KREATIN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 153, 154, 155 ... 210, 211, 212  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KREATIN  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> KREATIN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
redvous

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Eros napsal:
Ahoj chci se zeptat jak dlouho kreatin funguje jakoze kdyz ho budu brat poprve tak urcite super po druhe taky dobre a po treti atd... jake mate zkusenosti? dekuji

Kreatin jsem měl zatím jednou když jsem jel korte. byl to monohydrát od scitecu a byl jsem maximálně spokojený. Teď mám doma od weidra a na podzim plánuju nějaký objem tak uvidím,ale neřešil jsem nějaké nasycovací fáze apod.a jel jsem celou dobu 10g 30min před a 10g 30min po tréninku
pain2

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Eros napsal:
Ahoj chci se zeptat jak dlouho kreatin funguje jakoze kdyz ho budu brat poprve tak urcite super po druhe taky dobre a po treti atd... jake mate zkusenosti? dekuji

Mně třeba nefungoval od extrifitu, ale od reflexu ano, kdy jsem začal nabírat na hmotnosti a trochu se nafukovat. Je to asi individuální a zjistíš sám.

Jinak s tím kreatinem jsem pak nabral zhruba 5 kilo a teď jsem po dvou měsících dávkování 22 dní o pauze :D a shodil jsem jen 1 kg, takže celé 4 kg mi zůstaly. + teď nabírám i z normální stravy, ale z počátku, co jsem přestal brát kreatin, tak šlo dolů jen kilo...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Eros

PříspěvekZaslal: st červen 22, 2011 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to je fajn me spis zajima jestli na nekoho funguje aspon trosku po napr 4-5 cyklu jeste
pain2

PříspěvekZaslal: út červen 28, 2011 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěl jsem se zeptat, když mám sytící fázi a nechce se mi 4x denně dělat 5g :D tak když bych dal 2x 10g, jestli to není moc jako jednorázová dávka, a jestli to není právě opodstatněné, že je to 4x5g a ne 2x10g

Dík za jakékoliv info.
c87

PříspěvekZaslal: út červen 28, 2011 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hm tazko povedat, co takto si zarobit do flase 4 davky a behom celeho dna ju popijat
pain2

PříspěvekZaslal: út červen 28, 2011 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

c87 napsal:
hm tazko povedat, co takto si zarobit do flase 4 davky a behom celeho dna ju popijat

mno, to mě nenapadlo :D ale zase by se to mělo dávkovat přesně a s odstupem min. 4-5 hodin...

BTW... tEď jsem četl celkem zajímavé studie, protože hodně lidí odsuzuje a taky to nedoporučují, když si smíchám protein+glukózu a kreatin do jedné dávky a podle výsledků byl inzulín vyplaven ve stejné koncentraci jako kdybych si namíchal 2x tolik glukózy s kreatinem (oproti mixu s proteinem). Což je celkem zajímavé :D
nanobeast

PříspěvekZaslal: út červen 28, 2011 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pain2 napsal:
c87 napsal:

mno, to mě nenapadlo :D ale zase by se to mělo dávkovat přesně a s odstupem min. 4-5 hodin...

BTW... tEď jsem četl celkem zajímavé studie, protože hodně lidí odsuzuje a taky to nedoporučují, když si smíchám protein+glukózu a kreatin do jedné dávky a podle výsledků byl inzulín vyplaven ve stejné koncentraci jako kdybych si namíchal 2x tolik glukózy s kreatinem (oproti mixu s proteinem). Což je celkem zajímavé :D

to je hodne zajmave..muzes poslat odkaz?btw s temi 10g to nevim myslim ze je to zbytecne moc velka davka, kterou asi telo nezuzitkuje..ale je to jen moje domnenka..
pain2

PříspěvekZaslal: út červen 28, 2011 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nanobeast napsal:
pain2 napsal:
c87 napsal:

to je hodne zajmave..muzes poslat odkaz?btw s temi 10g to nevim myslim ze je to zbytecne moc velka davka, kterou asi telo nezuzitkuje..ale je to jen moje domnenka..

Je to fakt, asi to budu muset rozdělit po 5g. Jinak se pokusím tu stránku najít. Jsem to našel náhodou po hodině googlování
c87

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co je to ochranna znamka creapure? ako zistim ze ju vyrobok ma, napis ba obale CREAPURE asi nestaci ze ?
Draper

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kreatin musi byt vyrobeny v nemeckych laboratorich Alzchem a ma ochranou znamku creapure

http://www.creapure.com/index.php?id=28
marian.kopr

PříspěvekZaslal: čt červenec 07, 2011 5:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Kreatin musi byt vyrobeny v nemeckych laboratorich Alzchem a ma ochranou znamku creapure

U nás na to výrobci zatím moc nepřišli, to je škoda protože si mnoho lidí radši připlatí za kvalitu než za posí..ací kreatin z ČÍNY a rádoby značky pure crea apod.
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: čt červenec 07, 2011 7:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

To tam je jako napsané, že je to creapure, nebo to je jak nějaká známka? (plomba)
c87

PříspěvekZaslal: čt červenec 07, 2011 7:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

01Smajdalf napsal:
Draper napsal:

To tam je jako napsané, že je to creapure, nebo to je jak nějaká známka? (plomba)

musi to mat takuto znacku na obale

narpiklad na tomto obale od Kompavy je to dobre vidiet

http://www.kompava.sk/sk/kreatin-creapure.html
marian.kopr

PříspěvekZaslal: po červenec 11, 2011 5:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

c87 napsal:
01Smajdalf napsal:
Draper napsal:

musi to mat takuto znacku na obale

narpiklad na tomto obale od Kompavy je to dobre vidiet

http://www.kompava.sk/sk/kreatin-creapure.html

Kompava a Creapure, o mi nějak nejde dohromady :-D ale proč ne
Beast34

PříspěvekZaslal: po červenec 11, 2011 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ved ono sa to vsetko robi na jednej linke len sa to bali do inych pixli (myslim ked je to creapure)
Crea Monohydrate | Extrifit
Kreatin monohydrát pro zvýšení fyzické výkonnosti při fyzickém výkonu.
339 Kč
Creatine Monohydrate Creapure ® | Nutrend
Jeden z nejúčinnějších suplementů určených ke zvýšení svalové síly.
790 Kč
Creatine Monohydrate | Survival
Nejčistší forma mikronizovaného kreatinu pro znatelný nárůst výkonnosti.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KREATIN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 153, 154, 155 ... 210, 211, 212  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: