8Shade - bývalý log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 16, 17, 18  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - 8Shade - bývalý log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> 8Shade - bývalý log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
8Shade

PříspěvekZaslal: ne květen 15, 2011 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zase na mě něco leze... Už mi to začíná štvát, vždycky přiberu x kilo a pak onemocnim. Napadlo mi zařadit studený sprchy a každej měsíc jeden týden volna na posílení imunity... protože takhle to už dál nejde... nějaká jiná rada? (multivitamín beru)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Morico

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2011 8:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

8Shade napsal:
Zase na mě něco leze... Už mi to začíná štvát, vždycky přiberu x kilo a pak onemocnim. Napadlo mi zařadit studený sprchy a každej měsíc jeden týden volna na posílení imunity... protože takhle to už dál nejde... nějaká jiná rada? (multivitamín beru)

Ty pauzy bych klidně zařazoval pravidelně třeba v periodě 8 týdnů ... tělo si odpočne a pak bude zase i líp reagovat na novej trénink ... svaly ani jejich "hustotu" za 1 tejden pauzy neztratíš a sílu taky ne (a pokud jo, tak je to jenom v tvojí hlavě :) ... k těm nemocím, no někdo na to je asi náchylnější, ale chladnýma sprchama nic nezkazíš, já už se v teplej téměř nesprchuju a rýmu sem neměl vážně ani nepamatuju ... jinak multivitamín je jedna věc, ale zas žádnej zázrak to taky neni ... jíš dost ovoce a zeliny (pestře), odpočíváš dost? Jak jsou pro tebe tyhle tréninky náročný, jestli nejsi třeba po každým zřízenej totálně.
8Shade

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2011 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Právě že jsem jedl výborně, takže jsem měl regeneraci na jedničku, tréninky pro mě byli pohodový, a to jsem pěkně sílil. Ovoce a zeleninu jim hlavně o víkendu a na začátku tejdne, když doma je (aktuálně jsem na tom finančně hodně špatně). Zejtra už jdu na tělák, nemocnej jsem ještě pořád (už jen kašel a lehká rýma naštěstí), ale jdu si tam aspoň pro zápočet.
8Shade

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2011 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem zase back, jedu si jeden tejden takovej vymyšlenej trénink, ale nakonec ho pojedu jen tři dny a přejdu na nějakej pořádnej, protože chci chodít 4 dny v tejdnu.

PO
- shyby 5x5 - široký úchop
- bench 5x5x63,5
- inc bench DB - 8x25, 6x25, 6x25, 10x17,5
- přítahy Y - 10x14z, 9x15z, 15x12z

Na víc už jsem bohužel neměl čas, tak jsem spěchal do města.

Naposledy upravil 8Shade dne út květen 24, 2011 8:38 pm, celkově upraveno 1 krát
8Shade

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2011 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ÚT
- Dřep 6x70, 6x80, 6x85, 6x90, 6x100 PR
- Military press 6x40, 3x6x35 - tento cvik jsem zkoušel poprvé a slušně zabírá
- Zakopávání 3x10x4z
- přítahy EZ k bradě - 8x30, 8x30, 10x30
- biceps velká činka - 4x8x27,5

wohooou v životě jsem nejel dřep se stovkou a rovnou jsem dal 6 opakování (na paralel, z hlubokých mi bolí kolena), tedy výrazné zlepšení a obrovská radost!!! Pokořil jsem další osobní metu :)
8Shade

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ČT
- bench 3x66,2x70, 1x75 PR
- MT (bez pásku, bez trhaček) 5x80, 5x100, 5x105 PR , 5x100, 5x100
- přítahy hrazdy 8x14z, 8x13z, 8x13z, 8x12z
- CG bench 3x8x48,5, 6x48,5
- triceps provaz - 2x10x8z, tyčka - 10x8z, 10x9z
- peck deck - 10x45, 10x45, 15x30

Na začátku tréninku mi boleli spodní záda a celkově jsem se cítil hrozně unaveně, ale něco do mě vjelo a hned dvě PR v jednom dni!!! Takhle bych se chtěl zlepšovat pořád :)
8Shade

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Začal jsem zase Těžko-lehky trénink , protože mi ten jeden týden vyhovoval.
Aktuální váha 74-75 Kg
(bída - zkouškový, aktuálně nejsem ale v objemovce, spíš se snažim jíst prostě hodně)

Pondělí (A těžce) – nohy, prsa, triceps, lýtka :

- Dřep 12x55, 10x65, 8x75, 6x85, 4x95, 3x105 PR
- Bench 12x45, 10x50, 8x55, 6x60, 3x66, 2x70
- Výpony 12x12z, 10x12z , 8x12z, 8x12z - jel jsem to jen odpočinkově s malou vahou, protože mi trošku bolívá kotník

Triceps různé cviky
- bradla - 12x, 12x
- fr. tlak - 10x20
- kicbacky 10x7,5 , 20x7,5

Naposledy upravil 8Shade dne út květen 31, 2011 7:16 pm, celkově upraveno 2 krát
8Shade

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Úterý (B těžce) – záda, hamstringy, ramena, biceps :

MT - 12x70, 8x80, 6x90, 4x100, 2x105, 1x110, 1x115 PR - poslední sérii jsem si přidal, byla ještě se slušnou rezervou, příště padne 120 na pohodu (vše bez pásku a trhaček)
Přítahy velké činky k bradě (ramena) – 12x27,5, 10x27,5, 8x27,5, 6x30, 6x30, 6x30
Zdvihy velké činky vstoje (biceps) – 12x27,5, 10x27,5, 8x27,5, 6x27,5
Břicho - 50x, 30x, 30x

Dneska docela zábava, už se těšim na příští mrtvolu :)
8Shade

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2011 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pondělí (A těžce) – nohy, prsa, triceps, lýtka :

- Dřep 8x70, 8x80, 8x85, 8x90, 8x95
- Bench 6x6x60

Triceps různé cviky
- kladka 12x10z, 10x10z
- kicbacky 3x10x10

Vzhledem ke dvoum zkouškám, co jsem dělal, jsem musel vynechat několik tréninků, takže jsem si dal takovej rozcvičovací s jiným rep scheme než je předepsáno. Hlavně nechci jezdit těžký dřepy zas, protože mi z PR bolí mezi lopatkama už při držení v horní poloze 105Kg+ tyče. (dneska už jsem to cítil dost i při 95) Takže tomu dávam pauzu, to samé u mrtvoly nepojedu s přehnanou vahou, protože jsem od minule cítil slušně spodní záda.
8Shade

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2011 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Úterý (B těžce) – záda, hamstringy, ramena, biceps :

shyby - 7x, 5x, 5x, 3x
přítahy Y - 10x14z, 10x12z, 12x10z
Přítahy velké činky k bradě (ramena) – 12x27,5, 10x27,5, 8x27,5, 6x27,5
Zdvihy velké činky vstoje (biceps) – 6x30, 6x30, 6x30, 5x30
Břicho

Kvůli bolesti spodních zad jsem se dneska šetřil, vyměnil mrtvolu za shyby a přítahy Y (zlehka) a trochu změnil rep scheme. Jak jsem měl menší pauzu, tak mám po včerejšku menší svalovku v prsou, takže mi to trochu limitovalo, ale tendle tejden se snažim odjet tak, abych se spíš vrátil do zajetých kolejí...
Morico

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cau, pokud te bolí ze drepu mezi lopatkama, tak je neco očividně špatně. Zkus ten drep nějak z rozumnyho uhlu natocit. A ty spodni zada z mrtvoly te boli jako ze jsou hodne unaveny nebo boli? Cvicis v ramci bricha i stabilizacni system?
8Shade

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta bolest mezi lopatkama je jakoby skoro až na páteři :/ Přijde mi to tim, že to je už na mojí stavbu těla (75 Kg) moc těžká váha (105 Kg). Jak řikam, cítim to tak při 95Kg+... Zkusim natočit řekněme s tou 95kou 3 pěkný opakování na paralel, abys mi checknul, čim to může bejt... mě to bolí už když to vyndavam ze stojanu a jenom s tim stojim a připravuju se na první dřep. Jeden kamarád řikal, jestli to náhodou nemůže bejt šířkou úchopu, nevim no... natočim a uvidíme (někdy příští tejden).

U tý mrtvoly bych řekl, že ty spodní záda jsou unavený, protože např ten den co jsem dojel těch 115 jsem je vůbec necítil a většinou když je cítim, tak buď po 2hodinový procházce městem, nebo jsem je teďka cítil dost už při prvnim opakování s Y kladkou v sedě :/ Nechávam je odpočnout a uvidíme. Takhle mi bolívali dřív, když jsem jezdil s páskem i u nižších vah... teďka se mi to stalo poprvý až po tý 115ce, co jezdim bez pásku.

Obecně břicho cvičim teď dost málo, tak to by mohla bejt příčina... chystam se to změnit po dvou dovolených který mi čekaj už za dva tejdny... pak bych chtěl dát znova P90X v kombinaci s posilkou (tam je toho core až až).

EDIT: ještě mi napadlo, že mě to bolí z důvodu, že ty lopatky tlačim hodně moc k sobě (až přespříliš) a když se to zkombinuje s tou vahou, co mi na ně zatlačí, tak to pak dělá tu bolest.
Morico

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

K dřepu : zkus pročíst nějaký články, např. tohle: http://stronglifts.com/how-to-squat-with-proper-technique-fix-common-problems/ ... lopatky k sobě je správně, ale když to nevidim, tak nevim no, dobry video bude nejlepší.

K břichu : pokud se chceš silově zlepšovat a nevypěstovat si nějaký zranění, tak to břicho (především HSS) nikdy neodflákni ... když máš málo času, radši vynech doplňkový cviky a pořádně se věnuj tomu středu těla, je to opravdu základ. Krom správnýho cvičení břicha na míči + třeba správně cvičených svíček, bych ti doporučil pomalu i nějak ten střed silově zatížit .. mě se na začástku osvědčilo dát si postupně rostoucí zátěž na zercher squatu, střed těla to bralo neskutečně a dřep i mrtvola mi pak časem vylítla raketově nahoru.

Edit: nepodceňuj ani strečink, v každej protahovací poloze vydrž alespoň 20 vteřin, nemusí to bejt vůbec strečink do "bolesti" právě naopak, musíš citit jenom lehkej tah a v tom vydržet třeba min. těch 20 vteřin, pak můžeš třeba malinko víc (mělo by tě to po těch 20 vteřinach trochu dál pustit) a vydržet ještě dalších 10 ... takhle odjet celý tělo a vybírat si IDEÁLNĚ (ne vždy to jde) takový protahovací cviky, kde můžeš jako "sílu" díky který se protahuješ využít váhu těla/gravitaci, to je pak nejlepší ... + doporučuju mrknou na strečink z magnificent mobility (najdeš na youtube) ... mně strečink zabere cca 20 min, nejlepší je samozřejmě hned po tréninku, ale pokud na to prostě nemáš čas, tak si ho dej třeba až večer doma (malinko se zahřeješ nějakým poskakováním a můžeš ho odjet)
8Shade

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já se strečuju vždy před, při (tam jen dynamicky) i po (hlavně po mrtvolách a dřepech). Nedělam to teda ale dvacet vteřin. Zkusim ten střed těla strečovat trochu dýl a důkladnějc, jinak dík jako vždy za tvoje názory :) 20 minut před a 20 po, na to ale čas opravdu nemam :) už takhle mi většinou trénink zabírá okolo 1,5 h.
Morico

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2011 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

8Shade napsal:
Já se strečuju vždy před, při (tam jen dynamicky) i po (hlavně po mrtvolách a dřepech). Nedělam to teda ale dvacet vteřin. Zkusim ten střed těla strečovat trochu dýl a důkladnějc, jinak dík jako vždy za tvoje názory :) 20 minut před a 20 po, na to ale čas opravdu nemam :) už takhle mi většinou trénink zabírá okolo 1,5 h.

Před tréninkem se tolik strečovat nemusíš, prakticky jenom hodně krátce protáhnou, behem tréninku bych se neprotahoval vůbec a po tréninku důkladně jak jsem psal ... nemyslel sem tim ale jenom břícho, střed těla nijak zválšť neprotahovat, spíš uvolňovací techniky na spodní záda nebo tak, jinak nic zvláštního

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - 8Shade - bývalý log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 16, 17, 18  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: