|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
redvous

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
pain2

|
Zaslal: st červen 22, 2011 6:36 pm Předmět: |
|
|
| Eros napsal: | Ahoj chci se zeptat jak dlouho kreatin funguje jakoze kdyz ho budu brat poprve tak urcite super po druhe taky dobre a po treti atd... jake mate zkusenosti? dekuji |
Mně třeba nefungoval od extrifitu, ale od reflexu ano, kdy jsem začal nabírat na hmotnosti a trochu se nafukovat. Je to asi individuální a zjistíš sám.
Jinak s tím kreatinem jsem pak nabral zhruba 5 kilo a teď jsem po dvou měsících dávkování 22 dní o pauze :D a shodil jsem jen 1 kg, takže celé 4 kg mi zůstaly. + teď nabírám i z normální stravy, ale z počátku, co jsem přestal brát kreatin, tak šlo dolů jen kilo...
|
|
| nahoru |
|
 |
Eros
|
Zaslal: st červen 22, 2011 8:14 pm Předmět: |
|
|
tak to je fajn  me spis zajima jestli na nekoho funguje aspon trosku po napr 4-5 cyklu jeste
|
|
| nahoru |
|
 |
pain2

|
Zaslal: út červen 28, 2011 12:56 pm Předmět: |
|
|
Chtěl jsem se zeptat, když mám sytící fázi a nechce se mi 4x denně dělat 5g :D tak když bych dal 2x 10g, jestli to není moc jako jednorázová dávka, a jestli to není právě opodstatněné, že je to 4x5g a ne 2x10g
Dík za jakékoliv info.
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
|
| nahoru |
|
 |
pain2

|
Zaslal: út červen 28, 2011 1:43 pm Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | hm tazko povedat, co takto si zarobit do flase 4 davky a behom celeho dna ju popijat |
mno, to mě nenapadlo :D ale zase by se to mělo dávkovat přesně a s odstupem min. 4-5 hodin...
BTW... tEď jsem četl celkem zajímavé studie, protože hodně lidí odsuzuje a taky to nedoporučují, když si smíchám protein+glukózu a kreatin do jedné dávky a podle výsledků byl inzulín vyplaven ve stejné koncentraci jako kdybych si namíchal 2x tolik glukózy s kreatinem (oproti mixu s proteinem). Což je celkem zajímavé :D
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: út červen 28, 2011 2:15 pm Předmět: |
|
|
| pain2 napsal: | | c87 napsal: | hm tazko povedat, co takto si zarobit do flase 4 davky a behom celeho dna ju popijat |
mno, to mě nenapadlo :D ale zase by se to mělo dávkovat přesně a s odstupem min. 4-5 hodin...
BTW... tEď jsem četl celkem zajímavé studie, protože hodně lidí odsuzuje a taky to nedoporučují, když si smíchám protein+glukózu a kreatin do jedné dávky a podle výsledků byl inzulín vyplaven ve stejné koncentraci jako kdybych si namíchal 2x tolik glukózy s kreatinem (oproti mixu s proteinem). Což je celkem zajímavé :D |
to je hodne zajmave..muzes poslat odkaz?btw s temi 10g to nevim myslim ze je to zbytecne moc velka davka, kterou asi telo nezuzitkuje..ale je to jen moje domnenka..
|
|
| nahoru |
|
 |
pain2

|
Zaslal: út červen 28, 2011 2:17 pm Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | | pain2 napsal: | | c87 napsal: | hm tazko povedat, co takto si zarobit do flase 4 davky a behom celeho dna ju popijat |
BTW... tEď jsem četl celkem zajímavé studie, protože hodně lidí odsuzuje a taky to nedoporučují, když si smíchám protein+glukózu a kreatin do jedné dávky a podle výsledků byl inzulín vyplaven ve stejné koncentraci jako kdybych si namíchal 2x tolik glukózy s kreatinem (oproti mixu s proteinem). Což je celkem zajímavé :D |
to je hodne zajmave..muzes poslat odkaz?btw s temi 10g to nevim myslim ze je to zbytecne moc velka davka, kterou asi telo nezuzitkuje..ale je to jen moje domnenka.. |
Je to fakt, asi to budu muset rozdělit po 5g. Jinak se pokusím tu stránku najít. Jsem to našel náhodou po hodině googlování
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: po červenec 04, 2011 4:41 pm Předmět: |
|
|
co je to ochranna znamka creapure? ako zistim ze ju vyrobok ma, napis ba obale CREAPURE asi nestaci ze ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červenec 04, 2011 4:44 pm Předmět: |
|
|
Kreatin musi byt vyrobeny v nemeckych laboratorich Alzchem a ma ochranou znamku creapure
http://www.creapure.com/index.php?id=28 _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
marian.kopr
|
Zaslal: čt červenec 07, 2011 5:22 am Předmět: |
|
|
U nás na to výrobci zatím moc nepřišli, to je škoda protože si mnoho lidí radši připlatí za kvalitu než za posí..ací kreatin z ČÍNY a rádoby značky pure crea apod.
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: čt červenec 07, 2011 7:02 am Předmět: |
|
|
To tam je jako napsané, že je to creapure, nebo to je jak nějaká známka? (plomba) _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: čt červenec 07, 2011 7:39 am Předmět: |
|
|
| 01Smajdalf napsal: |
To tam je jako napsané, že je to creapure, nebo to je jak nějaká známka? (plomba) |
musi to mat takuto znacku na obale
narpiklad na tomto obale od Kompavy je to dobre vidiet
http://www.kompava.sk/sk/kreatin-creapure.html
|
|
| nahoru |
|
 |
marian.kopr
|
Zaslal: po červenec 11, 2011 5:55 am Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | | 01Smajdalf napsal: |
To tam je jako napsané, že je to creapure, nebo to je jak nějaká známka? (plomba) |
musi to mat takuto znacku na obale
narpiklad na tomto obale od Kompavy je to dobre vidiet
http://www.kompava.sk/sk/kreatin-creapure.html |
Kompava a Creapure, o mi nějak nejde dohromady :-D ale proč ne
|
|
| nahoru |
|
 |
Beast34
|
Zaslal: po červenec 11, 2011 10:47 am Předmět: |
|
|
ved ono sa to vsetko robi na jednej linke len sa to bali do inych pixli (myslim ked je to creapure)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|