|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Spazik

|
Zaslal: čt červen 23, 2011 6:02 am Předmět: |
|
|
Monitor dobrá plachta, není to až moc velký? :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mates-daoc

|
Zaslal: čt červen 23, 2011 8:15 am Předmět: výkon |
|
|
, kluci nějak zapomínáte na jednu duležitou věc ??
ano grafiky super procaky taky atd , ale co tak načítání ??
hm kde máte SSD disky , v dnešní době stojí par kaček a jak vám zrychlí
comp, to že si koupím 590 misto 560 není vše ,
a další věc asi neřešíte spotřebu ,tak si sem tam ji spočitej za měsíc a
budeš se divit ,
Ještě jedna věc vodní chlazení , zmizi větraky ktere žerou a dělaj hluk ,
zchladi vám ty žhave zelene svině atd ,
to zas bude ukamenování
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt červen 23, 2011 8:21 am Předmět: |
|
|
SSD disk nie je alternativa,s tym ake ma nevyhody + cenu je dost zbytocny _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt červen 23, 2011 8:22 am Předmět: |
|
|
prochm, to mas dobry delo, s tim se ti asi dlouho nic nesekne :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: čt červen 23, 2011 8:26 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | SSD disk nie je alternativa,s tym ake ma nevyhody + cenu je dost zbytocny |
nevyhody ?? tak to o nich moc nevím proti běžnym diskum ,
jestli míníš cenu tak to souhlas jinak nevím , a disky jsou cca 5-10x pomalejší v operacich atd , tak fakt nevím ,
a pořad si nemužu pomoct ale disk je klasika plotna s jehlou , takže tam je
větší riziko poškozeni bež na SSD ( tam se nema co zničit , jedině rošlapnout ,) ,
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: čt červen 23, 2011 9:57 am Předmět: |
|
|
No jestli se mi načítá aplikace o 3 sekundy déle nebo méně na tom už mi nesejde. Jinak spotřebu vážně neřeším ale máš pravdu je to obrovský žrout. Já platím měsíčně za elektřinu 1000Kč a to mi letos vraceli jen 140Kč. Počítám, že příští rok budu ještě doplácet.
Jinak já upgrade neprovádím. Kupuji si rovnou všechny komponenty nové a to zhruba každé 4 roky i když letos to bylo celkem zbytečné protože ten starý počítač ještě celkem stačil na všechny současné hry.
Spazik: Ten monitor je pecka. Když jsem si ho vybíral, tak jsem měl právě obavu s té jeho velikosti ale jak si na něho zvykneš tak se ti potom těžko přechází zase na menší. V práci mám 24 palcový monitor a připadá mi hrozně malý. No a také na takový monitor už musí člověk právě koupit i pořádnou grafiku, aby to velké rozlišení vůbec utáhla.
Komar: Jo zvukovku má tuto:
http://interlink.tsbohemia.cz/creative-sound-blaster-x-fi-titanium-fatality-pro-zvukova-karta-_d96104.html
Akorát reproduktory mám staré asi už 8 let. Creative inspire 7.1.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt červen 23, 2011 10:42 am Předmět: |
|
|
to ja mam repraky tak 15 let stare XD
Encore, P- 401
Ale stejne ted z 90% pouzivam sluchatka, tech 10% je kdyz si chce neco poslochnout i nekdo jiny
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt červen 23, 2011 1:43 pm Předmět: Re: výkon |
|
|
| Mates-daoc napsal: | , kluci nějak zapomínáte na jednu duležitou věc ??
ano grafiky super procaky taky atd , ale co tak načítání ??
hm kde máte SSD disky , v dnešní době stojí par kaček a jak vám zrychlí
comp, to že si koupím 590 misto 560 není vše ,
a další věc asi neřešíte spotřebu ,tak si sem tam ji spočitej za měsíc a
budeš se divit ,
Ještě jedna věc vodní chlazení , zmizi větraky ktere žerou a dělaj hluk ,
zchladi vám ty žhave zelene svině atd ,
to zas bude ukamenování |
Kdo by řešil u herního počítače spotřebu? To je jak řešit spotřebu benzínu u motorky Buďto na to mám a jezdím a nebo na to nemám a motorku nekupuju. Nevím jak by si chtěl u herního PC šetřit spotřebu, pokud chceš nejvýkonnější díly tak si nevybereš, rozdíly mezi jednotlivými výrobci komponentů budou řádově v jednotkách wattů, což je nic.
Nevýhoda SSD disku pokud vím je jedině snad údajně "menší životnost" paměťových modulů oproti klasickému HDD, ale koho to zajímá, nikdo to nemá na 20 let, za pár let to stejně každej vymění.
Vodní chlazení, to už je asi jen pro fajnšmekry, zase to je 10-20tis navíc a stejně nějak musíš chladit radiátor, buď provrtat někam ven na dům nebo chladit větrákem. A montáž bude chtít asi profíka.
Pokud má člověk velkou dobře větranou velkou skříň a kvalitní velké nízkootáčkové větráky, tak si myslím že není problém s hlukem ani chlazením, pokud neprovádí člověk nějakej extrémní overclocking.
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: čt červen 23, 2011 5:21 pm Předmět: |
|
|
Je dobre mat aspon 80 GB SSD na system + 2-3 najhranejsie hry. To zrychlenie je zasadne. Teraz sa daju kupit disky v tejto velkosti za dobry peniaz. Zivotnost a spolahlivost SSD diskov je v tejto dobe uz na vysokej urovni.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt červen 23, 2011 6:09 pm Předmět: |
|
|
Opäť k hrám:
konečne drtím Fallout Nev Vegas a musím uznať, že po takej rozpačitejšej trojke, je toto už pekne vymazlené, krásne pestré a variabilné questy, fúra nových zbraní a ich modifikácií a konečne prízemnejší a hutnejší príbeh. Aktualizujem svoje poradie falloutov
1. Fallout 2
2. Fallout: New Vegas
3. Fallout 1
4. Fallout 3
5. Fallout: Brotherhood of Steel (týmovka, ale slušná) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: čt červen 23, 2011 7:19 pm Předmět: |
|
|
Presne take poradie by som dal aj ja. Chystas sa hrat aj add-ony? Je ich asi 4.
Najvacie zlo na novych Falloutoch je stary engine este z Oblvionu, ktory je robeny na boj zblizka. Dufajme ze Fallout 4 uz bude mat novy engine.
Naposledy upravil spider1029 dne čt červen 23, 2011 7:23 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt červen 23, 2011 7:37 pm Předmět: |
|
|
| spider1029 napsal: | Presne take poradie by som dal aj ja. Chystas sa hrat aj add-ony? Je ich asi 4.
Najvacie zlo na novych Falloutoch je stary engine este z Oblvionu, ktory je robeny na boj zblizka. Dufajme ze Fallout 4 uz bude mat novy engine. |
Ja nevim, ale kde konkretne jsi tohle pocitil?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt červen 23, 2011 8:18 pm Předmět: |
|
|
ako ja sniperím dosýta aj v new vegas, treba si na to urobiť postavu, addon mám jeden dead money, ale nechystám sa naň zatiaľ:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|