|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
SimsonCZ

|
Zaslal: út květen 10, 2011 6:21 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Jasné jasné. To nebyla každodenní strava ale ukázka z jednoho strašlivého dne. Jinak k tomu tvarohu mam maso z jídelny, litr mlíka, 100g šunky, (100g B).. Protein dokoupím do měsíce, s ním nasadím i kreatin. Jinak k snídani si vařim ovesnou kaši ze 100g vloček a 350ml mlíka (časem přidam, je toho na mě moc)
Vím, že to je nic moc, ale pořád lepší než nic. Pořád si opakuju, že může být hůř. Snad až se budu živit sám, tak si jídelníček poskládám. Moc se na to těším :)
EDIT: Vážím si Tvého názoru, díky :) |
To už zní líp :) Když točlačíš denně proteiňák a sachry z brambor/těstovin/rýže/celozrn.pečiva, budeš mít rozumnej jídelníček.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Reiben

|
Zaslal: út květen 10, 2011 6:29 pm Předmět: |
|
|
Na creatin se zatím vyprdni. Ten je nejlepší nasadit až když máš na 100% pořešenou stravu i trénink, pak jsou výsledky nejlepší. Až ho totiž nasadíš po 2., tak už ty výsledky nebudou takový. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út květen 10, 2011 7:26 pm Předmět: |
|
|
Datum:10.5.2011.........................................................................................Trénink:Běh (35min).......................................................................................Váha:77,6kg
Když já už mam ten kreatin koupenej :D. Tak ještě chvíli bude odpočívat, no :)
Spár mi sdělil, že běží naposled a dal si svou poslední trasu s jednou jedinnou zastávkou (z normálních cca 8mi). A já chudák (ne až tak nabuzený jako on) jsem se mohl cestou udusit :D
Na shyby jsem použil Arnoldovu metodu (cíl 40 shybů)
Shyby na ribstolích
Podhmat 2x6, 4x2 [Moochakg]
Nadhmat 2x6, 4x2 [Moochakg]
(40)
Dobrá, čistá technika. Né jako při větších sériích. Líbilo se mi to, díky, Arny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt květen 12, 2011 7:50 pm Předmět: |
|
|
Datum:12.5.2011.........................................................................................Trénink:Shyby (25min).......................................................................................Váha:77,5kg
Aerobku nestíhám, mam kopec učení.
Zase jsem jel Arnoldovu metodu, tentokrát jsem přidal mrtvý vis. Opravdu je to makačka jak hrom. cíl 44 opáček
Shyby na ribstolích
Podhmat 4x3, 5x2 [Moochakg]
Nadhmat 4x3, 5x2 [Moochakg]
(44)
S tím visem mi trochu upadla technika. Budu přidávat každý trénink 4 shyby a napravovat ji a až bude ok, budu přidávat víc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt květen 12, 2011 8:21 pm Předmět: |
|
|
VAŘÍME S TVAROHEM 4.
Dnešní recept je trošičku spešl :D Jde tu vlastně o toto: Harribo medvídci
Tvaroh s harribo medvídky
BUDEME POTŘEBOVAT:
Tvaroh (vanička 250g)
Mléko (polotučné)
Harribo medvídky (50-70g)
(Fólii na potraviny)
POSTUP:
1. Šoupneme do misky tvaroh, k němu 100ml mléka, medvídky
2. Zakvrdlat (nejlíp nástavcem do mixéru, jde to opravdu rychle)
3. Pro ty, kteří už nechtějí čekat, je připraveno k jídlu. Pro nás ostatní: Přikryjeme fólií na potraviny (tvaroh se lépe zachová), šoupneme do ledničky a počkáme 24 hodin.
4. Vytáhneme, sundáme fólii, překonáme počáteční strach, hrůzu a znechucení a pustíme se do jídla!
Teď taky trochu odůvdodnění.. Harribo medvídky jsem použil pro jejich chuť, dobrý vliv na chrupavky a hlavně dlouhodobé trávení, které i těm nejhladovějším dopřeje (v kombinaci s tvarohem) klidný a hladem nerušený spánek.
Trošku k chuti. Neuleželé to bylo dobré, ale dlouho se to žvýkalo a chutě se vůbec nemísily. Zato opdočatí medvídci nabobtnali (změkli), podělili se o svou chuť s tvarohem a dohromady to bylo velmi dobré.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá květen 13, 2011 4:12 pm Předmět: |
|
|
Datum:13.5.2011.........................................................................................Trénink:Kolo (71min).......................................................................................Váha:76,5kg
|
|
| nahoru |
|
 |
ikski
|
Zaslal: so květen 14, 2011 10:03 am Předmět: |
|
|
neda mi to si nerypnout ... na doplnky stravy penize mas a na kus masa ne ? : ( kdyz uz clovek nema dost financi mel by je alespon investovat inteligentne .....
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so květen 14, 2011 11:12 am Předmět: |
|
|
Takže říkáš, že maso je inteligentnější investice, než protein?
Dejme tomu, že si dam dvě odměrky proteinu denně (60g B), za měsíc je kyblík pryč (800-1000kč)
Abych z masa (15kč/100g) měl stejné množství bílkovin, musel bych ho sníst denně 300g = 45kč = 1350kč měsíčně, to je zachráněných 350-500 korun na měsíc a to nepočítam náklady na úpravu.. to sraní s tim by mi ani tolik nevadilo..
Jestli jsi to myslel tak, že mam nakoupený vitamíny atd., tak Ti na to povím, že všechno se má jednou vyzkoušet :)
Nebo jsi to myslel ještě jinak?
Promiň, jestli Ti přijdu neomalený, ale své peníze se snažím nemrhat a propočítávám.. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: so květen 14, 2011 11:26 am Předmět: |
|
|
Protein je jen doplněk.. nikdy nemůže nahradit maso. Raději si kup 5kg masa, uděláš líp, než když si koupíš protein. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Kublejz

|
Zaslal: so květen 14, 2011 12:53 pm Předmět: |
|
|
V klidu :) kup si klidně protein , je to dobrá investice
|
|
| nahoru |
|
 |
KiDo

|
Zaslal: so květen 14, 2011 1:47 pm Předmět: |
|
|
Reiben má pravdu, protein je jen doplněk, měl by následovat po jidelníčku k doplnění bílkovin, abys furt nemusel tlačit maso, a nevím, kde jsi přišel že maso 15kč/100g normální kuřecí prsa, zmražené 9-10 kč/100g jen musíš vychytat akci a nakoupit toho víc _________________ Only Gog Can Judge Me !
Born to fight, fight to win.
CONTRO IL CALCIO MODERNO!
miluji tuhle zemi ...nesnáším tento stát
CH.W.D.P.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so květen 14, 2011 6:13 pm Předmět: |
|
|
Nevím, jak to bude.. Jestli mi vůbec dovolí cvičit. Potom se rozhodnu, jestli to bude denně odměrka proteinu a 150g masa, nebo 2 odměrky proteinu..
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so květen 14, 2011 6:13 pm Předmět: |
|
|
Datum:14.5.2011.........................................................................................Trénink:Kolo (61min).......................................................................................Váha:77,8kg
Nestíham regenerovat, takže shyby až zítra.
Km: 20
Prům km/h: 20
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne květen 15, 2011 7:49 pm Předmět: |
|
|
Datum:15.5.2011.........................................................................................Trénink:Shyby (20min).......................................................................................Váha:77,6kg
Tak jsem zjistil, že tu Arnoldovu metodu jezdim špatně. Měl bych z každé série vytlačit, co to dá a né jenom odjet ten stanovený počet opakování a schluss.
Shyby na ribstolích s mrtvým visem Arnoldovou metodou. (Ten název se mi líbí  )
Podhmat: 8,5,3,3,2,3,3,2,3,2,2,2,2
Nadhmat bude příště ať to můžu srovnat. Pak už to budu jet kombinovaně.
Jinak na techniku si nemůžu stěžovat, byla skvělá. Jediný problém byl stisk, ke konci jsem se skoro nedokázal udržet.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|