|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Seva98

|
Zaslal: so květen 21, 2011 1:47 pm Předmět: |
|
|
| StrongerYAAHO napsal: | ...
Co myslíte vy?:) Má to cenu takhle cvičit?:) |
Ma, taky jsem tak prvni pul rok cvicil, posilovna me diky tomu bavila a pro zacatecni impuls staci skoro jakykoli trening takze jsem pak diky tomu zacal pozorovat zmeny a zacalo me to bavit jeste vic. Kdo vi jestli bych u toho vydrzel, kdyz jako uplny sportovni antitalent jsem ze vseho odchazel, protoze me nic nebavilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
redis

|
Zaslal: so květen 21, 2011 9:52 pm Předmět: |
|
|
| StrongerYAAHO napsal: | | ...Co myslíte vy?:) Má to cenu takhle cvičit?:)... |
Poslední dobou sleduju narvanou posilku, naštěstí věci jako hrazda, bradla a případně moje oblíbená červená lavička na nohy pro kliky zůstávají prázdné, ale největší popularitu naopak získávají desetikilové jednoručky na bicák, skotovka a případně místo před zrcadlem, ...
ale jelikož ti lidé kteří do posilky chodí kecat, tak nevisí půl hodiny na hrazdě nebo tak, tak mi to je prostě fuk:) Ikdyž by mně zajímalo jak by vydrželi ti týpci viset na hrazdě a kecat u toho a smát se:)
Mám doporučení, oblib si takový věci který nikdo necvičí a pak můžeš o volnou chvílu pozorovat a nebudeš mít v posilce problém si odcvičit svoje :p
btw. Gohane, ty máš jahodové dny? :D poslední dobou si nějaký kousavý na lidi na ronniem :D resp. se hrnes neustále do sporů :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne květen 22, 2011 4:56 pm Předmět: |
|
|
Sleduji ve fitku, že mám ohromné štěstí na to, když mají lidi den kdy cvičí prsa a biceps....nic jiného jsem ve fitku cvičit neviděl:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: ne květen 22, 2011 5:01 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Sleduji ve fitku, že mám ohromné štěstí na to, když mají lidi den kdy cvičí prsa a biceps....nic jiného jsem ve fitku cvičit neviděl:o) |
jj to jsou takový ty populární technický splity prsa-biceps 3x týdně
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne květen 22, 2011 8:14 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | Deadlift napsal: | | Sleduji ve fitku, že mám ohromné štěstí na to, když mají lidi den kdy cvičí prsa a biceps....nic jiného jsem ve fitku cvičit neviděl:o) |
jj to jsou takový ty populární technický splity prsa-biceps 3x týdně |
:D mě dnes někdo řekl, že mě ještě neviděl cvičit nic jinýho, než hamstringy :D
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: ne květen 22, 2011 8:37 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | Deadlift napsal: | | Sleduji ve fitku, že mám ohromné štěstí na to, když mají lidi den kdy cvičí prsa a biceps....nic jiného jsem ve fitku cvičit neviděl:o) |
ty voe, a já zrovna na to najel
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: ne květen 22, 2011 8:40 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | blazen napsal: | | Deadlift napsal: | | Sleduji ve fitku, že mám ohromné štěstí na to, když mají lidi den kdy cvičí prsa a biceps....nic jiného jsem ve fitku cvičit neviděl:o) |
ty voe, a já zrovna na to najel |
však já nemám nic proti tomu
|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: po květen 23, 2011 7:33 am Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Nelíbí se mi když se někdo povyšuje tím stylem že "Je mi 16 a 18-20 let kluci cvičili s váhami se kterými se já rozehřívám". Kdyby jsi to tam nenapsal, tak to bude mít stejnou výpovědní hodnotu s tím rozdílem, že by to nevypadalo jako že si honíš ego. |
Promiň , ale já tu nepoukazuji na to, kolik zvedám já a kolik oni. Nebylo to myšleno špatně a ego si rozhodně na tomhle nehoním , jelikož moje váhy taky nevypovídají tomu abych si mohl ,,vyskakovat''.
Jde mi jen o to , že chodí do posilovny i tací lidé , kteří tam vlastně jdou cvičit tak na půl. Připomíná mi to triko Ronnieho Colemana na kterém má napsáno ,,Shut up and squat'' :) _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
Naposledy upravil StrongerYAAHO dne po květen 23, 2011 11:16 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po květen 23, 2011 8:32 am Předmět: |
|
|
no,ak by Ronnie robil squad tak by moc nenarastol.Squat je to slovo co hladas _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: po květen 23, 2011 11:24 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Sleduji ve fitku, že mám ohromné štěstí na to, když mají lidi den kdy cvičí prsa a biceps....nic jiného jsem ve fitku cvičit neviděl:o) |
nic jiného do mikiny či trika nepotřebuješ a na koupáku s tím nahoní machra až dost ....taky ten jev pozoruju
|
|
| nahoru |
|
 |
Jayson
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st květen 25, 2011 8:25 am Předmět: |
|
|
Včera jsem se fakt nasral. V posilovně jsem potkal místního "trenéra" fitboxu - takovýho hubenýho teplouše s klasickým "ornamentálním" tetováním přes rameno (jako přes kopírák, vídávám to snad každej týden), se zjevnýma disbalancema (jakoby nahrbenej, ramena dopředu), žádný svaly nic. No a nějakýmu zjevně úplně čerstvě začínajícímu klukovi (tak 15 možná) radil.... JAK MÁ PUMPOVAT BICEPS!!!! Strčil mu EZku s nějakýma kotoučema, a říkal "no a teď dáš sedum takhle, pak sedum do poloviny, pak blabla..". Chudák kluk tam něco nějak zvedal, a nakonec ten kokot povídá "no tak teď by sis moh dát to břicho, to nějak zvládneš ne?" a odešel.
Jakkoli jsem dávno vyrost z pokusů někomu radit (i když občas u výraznějších případů mám pořád nutkání, plus si samozřejmě myslím, že se svýma chabýma znalostma jsem poslední kdo má poučovat), tady jsem akt už skoro něco řek. Když je někdo nepoučitelnej debil a cvičí nesmysly, je to jeho věc. Ale vnucovat to jiným, to je na facku.
edit: Abych nezapomněl, kluk samozřejmě vlez na šikmou lavici a začal tam po vzoru ostatních cvičit z úplnýho záklonlehu švihem do sedu, za zdatnýho točení se do stran. Fakt se těším na den kdy budu cvičit sám ve svým. Tohle je zoufalost první třídy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pilot

|
Zaslal: st květen 25, 2011 4:52 pm Předmět: |
|
|
Na takovýhle cvičitele nechodí žádné kontroly? Něco jako hygiena? Protože říct začátečníkovi, že břicho nějak dá, je fakt na ranu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st květen 25, 2011 8:29 pm Předmět: |
|
|
No to je prostě jen dement co byl "cvičit" a radil jinýmu.
Ta posilovna je prostě kamrlík v hotelu, bez obsluhy. Lidi přijdou a dělají co uznají za vhodný.
Příště se ale fakt asi ozvu...
|
|
| nahoru |
|
 |
reegis

|
Zaslal: st květen 25, 2011 9:17 pm Předmět: |
|
|
| citace: | 3) před každým cvikem si jeden musel zakřičet jak ragbyovej tým ( i když se jednalo o přítahy činky k bradě...bral bych to třeba u MT, dřepu - dejme tomu) - 2 x jsem se lekl že jsem si málem vyrazil zuby.
4) TOTÁLNÍ DEMENCE: Po docvičení SKORO KAŽDÝHO CVIKU se jeden napil vody, zašrouboval víčko a s mohutným "HUUUFFF" hodil s flaškou o zem...Navzájem se hecovali ječením "pojď , chceš letos do Vegas, chceš do Vegas? tak pojď!", na celej plac (ve Vegas je letos asi sraz idiotů). jednu chvíli jeden z nich nechtěl něco druhýmu ukázat v mobilu a tak se škádlili (honili) kolem stojanu na jednoručky...
|
krásně jsi mi zpříjemnil večer..dloouho jsem se tak nenasmál až mě bolí břicho..:-D
To je jak u nás v posilovně..Nemám problém s tím že mi někdo zabere stojan na dřepy, protože podle mě jí používám jenom já..Za celou dobu co tam chodím jsem nikoho neviděl dělat dřepy a ani MT a když je dělám já tak se na mě každý dívá jak na debila proč cvičím nohy a né biceps.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|