|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
PAVUK

|
Zaslal: so květen 14, 2011 6:31 pm Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | | Už delší dobu mě sere, že většina aut jezdí z rožnutýma mlhovkama místo normálních světel. Vůbec to nejde vidět. Furt na ně blikám dálkáčema. Jak to teda je? můžu je mít zaplý? |
Uplne to vidim, ako vodic auta so svetlami pre denne svietenie pride domov a hovori zene: "Dnes idem domov, vsetko v pohode, a nejaky debil na mna blika.". _________________ zami.crash: "na e-shopu je tolik sportovní výživy a vy mi sem napíšete at žeru.. to sem fakt nevěděl"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ShawnRay

|
Zaslal: so květen 14, 2011 6:55 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Kurva v pondělí maturita a já některé otázky vidim poprvé. |
Já sem včera teprve zjistil jaký knížky mám v kánonu a z jakých to 20 knížek vlastně maturuju
|
|
| nahoru |
|
 |
Janze
|
Zaslal: so květen 14, 2011 7:05 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Kurva v pondělí maturita a já některé otázky vidim poprvé. |
matura je fraška, kterou dostane téměř každej. až na VŠ uvidíš, jak vypadá pořádná zkouška.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: so květen 14, 2011 7:07 pm Předmět: |
|
|
| Janze napsal: | | MAST3R napsal: | Kurva v pondělí maturita a já některé otázky vidim poprvé. |
matura je fraška, kterou dostane téměř každej. až na VŠ uvidíš, jak vypadá pořádná zkouška. |
možná na jak které škole :) když maturuješ na nejlepší škole ve městě tak ti maturitu asi jen tak aby se neřeklo nedají
|
|
| nahoru |
|
 |
lukin99
|
|
| nahoru |
|
 |
Janze
|
Zaslal: so květen 14, 2011 7:15 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | možná na jak které škole :) když maturuješ na nejlepší škole ve městě tak ti maturitu asi jen tak aby se neřeklo nedají |
maturoval jsem na jedné z nejlepších škol ve městě. a když cosi málo víš, tak ti to dají. na rozdíl od většiny zkoušek na VŠ, kde je zkoušejícímu úplně jedno, jestli ti to dá, nebo tě vyhodí, je na maturitě všeobecná snaha, aby jsi ji udělal. ale pokud jsi máš už VŠ nebo aspoň její část za sebou, tak to určitě víš :) (sakra, měl bych se učit na zkoušky )
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so květen 14, 2011 7:53 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | Janze napsal: | | MAST3R napsal: | Kurva v pondělí maturita a já některé otázky vidim poprvé. |
matura je fraška, kterou dostane téměř každej. až na VŠ uvidíš, jak vypadá pořádná zkouška. |
možná na jak které škole :) když maturuješ na nejlepší škole ve městě tak ti maturitu asi jen tak aby se neřeklo nedají |
maturita je fraška =) všude... sice je to nejtěžší zkouška, kterou kdy do té doby dělá (v 99% případech), ale každá zkouška na normální vejšce je těžší....
nadruhou stranu existuje jedna supr věc... sebevědomí. To liftne úspěch o pár desítek %
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: so květen 14, 2011 8:41 pm Předmět: |
|
|
| Janze napsal: | | blazen napsal: | možná na jak které škole :) když maturuješ na nejlepší škole ve městě tak ti maturitu asi jen tak aby se neřeklo nedají |
maturoval jsem na jedné z nejlepších škol ve městě. a když cosi málo víš, tak ti to dají . na rozdíl od většiny zkoušek na VŠ, kde je zkoušejícímu úplně jedno, jestli ti to dá, nebo tě vyhodí, je na maturitě všeobecná snaha, aby jsi ji udělal. ale pokud jsi máš už VŠ nebo aspoň její část za sebou, tak to určitě víš :) (sakra, měl bych se učit na zkoušky ) |
pokud nemáš za zkoušející takový kokoty, kteří ti z maturitního předmětu ve čtvrťáku dávají v hodinách sodu jak prase a málem tě z toho nechají i propadnout.. 3 předmětů se nebojím, to se dá dycky okecat, ale 4. (ten problémovej), hmm.. doufám, že u maturity bude zkoušející v pohodě a ne taková piča jako celej čtvrťák..
na druhou stranu se taky utěšuju tím, že už milion lidí to na škole udělalo, kolikrát aj úplní volové, tak já snad musím taky
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: so květen 14, 2011 8:50 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | Janze napsal: | | blazen napsal: | možná na jak které škole :) když maturuješ na nejlepší škole ve městě tak ti maturitu asi jen tak aby se neřeklo nedají |
maturoval jsem na jedné z nejlepších škol ve městě. a když cosi málo víš, tak ti to dají . na rozdíl od většiny zkoušek na VŠ, kde je zkoušejícímu úplně jedno, jestli ti to dá, nebo tě vyhodí, je na maturitě všeobecná snaha, aby jsi ji udělal. ale pokud jsi máš už VŠ nebo aspoň její část za sebou, tak to určitě víš :) (sakra, měl bych se učit na zkoušky ) |
pokud nemáš za zkoušející takový kokoty, kteří ti z maturitního předmětu ve čtvrťáku dávají v hodinách sodu jak prase a málem tě z toho nechají i propadnout.. 3 předmětů se nebojím, to se dá dycky okecat, ale 4. (ten problémovej), hmm.. doufám, že u maturity bude zkoušející v pohodě a ne taková piča jako celej čtvrťák..
na druhou stranu se taky utěšuju tím, že už milion lidí to na škole udělalo, kolikrát aj úplní volové, tak já snad musím taky |
Prave ti co vas drti vam to pak vetsinou daji skoro zadaramo, ale i tak neboj, maturita je jeste lehci nez zkouseni, ti vyucijici ti dokonce radi tak at aspon neco reknes a maji duvod ti to dat.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: so květen 14, 2011 8:54 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | | Prave ti co vas drti vam to pak vetsinou daji skoro zadaramo, ale i tak neboj, maturita je jeste lehci nez zkouseni, ti vyucijici ti dokonce radi tak at aspon neco reknes a maji duvod ti to dat. |
no to si právě nemyslim.. ti 3 učitelé jo, to jsou pohodáři a ikdyž mají občas náladu na pytel a otřesně nás seřvou, tak jak říkám nebojím se toho, něco řeknu :)
ale poslední předmět (němčina), to máme učitelku která je úplně posedlá, není ani vteřinu v pohodě, je buď permanentně vystresovaná nebo na nás řve a fakt není v klidu.. bojim se
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
Zaslal: so květen 14, 2011 9:15 pm Předmět: |
|
|
Matura je obrovský stres právě z toho důvodu, že je to poprvé. na výšce to člověk zažívá dvakrát do roka
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: so květen 14, 2011 10:54 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | | A ses si jistej, ze to jsou mlhovky? Spousta aut ma svetla na denni sviceni umisteny blizko mlhovek |
Hej nejsem si jistej, ale normální světla snad poznám, který nejsou zaplý..akorát mě sere, že to vůbec nejde vidět.
| citace: | | Uplne to vidim, ako vodic auta so svetlami pre denne svietenie pride domov a hovori zene: "Dnes idem domov, vsetko v pohode, a nejaky debil na mna blika.". |
dobrý no
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne květen 15, 2011 8:22 am Předmět: |
|
|
15ti minutová reklama na youtube? !!! wtf?
ještě že tam byla možnost ju skipnout (teď nevím, jak by reagoval někdo, kdo neumí anglicky)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: ne květen 15, 2011 10:42 am Předmět: |
|
|
Ad světla: často to nejsou mlhovky, jsou to normál světla umístěná dole místo mlhovek. Tchán to přesně takhle má. Nevidím v tom důvod, už několikrát jsem se mu smál, že nsvítí a riskuje pokutu a on mě upozornit na ta malá v podstatě nevýrazná světla dole. Asi nějaký módní trend.
ad matura/výška: je to individuální. Matura je stres na bednu, bo je toho najednou hodně a okolí do maturantů hustí, že když to nedaj, tak jsou v hajzlu, vykopnou je z bytu, atd. Tohle je dle mě základní problém. Většina učitelů ale není u matury zas tak zlá, opravdu většinou mají snahu dát to. Ale musí samozřejmě vidět nějaké znalosti. Na výšce je to jak kde. Já mám sociální obor, tam to bylo většinou formou diskuze, bylo to z učiva za půl roku a ne za roky čtyři. a hlavně, člověk ví, že má v klídku tři pokusy. Na nějakých stavárnách, kde je vše o výpočtech je to ožná jinak. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út květen 17, 2011 4:17 pm Předmět: |
|
|
Všechno _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|