Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: pá červenec 15, 2011 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes jsem cvicil bricho a vsiml jsem si dvou cvicencu, kteri cvicili francouzske tlaky s vahou 70kg. Nedalo mne to, tak jsem musel jednu serii natocit. Takto odcvicili minimalne 5 serii. Druhy z nich jel zhruba ve stejnem duchu extenzi s 50kg jednoruckou za hlavou. Doufam, ze se nebudou zlobit, pokud se tu najdou :)

edit: je fakt ale, ze ty tricepsy tam trochu pracujou a rozsah pohybu se s kazdym opakovanim a zaroven intenzivnejsi dopomoci sparinga zvetsuje :)

Naposledy upravil Draper dne pá červenec 15, 2011 3:29 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kubaz

PříspěvekZaslal: pá červenec 15, 2011 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tam mate teda pekne pripady v bg
elnino

PříspěvekZaslal: pá červenec 15, 2011 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovno,fake
Arnie_one

PříspěvekZaslal: pá červenec 15, 2011 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drapere ty žiješ v jiným světě :) stahovani kladky a ted tohle
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá červenec 15, 2011 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drapere, to je parádní úlovek Já bohužel v posilovně zvící méně než deset x deset metrů natáčet nemůžu, byla by to moc velká provokace A že by byla spousta kvalitního materiálu (jako ten magor minulej týden, co vzal nastavitelnou lavici, sednul si s ní pod kladky, a vsedě v záklonu "cvičil" takový to přitahování před sebe /nevím jak se cvik jmenuje/ jakože na kozy )
Reiben

PříspěvekZaslal: pá červenec 15, 2011 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsem byl u nás v posilovně a snad všechno, co jsem tam viděl stálo za pozornost . Nikdo se nerozcvičuje, prostě ze šatny rovnou na 1. sérii cviku.
Jeden borec tam pak dělal dřepy a jeho kámoš na něj houknul "nechoď tak hluboko ! Chceš přijít o kolena ?!" tak borec začal dělat půl dřepy.
Další věc, někdo tam cvičil "mrtvolu". Od první série snad 50 kg a už měl na sobě pásek a záda samozřejmě úplně křivý. Až mě samotnýho to bolelo za něj.
Pak tam je taky jeden borec, co má trénink tímto stylem : peck deck, arnoldky na šikmé lavici, které spíš připomínaly tlaky na prsa, pak asi 20 sérií bicepsu do selhání, následují sed lehy a na úplný závěr bench na multipressu s volnou osou, max. opakování.
Zkrátka člověk se až někdy diví, čeho jsou ty lidi schopný. Raději kdyby si o tom něco přečetli, udělali by líp a ušetřili by roky zbytečnýho kurvení vlastního těla.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červenec 15, 2011 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já dnes zjistil zajímavou věc.... když jdu cvičit dopoledne, tak jsem jedinej v místnosti s činkama a všichni ostatní cvičej celej tréning na strojích. Občas si nějaká holka zajde pro 1kg činky a jede snima ramena, ale to málokdy.
Naopak večer je to 50:50
redis

PříspěvekZaslal: so červenec 16, 2011 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

"draperova kamera nikdy nespi"
Bombay

PříspěvekZaslal: so červenec 16, 2011 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
:)

Ale na techniku se večer v hospodě nikdo neptá!!! Žádný z kámošů, žádná buchta, na kterou děláte dojem!!!
Ti všichni zírají, bo VY jste ti machři, kteří dokážou jet při své váze francouzské tlaky s 50kg !!!!

Samozřejmě ironie, to co předvádějí, to je prostě katastrofa. Podobné případy znám, ještě se na vás pohrdavě dívaj, když cvičíte stejný cvik s 30 kg, ale pomalu a po celé dráze.
poklop789

PříspěvekZaslal: so červenec 16, 2011 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V patek sem videl celkem zajimavej pripad v nasi posilce.
Na zacatku sem chtel jet bench ale byl obsazenej, tak sem se borce zeptal kolik tam jeste pojede serii. Odsekl me, ze prave zacina a ze pojede tak 5 serii a myslel si co si to jako dovoluju. Tak sem sel cvicit neco jinyho. Jak sem tak cvicil, tak sem videl ze ten bench je furt prazdnej a ten borec nikde. Pak sem se sel napit a videl sem ho jak sedi u baru ( to je asi novej styl cviceni, ze se nalozi 40 kilo na bench a jde se sednout k baru, ale asi moc nezabira, kdyz mel borec 60 kilo s posteli )
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: ne červenec 17, 2011 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

poklop789 napsal:
V patek sem videl celkem zajimavej pripad v nasi posilce.
Na zacatku sem chtel jet bench ale byl obsazenej, tak sem se borce zeptal kolik tam jeste pojede serii. Odsekl me, ze prave zacina a ze pojede tak 5 serii a myslel si co si to jako dovoluju. Tak sem sel cvicit neco jinyho. Jak sem tak cvicil, tak sem videl ze ten bench je furt prazdnej a ten borec nikde. Pak sem se sel napit a videl sem ho jak sedi u baru ( to je asi novej styl cviceni, ze se nalozi 40 kilo na bench a jde se sednout k baru, ale asi moc nezabira, kdyz mel borec 60 kilo s posteli )

To už snad ani není vtipný, to je na facku a zabušení tyčí do země. Zmrd.
V podstatě ještě horší než kokoti zabírající dřepovací stojan na svoje imbecilní pumpování bicepsů.
Culda13

PříspěvekZaslal: ne červenec 17, 2011 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taky zážitek . dva borci ( postava fakt dobrá ) začínaj trénink ,že udělaj 5 kliků a jdou na bench
první borec
1 serie 100 kg ( rozsah pohybu asi 20cm ) 5op.
2 serie 100kg rozsah 20cm 5op (posledni s dopomocí)
3-5 serie 80kg rozsah 20cm 8op.

druhej borec
1 serie 100kg ( technika dobrá na hrudník ) 2op.
2-5 serie 80kg 6op.

pak jsem šel domů

hlavně ten rozsah pohybu byl

a rada co jsem zaslechl , zahřejvat se nesmíš , aspoň ti zesílej úpony
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne červenec 17, 2011 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2x100 a jenom 6x80? divný ne?
Sei

PříspěvekZaslal: ne červenec 17, 2011 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi klasika.
On: šel bys mně jistit na bench?
Já: jo, ale nepojedu záda, že ne?
On:
Já: kolik chceš udělat?
On: 6
Výsledek: on 1x bench a já 5xmrtvola
Fakt naposled!
Draper

PříspěvekZaslal: ne červenec 17, 2011 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja kdyz tusim, ze nekdo bude chtit pomoct a zaroven tusim, ze to bude vypadat nejak takhle, tak preventivne nasadim nasrany vyraz v obliceji (nekdy tak nasrany az otraveny, ktery musi odradit kazdeho:) ) a jeste delam, ze dotycneho nevidim, coz na 90% zatim vzdy fungovalo. Pokud je to nekdo znamej a nebo sympatickej, tak vetsinou v poho (podle nalady )

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: