|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Vikio
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
EpsteinBarr
|
|
| nahoru |
|
 |
Vikio
|
Zaslal: ne červen 19, 2011 2:39 pm Předmět: |
|
|
ok máš pravdu, asi bude užitečnější to o den posunout ..
// tak si dneska zaběhám, aspoň ty srajdy tělo vyloučí rychlejc
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
opicoid
(ban)

|
Zaslal: út říjen 11, 2011 5:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so březen 10, 2012 5:58 pm Předmět: |
|
|
Nebudu zakládat nové vlákno...
Je problém dát si po tréninku jointa (nemyslím hned, odstup pár hodin)? Jde mi o to, jestli to nemá nějaký negativní vliv jako chlast (tuším, že Frei tu psal, že v den tréningu by se nemělo chlastat)
Dostalo se ke mě nějaké "zboží", nechci to u sebe uchovávat, než to někdo najde z rodiny, je víkend, tak mě zajímá jestli to mohu s klidným svědomím spotřebovat, když jsem byl dneska cvičit a jdu i zítra a do pondělí to tu mít nechci. Díky. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: so březen 10, 2012 6:39 pm Předmět: |
|
|
Sice ti neodpovim, ale hrozne me zajima, jak je mozny ze by to nekdo z rodiny mohl najit? To jako doma nemas zadny soukromi? Chces mi rict, ze kdyz si to schovas do supliku se spodarama nebo pod postel, za knizky atd. tak je tam sance ze ti tam nekdo bude hrabat a najde to? Wtf... :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Adaman
|
Zaslal: so březen 10, 2012 6:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so březen 10, 2012 6:49 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | Sice ti neodpovim, ale hrozne me zajima, jak je mozny ze by to nekdo z rodiny mohl najit? To jako doma nemas zadny soukromi? Chces mi rict, ze kdyz si to schovas do supliku se spodarama nebo pod postel, za knizky atd. tak je tam sance ze ti tam nekdo bude hrabat a najde to? Wtf... :) |
Dobra otazka...
Obcas mne pripada, ze tu MAST3R z nudy vymysli hovadiny _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so březen 10, 2012 6:56 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | než to někdo najde z rodiny |
Budu reagovat citací ze svého oblíbeného seriálu:
"Why don't you find a bag to put your balls in?"
|
|
| nahoru |
|
 |
rudosh
|
Zaslal: so březen 10, 2012 7:03 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | je víkend, tak mě zajímá jestli to mohu s klidným svědomím spotřebovat, když jsem byl dneska cvičit a jdu i zítra a do pondělí to tu mít nechci. Díky. :) |
Horší bude pravděpodobně následující žravka :-D Nic negativního jinak nepozoruju :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so březen 10, 2012 7:03 pm Předmět: |
|
|
Jinak co se tyka travy, tak poprve a naposled. Nedavno jsem si to chtel zkusit, ale asi to neumim hulit nebo co  a na hodinu a pul me to totalne paralizovalo a jeste pak dalsi hodinu jsem byl rad, ze jsem udrzel jidlo v zaludku. Celou noc a jeste minimalne pul nasledujiciho dne jsem v drzce citil hnusnou pachut koure z tabaku nebo co to bylo, z cehoz se mne delalo neskutecne blbe a musel jsem to prebijet tim, ze jsem usrkaval slivovicu a vyplachoval jsem si ji hubu.
Ale zkusit se ma vsechno a ted uz me to lakat nebude _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: so březen 10, 2012 7:05 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Nebudu zakládat nové vlákno...
Je problém dát si po tréninku jointa (nemyslím hned, odstup pár hodin)? Jde mi o to, jestli to nemá nějaký negativní vliv jako chlast (tuším, že Frei tu psal, že v den tréningu by se nemělo chlastat)
Dostalo se ke mě nějaké "zboží", nechci to u sebe uchovávat, než to někdo najde z rodiny, je víkend, tak mě zajímá jestli to mohu s klidným svědomím spotřebovat, když jsem byl dneska cvičit a jdu i zítra a do pondělí to tu mít nechci. Díky. :) |
Co chceš víc?
Dát si jointa, nebo risknout, že díky tomu jointu neuregeneruješ jeden trenál?
Je to úplně jedno, klidně si zahul, nic to neovlivní (max jeden promrhaný trenál). _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so březen 10, 2012 7:14 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Jinak co se tyka travy, tak poprve a naposled. Nedavno jsem si to chtel zkusit, ale asi to neumim hulit nebo co a na hodinu a pul me to totalne paralizovalo a jeste pak dalsi hodinu jsem byl rad, ze jsem udrzel jidlo v zaludku. Celou noc a jeste minimalne pul nasledujiciho dne jsem v drzce citil hnusnou pachut koure z tabaku nebo co to bylo, z cehoz se mne delalo neskutecne blbe a musel jsem to prebijet tim, ze jsem usrkaval slivovicu a vyplachoval jsem si ji hubu.
Ale zkusit se ma vsechno a ted uz me to lakat nebude | ¨
Tak to ti nejak nesedlo, chce to trenink, ja se to naucil hulit (tak aby ses to naucil drzet v plicich) az po hodne prdech a zhulilo me to az na po treti. Po prve to se mnou nedelalo vubec nic, po druhe sem si pripadal takovy malatny a ospaly ale po treti jsem byl total smoked, sem se rezal nekolik hodin ani nevim cemu. Ale po par mesicech to bylo uz jen to same furt dokola a furt horsi a horsi a cim dal vetsi nuda.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|