko, jogurt hollandia, piškoty (hodně moc!!) + lžička medu, celá čokoláda, 2x sendvič mexické kuře od crocodille
Vlocek bych se vubec nebal. Snaz se snizit sacharidy jak to jen pujde a misto nich jez tuky. Takze treba misto kurete s ryzi si das treba kure s mandlemi nebo pripadne kure a k tomu mensi kostku masla
To chápu, ale jednoho se musím zastat a to medu: med rozhodně není kravina. Já ho používám (sice v malém množství ale je to rozhodně lepší než nějaký umělý sladidlo). Nejlepší je podle mě sladit medem nebo ovocem.
Ale to je věc názoru.
Já osobně bebe a piškoty taky považuju za "zbytečné" ve stravě a řadím je jen když mám fakt na něco chuť. Já mám svůj "hřích" to pečivo.
Já právě vločky poslední dobou moc nejím a jím víc ořechy. Osobně mi taky chutnají "dny" kdy mám méně sacharidů - max. z ovoce, zeleniny a mého ranního pečiva:)
Paleo strava je hrozný extrém co se týče tohoto (ne vlivem na tělo, ale vlivem na peněženku a celkový život). Přijde mi to hrozně těžké to dodržovat, ale třeba se pletu, nicméně tohle je vážně pro lidi co nejsou nějakým způsobem na něčem závislí.
Svačiny ve škole by byly víc pohotovostní a jedly by se snáž, ale obědy by byly horší právě.
Btw. ty jsi opravdu během hodiny snědl tyhle věci? No já na to, co se mnou udělala dnes moje večeře bych asi vypadala jako sud piva:D
cocman : vločky jsou dobrý, ale já si ráno poslední dobu fakt nakládám, takže snižuju porci, jinak, co se těch tuků týče, tak zítra si koupím nějaký mandle (jsou strašně drahý ) + budu dávat vejce (klidně 5 denně)
merrao : med kravina není to máš pravdu, samozřejmě musí se zůstat u malého množství
jinak během té hodiny jsem tohle snědl no, nejsem na to nějak extra hrdej , ale zase nadruhou stranu vím že, od nynějška se těhle potravin hodně dlouho nedotknu
Tak mas na vyber spoustu druhu orisku. Me treba chutnaji jen mandle a nebo kesu. Tech vlocek rano si podle me ubirat nemusis. Proste musis zjistit, co ti vyhovuje. Je spousta lidi, co drzi paleo diet, ale rano si proste nalozi hrozne vlocek. Jinak med bych klidne vyradil. Je to zbytecnost. Jednou za 2 mesice bych si klidne dal, ale casteji je to blbost
No, když chceš něco dosladit je to asi nejzdravější varianta. Myslím tím nezbytné (jogurt, vločkovou kaši, když nemáš banán nebo něco co sladí)
Ale zvyknout se dá i na neslazení.
Někde jsem četla, že je adekvátní 50g medu na den. To si taky myslím, že asi nebude to pravé ořechové. To je toho cukru zase "moc".
Poměrně levné jsou ještě arašídy, ty jím já. Nebo nevím co plánuješ snídat, ale ještě jsou levná slunečnicová semínka, tak naslano do jogurtu to španý nápad není. No a pak můžeš vychytat sezonu vlašských ořechů...Nebo je ukradni máti, jeslti peče cukroví.
Lískové stojí okolo 75kc na kg mám dojem.
Arašídy ve větším množství bych nejedl.. nejsou tak kvalitním zdrojem jako jiné ořechy. Super jsou mandle, pekanové ořechy, madakanové, v menším množství para ořechy, lískové, vlašské.. možností je spousta. Teď jsem sehnal mandlové máslo a máslo z lískáčů Kdyby jste někdo věděl, kde sehnat mandlovou mouku, budu rád.
jinak já jím sacharidy jen z ovoce, s tím, že v týdnu jeden-někdy dva dny dávám malé množství vloček či rýže. Mléčné výrobky už také nejím.
Finančně mě jídlo vychází cca na 4k měsíčně.
_________________ there is no point in being alive if you cannot do the deadlift¨
Mandlova mouka se udela uplne jednoduse. Hodis mandle do mixeru a rozmixujes . Teda aspon ja to tak delam. Samozrejme to neni 100% ono, ale je to urcite levnejsi
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru