|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá květen 20, 2011 12:13 pm Předmět: |
|
|
Až na to trhání to ten týpek dělal stejně, jen dělal ještě větší záklon dozadu, upřímně jsem myslel, že si vykloubí páteř někde u prdele _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gohan

|
Zaslal: pá květen 20, 2011 12:38 pm Předmět: |
|
|
| Hel napsal: | | Gohan napsal: | | Hel napsal: | | Asi největší hloupost, kterou v posilovně vídám, je, když si nějaký velmi mladý začátečník myslí, že nejvhodnější zátěž na "čemkoliv" je pro něj minimálně dvakrát tolik, než co má ta statná, minimálně pětatřicetiletá paní (to jako já). |
z malých vah rostou malé svaly z velkých velké.
Edit: Navíc nevidím důvod proč by neměl zvedat dvakrát tolik když to zvládá. |
Tady šlo o případy, kdy to nezvládá a marně se s takovou vahou pere. Pokud zvládá, pak bych to rozhodně neklasifikovala jako hloupost, ale coby normální tréning. Zkrátka když si velmi vyhublý, přibližně šestnáctiletý mladíček beze špetky svalů na těle naloží na legpress kupu železa, kterou nedokáže ani odlepit ze zarážek, pak mu to začne přizvedeávat jeho stejně vypadající kamarád, tak už to není ani hloupost, ale spíše hazard se zdravím. A dělat toto jen z důvodu, že si to může dovolit ženská, je tuplovaná hloupost. |
Já myslím že to nedělali jen z toho důvodu. Nebud ješitná
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
|
| nahoru |
|
 |
Sei

|
Zaslal: pá květen 20, 2011 12:59 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Je to parodie, stačí se kouknout s jakou lehkostí to pak přitahuje k pasu a pokládá na zem :) |
je to i v popisu _________________ co tam máš dál?
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: pá květen 20, 2011 1:01 pm Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | guruhonza napsal: | | já si dal dneska mrtvoly na konec treningu :D dobrá blbost... úchop totálně v prdeli :D:D:D |
Z ceho mas unaveny uchop? Vzdyt ten snad ani normalnim treninkem unavit nejde. |
Kecá, bylo málo magnezia.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá květen 20, 2011 1:09 pm Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | guruhonza napsal: | | já si dal dneska mrtvoly na konec treningu :D dobrá blbost... úchop totálně v prdeli :D:D:D |
V tom nevidim zadny problem. Tahy na zaver treninku jsou fajn, protoze mam po nich casto tak odvareny zada, ze jsem rad, ze se odplizim do satny
Z ceho mas unaveny uchop? Vzdyt ten snad ani normalnim treninkem unavit nejde. |
já mám po každém tréningu úchop (předloktí) totálně na sračku... ať to jsou fullbody tréningy, nebo split. Teď jezdím záda+ruce a dneska sem to prohodil a zkuusil sem ruce (těžce) + záda lehce .. a nakonec tu mrtvolu. Totálně dead. Místo 3x5x 155kg sem dal 3x5x 140 (pauzy pod minutku)
Ale záda sem z toho cejtil parádně, ale už nikdy to neudělám. Tepovka mi přitom vystřelila brutálně nahoru a z hlavy mi lilo ještě víc, než normálně.
Ale vím o tom, že existují tréningy, kam lidi dávají tyhle základní cviky na konec tréningu, ale já bych umřel
edit: cmeni: jo, bylo ho málo :D ale furt dost na zaprášení rukou
|
|
| nahoru |
|
 |
Hel

|
Zaslal: pá květen 20, 2011 1:34 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Hel napsal: | | Gohan napsal: | | Hel napsal: | | Asi největší hloupost, kterou v posilovně vídám, je, když si nějaký velmi mladý začátečník myslí, že nejvhodnější zátěž na "čemkoliv" je pro něj minimálně dvakrát tolik, než co má ta statná, minimálně pětatřicetiletá paní (to jako já). |
z malých vah rostou malé svaly z velkých velké.
Edit: Navíc nevidím důvod proč by neměl zvedat dvakrát tolik když to zvládá. |
Tady šlo o případy, kdy to nezvládá a marně se s takovou vahou pere. Pokud zvládá, pak bych to rozhodně neklasifikovala jako hloupost, ale coby normální tréning. Zkrátka když si velmi vyhublý, přibližně šestnáctiletý mladíček beze špetky svalů na těle naloží na legpress kupu železa, kterou nedokáže ani odlepit ze zarážek, pak mu to začne přizvedeávat jeho stejně vypadající kamarád, tak už to není ani hloupost, ale spíše hazard se zdravím. A dělat toto jen z důvodu, že si to může dovolit ženská, je tuplovaná hloupost. |
Já myslím že to nedělali jen z toho důvodu. Nebud ješitná *a03* |
Budiž, ale proč pak tedy tam byla na chlup stejná váha? To podle mého není náhoda, že si někdo, kdo má výkonnost úplně někde jinde, naloží "omylem" to samé, co člověk, který cvičil těsně před ním:-)))
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá květen 20, 2011 1:48 pm Předmět: |
|
|
Předtím to bylo minimálně 2x tolik teď už je to ta samá váha.
Kromě toho, dějou se větší náhody.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Hel

|
Zaslal: pá květen 20, 2011 2:40 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | Předtím to bylo minimálně 2x tolik teď už je to ta samá váha.
Kromě toho, dějou se větší náhody. |
Člověče, to byla nadsázka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hel

|
Zaslal: pá květen 20, 2011 2:42 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | Gohana si nevšímej, on rád vyvrací ostatním jejich názory *a20* |
Já rovněž občas ráda diskutuji až do "absurdna", takže patrně na toho hocha ještě někdy narazím:-)))
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: pá květen 20, 2011 2:45 pm Předmět: |
|
|
jedna pani po me chtela proteinak..rikala ze tomu jako rozumi a ze vi o cem je rec a ze do toho dela...ze chce alespon 80%, ale ze tam chce jen bcaa..tak jsem se optal jestli tam treba nechce i ostatni amina..jako ze vsech 19 (test) a ze ne ze je to moc , ze jen bcaa
jeste obcas prijde pan a ten porad shani syrovatku, ale jen cistou, ze to ma jako proteinak..uz ale dlouho neprisel...asi sehnal..a ted sedi na wc..
|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: so květen 21, 2011 12:38 pm Předmět: |
|
|
Podotýkám , že mi je čerstvě 16let.
Přijdu do činkárny , cvičím o 106 a v tom přijdou dva studenti ve věku cca 18-20. Nedalo mi to a musel sem na ně zaostřit. Jeden měl tak 40kilo s postelí a ještě s přítelkyní. Druhý měl těch kilogramů asi 2x-3x více než ten první. Bez jakéhokoliv rozehřátí vlítli na první stroj a cvičili s váhami , s kterýma se já rozehřívám. Říkal jsem si ,,dobře,každý nějak začíná ,taky sem nepřišel jako žádná bedna''.
Celý trénink ale prokecali a podle mého gusta se soustředili spíše na břišní svaly , protože se celý trénink smáli , až se popadali za břicho (smáli se dokonce i při vykonávání cviku). Nemluvě o tom , že nezapojili ani základní cviky a lítali po všech možných strojích.
Co myslíte vy?:) Má to cenu takhle cvičit?:) _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so květen 21, 2011 1:31 pm Předmět: |
|
|
Nelíbí se mi když se někdo povyšuje tím stylem že "Je mi 16 a 18-20 let kluci cvičili s váhami se kterými se já rozehřívám". Kdyby jsi to tam nenapsal, tak to bude mít stejnou výpovědní hodnotu s tím rozdílem, že by to nevypadalo jako že si honíš ego.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|