KREATIN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 152, 153, 154 ... 210, 211, 212  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KREATIN  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> KREATIN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
bigpigcek

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Partridge

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Upřímně si myslím že fakt jenon v té ceně, pokavad chceš kvalitní monohydrát tak bych bral určitě od reflexu.
Draper

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proboha co porad resis? Opravdu ti jde i tech par kc? V tomhle topiku uz bylo snad 100x zmineno, ze nejkvalitnejsi kreatin je ten, ktery ma ochranou znamku creapure tzn. nejen Reflex ale treba i Weider, Multipower myslim ze i Smartlabs atd
jiri.moravicek

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2011 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Partridge napsal:
Upřímně si myslím že fakt jenon v té ceně, pokavad chceš kvalitní monohydrát tak bych bral určitě od reflexu.

Myslím že monohydrát jako monohydrát, ono na té konečné látce se asi moc změnit nedá a jestli to má 95% kreatinu nebo 98% už je asi v celku jedno, nebo se mýlím ???
nanobeast

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2011 12:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak mezi asijskou velkovyrobou a creapurem rozdil sakra bude..
Timex

PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2011 1:13 am    Předmět: Creatin, dávkování Odpovědět s citátem

Zdravím,
vím, že bych zde určitě našel odpověď, ale jsem příliš liný, abych prolistoval přes 150 stránek.

Koupil jsem si: Creatine Monohydrate od Aminostaru a beru protein Synta 6.

Vynechám teď takz. týden. dobu nasycení. Co jsem se dozvědel, tak by se creatin měl brát 2-3krát denně 5g. Lze ho užít ráno, před trenink a po treninku? Není dávkování moc časově blízko sebe? Případně zda je lepsi si druhou dávkou dát před nebo po treniku a třetí spíše k věčeru?

+ Pokuď nakonec bude dávkování po treninku, tak ja si dávám do šejkru protein (synta 6), tak jestli nevadí, když si k proteinu rovnou přisypu creatin, abych to nemusel zapíjet nadvakrát.

Díky moc za pomoc.
KOI

PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2011 8:16 pm    Předmět: Re: Creatin, dávkování Odpovědět s citátem

Timex napsal:
Zdravím,
vím, že bych zde určitě našel odpověď, ale jsem příliš liný, abych prolistoval přes 150 stránek.

Koupil jsem si: Creatine Monohydrate od Aminostaru a beru protein Synta 6.

Vynechám teď takz. týden. dobu nasycení. Co jsem se dozvědel, tak by se creatin měl brát 2-3krát denně 5g. Lze ho užít ráno, před trenink a po treninku? Není dávkování moc časově blízko sebe? Případně zda je lepsi si druhou dávkou dát před nebo po treniku a třetí spíše k věčeru?

+ Pokuď nakonec bude dávkování po treninku, tak ja si dávám do šejkru protein (synta 6), tak jestli nevadí, když si k proteinu rovnou přisypu creatin, abych to nemusel zapíjet nadvakrát.

Díky moc za pomoc.

Jestli máš lepší vzít kreatin ráno a nebo k večeru, záleží podle toho v kolik budeš chodit cvičit. Rozděl dávkování v průběhu dne.

K tomu smíchání kreatinu s proteinem. Obecně monohydrát je vhodné dávkovat spolu se sacharidy, kvůli lepší vstřebatelnosti. Takže lepší je kombinace s gainerem, či glukopurem.
Tomino...

PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2011 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám ten od reflexu už druhý týden a je to celkem pohoda, ale osobně si myslím, že je ideální brát těch 20g trvale a ne jen týden nebo jak to tam píšou a brát k tomu těch cukrů minimálně 3x tolik, když jsem bral 1:1, zdálo se mi, že jsem pořád chodil na WC a prostě to stálo za ...! Ale taky jsem měl pozitivní zkušenost s CEE od extrifitu, ale tam to chce dávat o hodně moc víc.. je to ale jen můj dojem, třeba se to ostatním bude zdát jako blbost.
Tex

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím pánové

Jak je na tom kreatin ohledně vlivu na krev? Popřípadě, jestli tam nějaký vliv je, jak dlouho trvá než se hodnoty zase vrátí do normálu?

Jsou to dva týdny co jsem ho poprvé vyzkoušel a dneska mi jako dárci krve došla zpráva že přišel čas na další odběr. Navíc příští měsíc nastupuju na místo, kde údajně občas probíhají kontroly na drogy a byl bych nerad, kdyby mě nějaký úředník poslal domů kvůli kvůli několika číslům mimo normu.

Jestli se to tu už řešilo tak pardon, ale vyhledávač mi nic nevyflusl a projíždět celé tohle téma je nad mé síly.
Lifter750

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 6:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kreatin může napomoci lepšímu udržení minerálů v krevním séru. Vhodné dávkování je 2-3 g/15-20 min těžkého tréninku, tak když nebudeš řešit zbytečné nasycovací fáze, neměl by tam být žádný problém.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
pavel.hladik

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

podle meho tam zadny problem nebude, maximalne bude kreatinin nekde u te horni hranice, ale rekl bych temer s jistotou ze v praci na kreatinin moc hledet nebudou, rekl bych ze budou hledet spise na thc a podobne hnusy.. navic kreatin neni droga... je to proste klasicky doplnek stravy pro sportovce takze nevidim zadny duvod proc by zamestnavatel mel delat problemy
Tex

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok, díky za info. To že to není droga vím, ale vysvětluj to pak někomu kdo o tom v životě neslyšel.
Eros

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj chci se zeptat jak dlouho kreatin funguje jakoze kdyz ho budu brat poprve tak urcite super po druhe taky dobre a po treti atd... jake mate zkusenosti? dekuji
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mne nefungoval ani po prve...ani po druhe...ani po treti. A dalsie skusenosti uz nemam
Eros

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

snad to nemuze byt tak hrozne ne
Crea Monohydrate | Extrifit
Kreatin monohydrát pro zvýšení fyzické výkonnosti při fyzickém výkonu.
339 Kč
Creatine Monohydrate Creapure ® | Nutrend
Jeden z nejúčinnějších suplementů určených ke zvýšení svalové síly.
790 Kč
Creatine Monohydrate | Survival
Nejčistší forma mikronizovaného kreatinu pro znatelný nárůst výkonnosti.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KREATIN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 152, 153, 154 ... 210, 211, 212  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: