|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út červen 07, 2011 9:35 am Předmět: |
|
|
:D SPOILER K VIDEO..... SPOIL ALERT
:D dopytle.... ty dipy na lavičkách byly nudný.... ale to, co nastalo pak :D
sem myslel že zkusí rumuny nebo něco a on si to začál dávat na "biceps" .... what???
"but I'm still able to lift the weight because I'm determined enough to... něco"
to je typan!!! state of mind jako u Kaie =)
:D SPOILER K VIDEO..... SPOIL ALERT
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: út červen 07, 2011 9:50 am Předmět: |
|
|
Ten je tvrdej jak kurka od chleba, s tou smrtkou na triku  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út červen 07, 2011 9:57 am Předmět: |
|
|
pssst, to je punisher _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út červen 07, 2011 10:14 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | pssst, to je punisher |
Peniser mozna :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: út červen 07, 2011 10:29 am Předmět: |
|
|
Myslel sem, že u těch bic. zdvihu jedný dal hlavičku, u ty osy sem čekal to stejný, že ji dá taky :)
Naposledy upravil Arnie_one dne st červen 15, 2011 9:55 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: út červen 07, 2011 2:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st červen 15, 2011 9:18 am Předmět: |
|
|
Je to trochu ot, ale nechtělo se mi zakládat nový téma s podobným obsahem.
Na jednom diskuzáku se před chvílí objevil tenhle dotaz:
Srdecne zdravim!
Potrebovala bych radu pro sveho partnera. Ve fitness centrech si me treneri prehazuji jako horky brambor, ale poradne rady se mi zatim nedostalo. (Nutno podotknout, ze zijeme v Nemecku a zde se rady zdarma moc neudeluji.)
Jde o to, ze on jiz sedmnact let (od svych osmnacti) pravidelne dve hodiny denne cvici (posilovna + kolo venku), je trochu extremista, navic neuveritelny puntickar, takze veskere informace, ktere ke cviceni potreboval a mit mel si pochopitelne obstaral. Bohuzel po tech letech pravidelneho opotrebovavani si mile telo zrejme reklo, ze uz toho ma plne zuby a zacalo odmitat spolupraci, takze se dostavily bolesti zad, bolesti ramen a kycli (kolo jiz nepripada v uvahu, rychla chuze take ne) a diky tomu i ubytek pohybove aktivity a VELKY ubytek hmotnosti. Ze svych puvodnich 105kg je ted na 90kg (pri vysce 185cm), coz ho trapi celkem dost. Zrejme situace pochopitelna pro kazdeho muze, ktery si sve telo roky "mazlil", hyckal, trenoval a ted diky bolestem muze delat maximalne lehky beh na trenazeru ci cross-traineru, k tomu par protahovacich cviku doporucenych na fyzioterapii a svalovou hmotu neustale ztraci temer rychlosti svetla.
Podotykam, ze pravidelne kolecko vsech moznych lekaru, operaci, fyzioterapeutu, atd. ma jiz vicemene za sebou; na fyzioterapii chodi stale, plus se k tomu denne hodinu pred usnutim protahuje, jinak jsou bolesti nesnesitelne (nehodlam ted zabihat k tomu, co znamena pro chlapa "nesnesitelna bolest", kdyz mnozi placou i pri lehce odrenem nose pri rymecce; on tu bolest jako nesnesitelnou vnima).
Co se tyce stravy, tak on zboznuje ritualy, takze ji kazde dve a pul az tri hodiny a v podstate kazdy den to same. Ke snidani 250g ovesnych vlocek namocenych ve 100% pomerancovem dzusu, k tomu 250g odtucneneho tvarohu. Ke svacine opet 250g tvarohu, k tomu pulku cerstveho ananasu. Obed minimalne 250g masa (je schopny s radosti snist az pul kila), tzn. kureci prsa, hovezi steak nebo ryby, k tomu celozrnnou ryzi nebo celozrnne testoviny, vse prirodne upraveno, zadne omacky. Svacina opet 250g tvarohu (ci 500g low-fat yoghurtu), k tomu jablka, mrkev, ananas.K veceri to same co k obedu (nekdy 5 vajec s "Das Tiroler Leichte Karree 3% Fett", zadne pecivo, obvykle s celozrnnymi testovinami). Po cviceni pak 3 Komponenten Protein shake s odtucnenym mlekem. Az na vyjimky neji zeleninu (nedostatek vlakniny a nekterych vitaminu???) a pecivo. V prubehu dne sni cca 5 jablek, par kiwi a nekolik mrkvi. V postate krome vyse vyjmenovanych potravin neji nic jineho, protoze mu to nechutna.
Rada bych vedela, zda existuje nejaky pripravek, ktery by mu pomohl v tom, aby neztracel takovou rychlosti svalovou hmotu (skadli me a srandickuje, ze stereoidy by mu pomohly velmi dobre) ci zda by mohl nejakou formou pozmenit i sve stravovani a pripadne i pohyb, ktery je v danou chvili velmi omezen. (Konecne se mi ho podarilo umluvit k tomu, aby vyzkousel jogu, tak snad na to brzy dojde.)
Za odpovedi predem dekuji a omlouvam se za tak silene dlouhy dotaz.
Si říkám, že z tohohle je krásně vidět, jak fanatismus nikam nevede... Úplně jsem si vzpomněl na svoje natržený rameno. Cvičení přes moc, málo odpočinku atd.
A teda moc věděcky to zjišťování informací nevzal, z toho jídelníčku mi moc volno není
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st červen 15, 2011 8:42 pm Předmět: |
|
|
Asi tak
Dneska jsem viděl úplně epickej cvik - a to jsem myslel, že po předkopávání na zakopávacím stroji už mě nic nepřekvapí. Jak jsem se mýlil...
Dnešní bomba byly shybové výskoky .
To se dělá tak, že se ~16letý kluk vážící cca 50 kilo (včetně solidních disbalancí, byť nemá žádný svaly) postaví na bednu položenou pod hrazdou, za tu se chytne, a mocně vyskočí do polohy poslední fáze shybu, odkud spadne zpátky na bednu.
Čuměl jsem na to jako puk tak, že jsem zapomněl cvičit
|
|
| nahoru |
|
 |
samorost
|
Zaslal: st červen 15, 2011 8:54 pm Předmět: |
|
|
Tohle mi divný nepřijde, jestli se při výskoku přitahoval tak je to odlehčení zátěže, jako protiváha třeba. Za čas bude vyskakovat míň, a postupně pak udělá jeden shyb.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st červen 15, 2011 9:03 pm Předmět: |
|
|
To bys musel vidět. Fakt to nebyl žádnej cvik  Prostě vyskočil až nahoru.
Jo a oba samozřejmě zuřivě krčili ramena - základní cvik vedle klopení zápěstí
|
|
| nahoru |
|
 |
samorost
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st červen 15, 2011 9:33 pm Předmět: |
|
|
Spíš až dostanu firemní telefon, natočím ukázkový videa cviků místních pumpovačů  Sice to nebude mít to kouzlo autentičnosti, ale lepší než text :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurmo
|
Zaslal: st červen 15, 2011 10:18 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Asi tak
Dneska jsem viděl úplně epickej cvik - a to jsem myslel, že po předkopávání na zakopávacím stroji už mě nic nepřekvapí. Jak jsem se mýlil...
Dnešní bomba byly shybové výskoky .
To se dělá tak, že se ~16letý kluk vážící cca 50 kilo (včetně solidních disbalancí, byť nemá žádný svaly) postaví na bednu položenou pod hrazdou, za tu se chytne, a mocně vyskočí do polohy poslední fáze shybu, odkud spadne zpátky na bednu.
Čuměl jsem na to jako puk tak, že jsem zapomněl cvičit |
taky jsem jednoho takovyho videl....ale pokazdym takovym "shybu" si dal asi 2 minuty pauzu a sel udelat dalsi :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|