|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: po květen 23, 2011 8:06 pm Předmět: |
|
|
Pokud by se ti chtělo dát prachy za startovný, tak GPC má i RAW divizi. Loni a předloni dělali RAW i kluci z Točný, ale to asi padá. A pak nějaké pohárovky, někde dresy nejsou povoleny. S ohledem na to co zvedáš, by byla fakt škoda nějkam nejít .... máš sílu jak bejk _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
venca.v

|
Zaslal: po květen 23, 2011 8:13 pm Předmět: |
|
|
jak rikam, uvidim jak to pujde dal a mozna ze neco zkusim, ted mi bude 21, takze v tech juniorech bych mel teda bejt, jestli je to do 23, mozna ze neco zkusim, ale v nejblizsi dobe se nechystam, chtel sem zkusit soutez v ty pace, ale to taky jeste nevim uplne jiste, uvidime
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po květen 23, 2011 8:22 pm Předmět: |
|
|
Juniroský rekord je 170 kg při 74 kg v dresu. Top 3 na MČR juniorů v BP bys byl zcela jistě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po květen 23, 2011 8:27 pm Předmět: |
|
|
Venco super, nenechaj ten potenciál len tak. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt červen 09, 2011 11:10 am Předmět: |
|
|
Včera 8x100kg na dřepech , tu desítku bych i dal, ale nebyla by případná dopomoc a za sebou jsem už měl serie s 80 a 90kg, ale i tak spokojenost.
A rovnou k tomu mám otázku, jaké bych mohl mít maxko - počítáno podle 10x100kg? Díky _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt červen 09, 2011 11:14 am Předmět: |
|
|
Kolem 130kg
Kámoš na podzim z 9x 100kg udělal asi 125kg 1RM
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt červen 09, 2011 11:21 am Předmět: |
|
|
Dík, tak nějak jsem myslel. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt červen 09, 2011 11:24 am Předmět: |
|
|
U dřepu hraje ale roli psychika asi nejvíc. Já třeba nikdy nezkusil víc jak 150kg, ikdyž sem dal lehce 10x 130kg.
Ty to hodláš zkoušet, nebo chceš jen teoreticky vědět, kolik by asi bylo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt červen 09, 2011 11:29 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | U dřepu hraje ale roli psychika asi nejvíc. Já třeba nikdy nezkusil víc jak 150kg, ikdyž sem dal lehce 10x 130kg.
Ty to hodláš zkoušet, nebo chceš jen teoreticky vědět, kolik by asi bylo? |
Já se právě docela bojím zkoušet maxka zrovna u dřepu, pro mě to vlastně nic neznamená, ale rád bych veděl co zvednu a co ne, takže to asi jednou zkusím. Ale opatrně, nechci si přivodit nějaké zranění, to bych pak byl velmi nasratý . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt červen 09, 2011 12:36 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: |
Já se právě docela bojím zkoušet maxka zrovna u dřepu, pro mě to vlastně nic neznamená, ale rád bych veděl co zvednu a co ne, takže to asi jednou zkusím. Ale opatrně, nechci si přivodit nějaké zranění, to bych pak byl velmi nasratý . |
Bud klidnej, spis se zranis na normalni pracovni serii nez zrovna na maxku :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt červen 09, 2011 1:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt červen 09, 2011 2:01 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | moje slova dr. lift , jeden den sem drepl 200kg v pohode , za 3 dny jsem se rozcvicoval s 90kg a pápá lálá |
s 90? sakra, tohodle sem se bál... koleno?
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt červen 09, 2011 2:08 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | kubaz napsal: | moje slova dr. lift , jeden den sem drepl 200kg v pohode , za 3 dny jsem se rozcvicoval s 90kg a pápá lálá |
s 90? sakra, tohodle sem se bál... koleno? |
Ne, jen ho zlobi jeho dancer's hip
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt červen 09, 2011 2:11 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | kubaz napsal: | moje slova dr. lift , jeden den sem drepl 200kg v pohode , za 3 dny jsem se rozcvicoval s 90kg a pápá lálá |
s 90? sakra, tohodle sem se bál... koleno? |
nene
natrzeny lateralis
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|