|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Masmen
|
Zaslal: st únor 23, 2011 1:22 pm Předmět: |
|
|
zdravím všechny co čtou muj dotaz, chtěl bych Vás poprosit o radu, zda by mi někdo nepomohl s výběrem Anabolizéru, cvičím už rok a teď jsem se odhodlal koupit si nejaky prostředek pro nárůst svalové hmoty, jsem v tom uplné miminko a koukám na to jako z jara :) pomuze mi nekdo, popřípadě poradí něco jiného...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
Zaslal: st únor 23, 2011 1:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomt3
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Masmen
|
Zaslal: st únor 23, 2011 2:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
|
| nahoru |
|
 |
Nazgul

|
Zaslal: st březen 02, 2011 12:43 pm Předmět: |
|
|
ahoj tak zrovna planuju trosku objemu tak chci koupt compress b.i.g. ,pak nejaky kreatin bud jonohydrat nebo cellmas, a nejaky n.o akorat nevim jestli jid no explode nebo xpand? Co myslite.compress chci kvuli vyvazenemu pomeru bilkovin a sachru
|
|
| nahoru |
|
 |
Steel

|
Zaslal: pá březen 18, 2011 12:39 pm Předmět: |
|
|
No tak mě NO-xplode málem zabil :D né to zas né.. ale absolutní nechuť trénovat a motala s mi hlava bylo mi z toho špatně :/ tak jsem to prodal..
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: ne březen 27, 2011 7:10 pm Předmět: |
|
|
Má tu někdo zkušenosti s velkými dávkami HMB? Tím myslím 10g a více. Mám totiž možnost si koupit velmi levně HMB, tak jestli by to mělo nějaký efekt?
|
|
| nahoru |
|
 |
marian.kopr
|
Zaslal: čt květen 19, 2011 3:15 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | Má tu někdo zkušenosti s velkými dávkami HMB? Tím myslím 10g a více. Mám totiž možnost si koupit velmi levně HMB, tak jestli by to mělo nějaký efekt? |
10 g už je dost, myslíš že to dlouhodobě finančně zvládneš? jinak jsme slyšel, že fungují dávky 4 - 5 g.
|
|
| nahoru |
|
 |
DerB
|
Zaslal: čt květen 19, 2011 3:17 pm Předmět: |
|
|
Jak vám šlape NaNo Vapor od Muscletechu ???
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: čt květen 19, 2011 3:27 pm Předmět: |
|
|
10 g HMB je naprostá zbytečnost, žádná studie neprokázala změnu při vyšších dávkách, než jsou 4 gramy.
Většina lidí tady řekne, že samotný HMB je zbytečnost, já toho názoru nejsem. 3-4 G stačí bohatě
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
Zaslal: čt květen 19, 2011 10:12 pm Předmět: |
|
|
A není lepší/levnější se vysrat na HMB a když už, tak suplementovat leucin v dávkách cca 3x3g / den?? _________________ "Eating chicken makes you weak. Eggs are god for two reasons: First, they´re excellent for helping you build muscle and strenght. Second, they keep chicken from being born." -Pavel Tsatsouline-
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt červen 09, 2011 10:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: ne červen 19, 2011 7:19 pm Předmět: |
|
|
Máte někdo zkušenost s více příchutěma Gaspariho Superpumpu 250?
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: ne červen 19, 2011 7:42 pm Předmět: |
|
|
Tak 90x 200 mg neni moc. Co se týče saponinů si nejsem jist, zda se to dá v ČR vůbec změřit. Tribulus je hodně funkční doplněk. Beru od Mega Pro Mega Tribulus 200 cps po 500 mg nebo od ATP komplexní Triboosteron, kde je navíc Diosgenin, arginin a na lepší vstřebávání a Zinek jako "regulátor" testosteronu.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč N1 Shot | NutrendProfesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití. 48 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|