...nejen návštěvníci fitka, ale i obsluha je solidně vymašťená. Panebože co je těžkýho na tom zapnout klimu a nastavit bežňe snesitelnou hodnotu. A přísahám vtipy o blondýnách nelžou!!
...nejen návštěvníci fitka, ale i obsluha je solidně vymašťená. Panebože co je těžkýho na tom zapnout klimu a nastavit bežňe snesitelnou hodnotu. A přísahám vtipy o blondýnách nelžou!!
ahoj myslíš relax v Břeclavi, kde je běžně 31 stupňů jako v líhni kuřat?
_________________ rozdělení mužů
do 80 kg - žena nebo chlapeček
80-100kg - chlapec nebo dorostenec
100-120kg - průměrný chlap
120-140kg - obrovský chlap
140-160kg - dinosaur
nad 160kg ideální chlap
ahoj myslíš relax v Břeclavi, kde je běžně 31 stupňů jako v líhni kuřat?
kdyby jen to!! za barem nikdo , vesměs samoobsluha a bloncka co tam má být vyžgryndává s prominutím pi*oviny s kamarádkou na recepci u bazenu
Řekl bych, že původ slova je moravský, resp. brněnský :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
a když je dělám já tak se na mě každý dívá jak na debila proč cvičím nohy a né biceps.
Upřímně řečeno kdybych chtěl dřepovat a viděl nějakýho mantáka, jak tam pumpuje biceps, prostě bych ho vyhodil. I v těch nejmenších posilovnách je solidní výběr jednoruček a EZ tyč.
Asi si preventivně oholím hlavu a nechám narůst vousy, s mým kulatým xichtem a vizáží hipíka moc hrůzu a respekt nepouštím.
kdyby jen to!! za barem nikdo , vesměs samoobsluha a bloncka co tam má být vyžgryndává s prominutím pi*oviny s kamarádkou na recepci u bazenu [/quote]
A když přijdeš po sprchování ( ve sprše je 38 stupňů a absolutní vlhkost ) úplně mokrý/á k baru a nahlédneš k bazénové recepci tak ještě protáhne xicht jak šarpej
140-160kg - dinosaur
nad 160kg ideální chlap
kdyby jen to!! za barem nikdo , vesměs samoobsluha a bloncka co tam má být vyžgryndává s prominutím pi*oviny s kamarádkou na recepci u bazenu
A když přijdeš po sprchování ( ve sprše je 38 stupňů a absolutní vlhkost ) úplně mokrý/á k baru a nahlédneš k bazénové recepci tak ještě protáhne xicht jak šarpej [/quote]
Náhodou,ke mě tam byli vždy milí.Ale možná to bude tím,že vypadám jak ruskej vymahač a Tysonek jim řekla,že jsem seděl za vraždu blondýnky Ale je to tam fakt humáč.To Lipovka je jiný kafe
A když přijdeš po sprchování ( ve sprše je 38 stupňů a absolutní vlhkost ) úplně mokrý/á k baru a nahlédneš k bazénové recepci tak ještě protáhne xicht jak šarpej [/quote]
to je ona koukám mluvíme o té samé :o) profesionální deformace mi prostě velí takového člověka neplatit -vyrazit-nahradit někým kdo si bude práce vážit.
A když přijdeš po sprchování ( ve sprše je 38 stupňů a absolutní vlhkost ) úplně mokrý/á k baru a nahlédneš k bazénové recepci tak ještě protáhne xicht jak šarpej
to je ona koukám mluvíme o té samé :o) profesionální deformace mi prostě velí takového člověka neplatit -vyrazit-nahradit někým kdo si bude práce vážit.[/quote]
Jo to je ona, teďka tam vzali nového studenta brigádně, ten zas vypadá jako by mu někdo právě usekl nohu - ještě chvíli a rozbrečí se, nebo zkolabuje, ale aspoň stojí pořád za barem, sice jen stojí ale je tam
140-160kg - dinosaur
nad 160kg ideální chlap
Náhodou,ke mě tam byli vždy milí.Ale možná to bude tím,že vypadám jak ruskej vymahač a Tysonek jim řekla,že jsem seděl za vraždu blondýnky Ale je to tam fakt humáč.To Lipovka je jiný kafe [/quote]
tak teď se bloncka bojí mě , jsem jí řekla , že pujdu sedět za vraždu tebe páč jsi neuměl nastavit klimačku správně :))
Lipovka je super , ale jak tam povypínali hudbu a pustili do plazem hokej , zvedla jsem se odkráčela...to můžou sedět doma na pr*eli a koukat doma.
a když je dělám já tak se na mě každý dívá jak na debila proč cvičím nohy a né biceps.
Upřímně řečeno kdybych chtěl dřepovat a viděl nějakýho mantáka, jak tam pumpuje biceps, prostě bych ho vyhodil. I v těch nejmenších posilovnách je solidní výběr jednoruček a EZ tyč.
Asi si preventivně oholím hlavu a nechám narůst vousy, s mým kulatým xichtem a vizáží hipíka moc hrůzu a respekt nepouštím.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru