Frozz:

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz:  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Frozz:
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nový plán pořád v přípravě...

Dnešní trenink:

Pushpress: s novou technikou, cca do 55kg
Rozpažky
KB swings + KB clean&press: do 20kg
Dřepy: 12x50kg, 12x70kg, 10x80kg + 20s židle zádama ke stěně, 15x80kg + 30s židle, 8x90kg + 25s židle, 8x90kg + 20s židle

-> takhle nějak to bylo, možná víc, každopádně na to, že jsem zadní dřepy dlooouho nejel, jsem s 15x80kg a 2x8x90kg moc spokojenej, navíc předtím v podstatě 3 cviky na nohy. Maxko bych viděl někde kolem 120kg.
Frozz.

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes jsme si dali se sparingem dvoufázák:

V poledne venku na stadionu:
rozklus, protažení, warmp up v podobě shybů+angličáků, pak abroll + švihadlo, pak starty z různých poloh na het-set (za každý špatný start 10kliků), pak nějaký natáčení viz video, pak úseky na cca 80-90%, výklus.

Pak posilka:
JČ přemístění + press (do 30kg), zadní dřep s výrazem, hyperextenze, plyo-kliky mezi 3-4-5 kotoučema, ruce.

Story : když jsme dělali jč přesmístění a press, tak jsme u toho samoz. poskakovali, najednou k nám přišel chlápek, a říká: víte jak se tomuhle cviku říká? Já: clean & press, a on: cheating ... . A pak pokračuje: "vždyť vy tu většinu cviků provádíte s cheatingem, na co vám to je?" ...v tu chvíli jsem přišel do varu a odpovídám: "my nejedem kulturistický treninky, nepotřebujem "staticky (izolovaně)" provádět cviky, náš cíl je cvičit výbušně, se zapojením celého těla, a to není žádný cheating,.. tak si to zkus sám" a on: "né díky, no hlavně že víte co děláte", a já: "no víme, to se neboj, moc dobře to víme".

Fakt mě to nasralo a pak jsem na to myslel celou dobu v posilce, já se snažím aby moje cviky byly prováděny tak, jak mají být, jsou to v podstatě vzpěračský cviky, a pak si přijde nějakej chlápek rádoby kulturista a tohle mi řekne. Grrr vůbec tomu nerozumí.

Ukázka: švihadlo, kliky (ZASE MI KU*VA SMAZALI ZVUK)
redis

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

frozz, youtube ma pravidlo, že musíš na konci nebo začátku a nejlépe i do popisu hodit názvy skladeb, pak je to vše v pořádku :D

jinak video pekny .p
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Oddo

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2011 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl si toho chytráka přátelsky chytit kolem ramen, a důvěrně klidným hlasem mu říct: ,,Nikoho nezajímá, co si myslíš."
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Frozz.

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2011 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes parádní posilka, ale nejvíc mě potěšily:

dřepy:
osobák - 8x100kg

- a to bych ty 2 opakování ještě dal, ale nebylap případná dopomoc a za sebou jsem měl už několik seríí s 70,80 a 90kg
-navíc dřepy byly v superserii se "židlí" o stěnu
Morico

PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2011 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle by se ti mohlo líbit - Cheerleader Freakout :)

Frozz.

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 12:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík morico, srandovní

Dnešní noční trenink na stadionu - kruhák (21:45 - 22:50)

- o tento trenink bych se rád podělil, může být pro někoho inspirací, bylo to náročný. Dnes jsem měl hrozný pitný režim a strava se taky moc nevyvedla, navíc jsem měl děsně nafouklé břicho .

- rozklus, protažení

10x
(
5x (shyb + angličák)
30x horolezci
12x zkracovačky nohy nahoře
6x kliky s tlesknutím
10x hluboké dřepy s výskokem, ruce za hlavou
70x švihadlo snožmo
6x ab-wheel koleček
)

- výklus, studená sprcha.

Nejhorší byli asi dřepy s výskokem a abwheel, břicho-core (u mě zrovna nafouklý k prasknutí) bylo pořádně cítit.

Takže dnes celkově:
shyb = 50, angličák = 50
horolezci = 300
zkacovačky = 120
kliky s tlesknutím = 60
dřepy s výskokem = 100
švihadlo = 700
ab-wheel = 60

Spokojenost.

Tohle nám při treninku hrálo:
Reiben

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 6:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

docela crazy jít trénovat v deset hodin večer, ale jinak musím uznat, že zabijárnu sis vymyslel pěknou
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben napsal:
docela crazy jít trénovat v deset hodin večer, ale jinak musím uznat, že zabijárnu sis vymyslel pěknou

Dík, no to bylo hlavně kvůli tomu, abychom se sparingem neplatili "vstupné" 50Kč na stadion, jelikož už tam nejsem řádným členem, tak i já musím platit.
A večer v (polo)tmě se cvičí suprově.
Za 10 dní mi začíná 14denní brigáda, sice celý den manuální práce, ale s tím cvičením to moc dobře nevidím, asi jen o víkendech .
Frozz.

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PONDĚLÍ - 27.6.

Benchpress hlavou dolu: po dlouhééé době
15x20kg
12x50kg
12x70kg
10x80kg
8x93kg
5x100kg (4 sám) - PR!!
8x80kg
6x80kg
5x80kg

Overhead squats: konečně se mi dařilo, celkem dobrá hloubka, ale potřeboval bych zkontrolovat techniku
6x20kg
6x20kg
3x6x25kg - stačilo, sice malá váha, ale cvik náročnej (ramena, core)

Veslování: trochu protáhnout mezilopatkové svaly
3-4 serie cca 60-65kg

Bic. zdvihy + držení JČ
3-4 serie + 3-4 serie
Frozz.

PříspěvekZaslal: út červen 28, 2011 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Objednán MyoFusion:
https://obchod.ronnie.cz/s-2627-myofusion.html

a rukavice (má je kámoš, a jsou super, moje už jsou roztrhaný):
https://obchod.ronnie.cz/s-3694-rukavice-x2-pro.html

- na ten protein jsem tu slyšel hodně chvály, tak ho taky zkusím a pak napíšu kratičký komentář (čoko).
Luuza

PříspěvekZaslal: út červen 28, 2011 11:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A jak to vypadá s tím tvým objemem? Dáš to teda na těch 90 kilo?
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: út červen 28, 2011 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben napsal:

Za 10 dní mi začíná 14denní brigáda, sice celý den manuální práce, ale s tím cvičením to moc dobře nevidím, asi jen o víkendech .

Pokud stíháš časově, tak to je v klidu. Mně osobně se líp cvičilo, když jsem celej den manuálně makal (tesaři, zedníci), člověk byl pěkně rozhejbanej a pak to jelo večer.
Frozz.

PříspěvekZaslal: út červen 28, 2011 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luuza napsal:
A jak to vypadá s tím tvým objemem? Dáš to teda na těch 90 kilo?

Takže nakonec Championa čoko nemají, a ani Myofusion čoko, takže jdu do Myofusion banán, tak uvidím.

Luuza - teď mi začne brigáda, takže po ní bych to chtěl zkusit na 90.
McMahoney

PříspěvekZaslal: út červen 28, 2011 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau, na těch 90 kg chceš nabrat kvůli fotbalu, nebo si to chceš jen tak zkusit?
Protože jestli to chceš jen zkusit tak je to podle mě blbost. (můj názor)

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz: Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: