|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
patrikdundych

|
Zaslal: ne červen 19, 2011 7:44 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | Máte někdo zkušenost s více příchutěma Gaspariho Superpumpu 250? |
měl sem grape cooler a dcl mňamka ,narozdíl od Xplodu a naNO Vaporu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jiri.moravicek
|
Zaslal: út červen 21, 2011 6:01 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | | jari napsal: | | Máte někdo zkušenost s více příchutěma Gaspariho Superpumpu 250? |
měl sem grape cooler a dcl mňamka ,narozdíl od Xplodu a naNO Vaporu |
Nitric Oxide Expander - co si myslíte, a hned , hledám něco po čem bych neměl pocit jako když mě koušou červení mravenci po celém těle. To se mi stalo např. u Xpandu nebo Napalmu a zrovna dobře se mi stím necvičí.
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: út červen 21, 2011 7:00 pm Předmět: |
|
|
| jiri.moravicek napsal: | | patrikdundych napsal: | | jari napsal: | | Máte někdo zkušenost s více příchutěma Gaspariho Superpumpu 250? |
Nitric Oxide Expander - co si myslíte, a hned , hledám něco po čem bych neměl pocit jako když mě koušou červení mravenci po celém těle. To se mi stalo např. u Xpandu nebo Napalmu a zrovna dobře se mi stím necvičí. |
Do něj byhc nešel ,např Po NOxplodu sme nic takovyho necitil,to je mylsim ze z beta alaninu ...ale v tom Noxplodu sem nic necitil,ted jedu na hemorage blac ultraconcentrate a to je šupa
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út červen 21, 2011 7:05 pm Předmět: |
|
|
jak vraví Zack: strong Shit:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: út červen 21, 2011 7:05 pm Předmět: |
|
|
Co znamena presnejsie "to je supa"?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út červen 21, 2011 7:11 pm Předmět: |
|
|
| EpsteinBarr napsal: | | Co znamena presnejsie "to je supa"? |
dá sa to aj tak interpretovať somozrejme _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
marian.kopr
|
Zaslal: pá červen 24, 2011 4:58 am Předmět: |
|
|
| jiri.moravicek napsal: | | patrikdundych napsal: | | jari napsal: | | Máte někdo zkušenost s více příchutěma Gaspariho Superpumpu 250? |
Nitric Oxide Expander - co si myslíte, a hned , hledám něco po čem bych neměl pocit jako když mě koušou červení mravenci po celém těle. To se mi stalo např. u Xpandu nebo Napalmu a zrovna dobře se mi stím necvičí. |
Ten Hemocosi jak je napsání níže nevím kde sehnat, ale měl sem Nitric Oxide Expander od aminostar, pak dymatize, klasický nitrix od Bsn. Nejhůře mi z toho vyšel ten dymatiz, ty dva ostatní tak na stejno.
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: pá červen 24, 2011 7:42 am Předmět: |
|
|
Zdravím, jaký doplněk by jste doporučili při větší konzumaci bílkovin a jejím co nejlepším zpracováním? Nemyslím AS, to vůbec..
Co říkáte na VemoHerb Ecdysterone? _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá červen 24, 2011 7:45 am Předmět: |
|
|
| MiKra napsal: | Zdravím, jaký doplněk by jste doporučili při větší konzumaci bílkovin a jejím co nejlepším zpracováním? Nemyslím AS, to vůbec..
Co říkáte na VemoHerb Ecdysterone? |
traviace enzymy,bromelain a papain _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: pá červen 24, 2011 11:45 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | MiKra napsal: | Zdravím, jaký doplněk by jste doporučili při větší konzumaci bílkovin a jejím co nejlepším zpracováním? Nemyslím AS, to vůbec..
Co říkáte na VemoHerb Ecdysterone? |
traviace enzymy,bromelain a papain |
Díky, ten Super Bromelain + Papain 90 tbl. od Klasu vypadá dobře, má to i více pozitivních účinků.. _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: st červen 29, 2011 12:13 pm Předmět: ... |
|
|
Zdravím.Chtěl bych se zeptat, jak suplementy na bázi Creatinu jdou po sobě.Je mnoho druhů, tak abych z Creatin monohydrate neskočil hned na CEE.
Ať to projedu postupně od slabších k silnějším.
Nebo to je uplně jedno? _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st červen 29, 2011 12:16 pm Předmět: |
|
|
Není to spíš tak, že je to o tom, že na každýho funguje každý kreatin jinak?
|
|
| nahoru |
|
 |
jirka1993
|
Zaslal: pá červenec 22, 2011 12:34 am Předmět: |
|
|
všim sem si v nejprodávanějších anabolizérech bulharskýho tribu a nitrixu. kterej je podle vás lepší, nebo jaký jsou rozdíly? díky
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: pá červenec 22, 2011 7:56 am Předmět: |
|
|
Su to absolutne odlisne produkty a otazka, ktory je lepsi je uplne scestna.
Tribulus je extrakt z rastliny, sponinom ktorej sa pripisuju urcite ucinky. Nitrix rozsiruje cievy, comu sa pripisuje zlepseny prisun zivin, atd... Zjavne o tomto nic nevies, cize rada vopred, urcite nekupuj ani jeden ani druhy produkt.
|
|
| nahoru |
|
 |
jirka1993
|
Zaslal: pá červenec 22, 2011 2:41 pm Předmět: |
|
|
ten, kdo neví, tak se zeptá. a hlupák koupí něco, čemu nerozumí. máš pravdu, moc o tom nevím, proto se ptám. logika že? nicméně děkuju za "radu"
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč N1 Shot | NutrendProfesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití. 48 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|