MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 113, 114, 115  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
spekounP

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratulace

pěkný

akorát mi přijde, že by ti bodlo trochu posílit vršek zad (na ten dotah nahoře) - možná nějaký dotahy od kolen, těžký přítahy v předklonu?

Já třeba před Fominem dost jezdil záda a nikdy jsem neměl u deadliftu problém s dotahem a teď jak jsem se delší dobu vyprdnul na doplňky, tak mi přijde, že u toho dotahu mám teď taky problém

Edit: ale jinak jsi ten trenál docela pěkně ojebal

Naposledy upravil spekounP dne po červen 06, 2011 12:10 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Morico

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Gratulace

pěkný

akorát mi přijde, že by ti bodlo trochu posílit vršek zad (na ten dotah nahoře) - možná nějaký dotahy od kolen, těžký přítahy v předklonu?

Já třeba před Fominem dost jezdil záda a nikdy jsem neměl u deadliftu problém s dotahem a teď jak jsem se delší dobu vyprdnul na doplňky, tak mi přijde, že u toho dotahu mám teď taky problém

Uvidíme, jak to pujde dal ... zatim mam v tréninku pendlay rows, který berou vršek zad dobře, tak je možná začnu jezdit trochu víc silově, ale uvidim jestli se mi na to bude chtít "plejtvat" energie, protože před nedávnem jsem měl stejnej styl dotahu u 200kg a teď 200kg docela v pohodě, takže dost možná budou stačit klasický tahy ... ono já ty horní záda dost cítim i po přemístění ... uvidim, taky jsem nad dotahama přemejšlel, ale zatim v plánu nejsou.
spekounP

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Půjdeš letos nějaký závody?

Já když jsem viděl jak dopadli KEBA a SLOTY, tak mám skoro pocit, že i běžný soutěže amatérských strongmanů už začínají být mimo možnosti standardních smrtelníků .
wwwpower

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:

Já když jsem viděl jak dopadli KEBA a SLOTY, tak mám skoro pocit, že i běžný soutěže amatérských strongmanů už začínají být mimo možnosti standardních smrtelníků .

kdyby se dělali dopingové testy tak si myslim, že 80% by jich neprošlo. Taky si vem, že každý má 120kg a víc a takové výkony. Člověk, který jede naturálně asi nemá reálnou šanci na nějaké dobré umístění. Tot' můj názor.

Jinak Morico gratulace k MT, ale chce to ještě hodně zapracovat na dotahu ten máš slabší. Já to mám přesně naopak než ty - dobrý dotah, ale hozší odlepení od země.
Morico

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:

100% půjdu, teď mam jako hlavní úkol zařídit si nějaký základní disciplíny abych si to trochu ošahal a viděl bych to tak někdy od července si to zkusit ... stejně mam teď ještě zkouškový ve škole (a jelikož jsem dálkař, tak mi skoro všechny zkoušky vycházejí na soboty) ... to že ta úroveň stoupá je krutý, ale zatim to ještě v reálných možnostech smrtelníků vidim, ale už moc by to stoupat nemělo ... já osobně bych to viděl aby třeba ty závody v průběhu sezóny přitvrzovaly, ale ty první bych nechal mírně lehčí ... a tim přitvrzovaly, tim myslim třeba náročnějšní kombinace atd., protože jestli váhy ještě porostou tak opravdu nevim ...
s.sman

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:

18.6.2011 Most Mostecký souboj Titánů 2011 - snad se teď nemýlím, ale řekl bych, že tento závod by klukům, kteří si to chtějí zkusit mohl vyhovovat. Navíc ti, kteří byly na bedně v Litomyšli, pojedou na závody na Slovensko.
Morico

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

s.sman napsal:
spekounP napsal:

18.6.2011 Most Mostecký souboj Titánů 2011 - snad se teď nemýlím, ale řekl bych, že tento závod by klukům, kteří si to chtějí zkusit mohl vyhovovat. Navíc ti, kteří byly na bedně v Litomyšli, pojedou na závody na Slovensko.

jj nad mostem docela přemejšlim, ale nevim, jestli je dobrej nápad jít na první závody aniž bych si zkusil disciplíny a zatim nemam kde, což se ale v průběhu tak měsíce snad změní
Morico

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wwwpower napsal:
kdyby se dělali dopingové testy tak si myslim, že 80% by jich neprošlo. Taky si vem, že každý má 120kg a víc a takové výkony. Člověk, který jede naturálně asi nemá reálnou šanci na nějaké dobré umístění. Tot' můj názor.

Jinak Morico gratulace k MT, ale chce to ještě hodně zapracovat na dotahu ten máš slabší. Já to mám přesně naopak než ty - dobrý dotah, ale hozší odlepení od země.

Já tohle moc neřešim, jde mi hlavně opravdu o to ZŮČASTNIT SE a když budu poslední, nevadí, jenom chci závodit důstojně, tzn. alespoň něco předvést v každej disciplíně ...

jj dotah mam slabší, nějak se nad tim zamyslim
s.sman

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Toho se neboj. Já před prvními závody, byl stejný případ. I teď jsou na závodech disciplíny, které jsem ještě nikdy netrénoval a nezkoušel.
Morico

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2011 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

s.sman napsal:
Toho se neboj. Já před prvními závody, byl stejný případ. I teď jsou na závodech disciplíny, které jsem ještě nikdy netrénoval a nezkoušel.

Ještě to musím promyslet, pohledal jsem jaký jsou disciplíny:

1.Tahání popelářského vozu (16tun) pomocí popruhů - 20m na čas
2.Autotrakař - 20m na čas
3.Převracení pneumatiky 3x350kg, 2x450kg (měří se čas)
4.Schody síly - 200kg, 225kg, 250kg
5.Herkules hold – držení aut na nájezdech na výdrž

... (hodil jsem to i do příslušný kategorie v sekci strongman) ...

disciplíny jsou to opravdu takový, který bych si stejně těžko vyzkoušel jinde než na závodech, takže to je dobrý, ale nevim jestli to neni pro mě zatim vážně moc..nevim, musim zjistit do kdy je mezní termín přihlášek a pak se rozhodnout :)
Morico

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2011 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8.6.2011 - Středa - DELOAD

Warm-Up :
◇ 5 min eliptical, zátěž 6/15
◇ krátký statický strečink (výdrž v protažení 5 sec)
◇ krátký dynamický strečink (Stronglits, Magnificent Mobility)

Powerclean + Pushjerk :
☞ 5x45kg
☞ 5x55kg
☞ 5x65kg

CG Benchpress :
☞ 5x55kg
☞ 5x65kg
☞ 5x75kg

Krčení ramen s 20kg kotouči :
☞ 15x
☞ 15x
☞ 15x

Biceps s JČ v sedě na střídačku :
☞ (10+10)x15kg
☞ (10+10)x15kg
☞ (10+10)x15kg

Strečing :
cviky z Magnificent Mobility, Stronglifts, rehab cviky na ramena atd. :
statický strečing celého těla : výdrž v protažení 30-45 sec

Celk.čas: ??

Edit: a oběd:

Miroslav Brabenec

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 8:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

wwwpower napsal:

Ahoj,

chtěl bych jenom podpořit Vaše tréninkové snažení a potvrdit, že i naturální sportovec má velkou šanci. Chápu, že jsem asi také v podezření, ale jde o mojí osobní zkušenost. Nenechte se odradit.

Míra B.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Morico

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 8:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Miroslav Brabenec napsal:
wwwpower napsal:

Ahoj,

chtěl bych jenom podpořit Vaše tréninkové snažení a potvrdit, že i naturální sportovec má velkou šanci. Chápu, že jsem asi také v podezření, ale jde o mojí osobní zkušenost. Nenechte se odradit.

Míra B.

Ahoj, díky za podporu,
jak jsem psal, já tohle to moc neřeším, každý strůjce svého osudu a odradit se ničím nenechám. Chci to dělat pro tu zábavu, proto, že chci překonávat sám sebe a i pro to soutěžení, takže jakmile se budu cítit na první závody, jdu do toho a to že tam bude spousta závodníků na mnohem vyšší úrovni je jedině motivací se víc snažit.
Morico

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neni to sice k tréninku, ale jen čistě pro radost si sem napíšu, že se mi dneska podařilo dát 2 zkoušky v jeden den a tím pádem jsem zkrouhnul počet zbývajících zkoušek před státnicema na 2. Ty by měly proběhnout v rámci 14 dnů a pak už budou přede mnou jen ty státnice, který si necham ale na září, přece se nebudu tolik stresovat :D
8Shade

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže z tebe bude taky pan bakalář? nebo už inženýr? :) držim palce! Mě čeká ing až příští rok, ale bude to dřina.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 113, 114, 115  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: