Marihuana a posilování

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 29, 30, 31  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Marihuana a posilování  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Marihuana a posilování
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Vikio

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No včera sem si docela dal, ale nebylo to nic velkýho, poslední 2 hodiny mam trochu vokno, ale v pohodě, vim že sem neblil .. pak sem šel asi 10km pěšky dom, to už sem celkem vystřízlivěl a spal sem vod 6ti do 12ti .. a uvědomil sem si že mam dneska odjet trénink .. cejtim se v poho, tak snad by to mohlo klapnout
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podla mna, v takomto stave organizmu tym, ze trening vynechas nic nestratis, resp. tym, ze odtrenujes, nic neziskas. Ale tak zase, ty vies najlepsie ako sa citis. Ja by som si dal skor rege
Vikio

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ok máš pravdu, asi bude užitečnější to o den posunout ..

// tak si dneska zaběhám, aspoň ty srajdy tělo vyloučí rychlejc
petr616

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zasadne chodim po flamu do posilky, ne ze by to bylo nejak casto, ale neznam nic lepsiho co by me takhle dokonale "probudilo", kdyz tam jdu je me vetsinou tak vselijak, trosku se tam vyprdim a domu du jak novej clovek
blazen

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mě na víkendový rána většinou vychází nohejbal, to zase vždycky zaručeně spraví mě.. stačí hodinku hrát naplno a jakoby drak už nebyl
opicoid
(ban)

PříspěvekZaslal: út říjen 11, 2011 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebudu zakládat nové vlákno...

Je problém dát si po tréninku jointa (nemyslím hned, odstup pár hodin)? Jde mi o to, jestli to nemá nějaký negativní vliv jako chlast (tuším, že Frei tu psal, že v den tréningu by se nemělo chlastat)
Dostalo se ke mě nějaké "zboží", nechci to u sebe uchovávat, než to někdo najde z rodiny, je víkend, tak mě zajímá jestli to mohu s klidným svědomím spotřebovat, když jsem byl dneska cvičit a jdu i zítra a do pondělí to tu mít nechci. Díky. :)
Lunreal

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sice ti neodpovim, ale hrozne me zajima, jak je mozny ze by to nekdo z rodiny mohl najit? To jako doma nemas zadny soukromi? Chces mi rict, ze kdyz si to schovas do supliku se spodarama nebo pod postel, za knizky atd. tak je tam sance ze ti tam nekdo bude hrabat a najde to? Wtf... :)
Adaman

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proč to nevyhodíš?
Draper

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Sice ti neodpovim, ale hrozne me zajima, jak je mozny ze by to nekdo z rodiny mohl najit? To jako doma nemas zadny soukromi? Chces mi rict, ze kdyz si to schovas do supliku se spodarama nebo pod postel, za knizky atd. tak je tam sance ze ti tam nekdo bude hrabat a najde to? Wtf... :)

Dobra otazka...
Obcas mne pripada, ze tu MAST3R z nudy vymysli hovadiny
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
než to někdo najde z rodiny

Budu reagovat citací ze svého oblíbeného seriálu:
"Why don't you find a bag to put your balls in?"

rudosh

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
je víkend, tak mě zajímá jestli to mohu s klidným svědomím spotřebovat, když jsem byl dneska cvičit a jdu i zítra a do pondělí to tu mít nechci. Díky. :)

Horší bude pravděpodobně následující žravka :-D Nic negativního jinak nepozoruju :-)
Draper

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak co se tyka travy, tak poprve a naposled. Nedavno jsem si to chtel zkusit, ale asi to neumim hulit nebo co a na hodinu a pul me to totalne paralizovalo a jeste pak dalsi hodinu jsem byl rad, ze jsem udrzel jidlo v zaludku. Celou noc a jeste minimalne pul nasledujiciho dne jsem v drzce citil hnusnou pachut koure z tabaku nebo co to bylo, z cehoz se mne delalo neskutecne blbe a musel jsem to prebijet tim, ze jsem usrkaval slivovicu a vyplachoval jsem si ji hubu.
Ale zkusit se ma vsechno a ted uz me to lakat nebude
Bombay

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Nebudu zakládat nové vlákno...

Je problém dát si po tréninku jointa (nemyslím hned, odstup pár hodin)? Jde mi o to, jestli to nemá nějaký negativní vliv jako chlast (tuším, že Frei tu psal, že v den tréningu by se nemělo chlastat)
Dostalo se ke mě nějaké "zboží", nechci to u sebe uchovávat, než to někdo najde z rodiny, je víkend, tak mě zajímá jestli to mohu s klidným svědomím spotřebovat, když jsem byl dneska cvičit a jdu i zítra a do pondělí to tu mít nechci. Díky. :)

Co chceš víc?
Dát si jointa, nebo risknout, že díky tomu jointu neuregeneruješ jeden trenál?
Je to úplně jedno, klidně si zahul, nic to neovlivní (max jeden promrhaný trenál).
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Jinak co se tyka travy, tak poprve a naposled. Nedavno jsem si to chtel zkusit, ale asi to neumim hulit nebo co a na hodinu a pul me to totalne paralizovalo a jeste pak dalsi hodinu jsem byl rad, ze jsem udrzel jidlo v zaludku. Celou noc a jeste minimalne pul nasledujiciho dne jsem v drzce citil hnusnou pachut koure z tabaku nebo co to bylo, z cehoz se mne delalo neskutecne blbe a musel jsem to prebijet tim, ze jsem usrkaval slivovicu a vyplachoval jsem si ji hubu.
Ale zkusit se ma vsechno a ted uz me to lakat nebude
¨

Tak to ti nejak nesedlo, chce to trenink, ja se to naucil hulit (tak aby ses to naucil drzet v plicich) az po hodne prdech a zhulilo me to az na po treti. Po prve to se mnou nedelalo vubec nic, po druhe sem si pripadal takovy malatny a ospaly ale po treti jsem byl total smoked, sem se rezal nekolik hodin ani nevim cemu. Ale po par mesicech to bylo uz jen to same furt dokola a furt horsi a horsi a cim dal vetsi nuda.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Marihuana a posilování Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 29, 30, 31  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: