Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Petey

PříspěvekZaslal: ne červenec 17, 2011 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ja kdyz tusim, ze nekdo bude chtit pomoct a zaroven tusim, ze to bude vypadat nejak takhle, tak preventivne nasadim nasrany vyraz v obliceji (nekdy tak nasrany az otraveny, ktery musi odradit kazdeho:) ) a jeste delam, ze dotycneho nevidim, coz na 90% zatim vzdy fungovalo. Pokud je to nekdo znamej a nebo sympatickej, tak vetsinou v poho (podle nalady )

ja asi taky vyraz mam,lebo sa mi este nestalo aby niekto chcel aby som ho siel istit

ale k veci - dnes som videl prvykrat niekoho ist mrtvolu so 60kg v rozsahu asi 20cm...
CIZO

PříspěvekZaslal: ne červenec 17, 2011 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ja kdyz tusim, ze nekdo bude chtit pomoct a zaroven tusim, ze to bude vypadat nejak takhle, tak preventivne nasadim nasrany vyraz v obliceji (nekdy tak nasrany az otraveny, ktery musi odradit kazdeho:) ) a jeste delam, ze dotycneho nevidim, coz na 90% zatim vzdy fungovalo. Pokud je to nekdo znamej a nebo sympatickej, tak vetsinou v poho (podle nalady )

Jdeš na to špatně. Ideální je dotyčného jistit a když to dojde do stavu, kdy už se víc namáháš ty, tak ho necháš udělat jedno takzvané milionové opakování. To vypadá tak, že ho necháš tak půl minuty vycukat, než to z něho sundáš. Pak máš jistotu, že už tě nikdy o pomoc nepožádá a navíc se tvá pověst příšerného spottera bude šířit dál, takže od podobnejch kašparů budeš mít klid už napořád.

Derek Poundstone
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červenec 17, 2011 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:D dneska jeden týpek vzal 35kg JC na tlaky hlavou dolů... dal dvě divný opakování... pak vzal 30ky a poprosil mě o help... s mou velkou pomocí (a tím myslím tak 20kg pomoc:D) udělal 1., 2., 3., 4. a 5. opakování ...

pak šel mezi kladky... dal si tam lavičku a jel rozpažky, který vypadaly tak, že si to bicepsem přitáhl a pak to vytlačil jak bench press...

Jeden borec odnás z posilky ho vysmál... pak jel tenhle chlápek schyby a ten týpek se zajímavým stylem cvičení se ho zeptal "chceš pomoct?" odpovědí mu bylo "já zvedám, co zvednu sám"

=) já si mezitím užíval negativní opakování na zakopávání a snažil se nesmát nahlas
Culda13

PříspěvekZaslal: ne červenec 17, 2011 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aspoň je veselo , dneska dělal borec schyby tak ,že vykoupnul kolena äž snad k hlavě a pak se teda přitáhl , málem jsem nedojel MT jak jsem se musel smát .
lukas95

PříspěvekZaslal: ne červenec 17, 2011 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo ve fitku je občas sranda-
četl jsem toto vlákno a souhlasím, že ve fitku potkáte zajímavé lidi nejen ty co mají nějakou snahu cvičit, i když necvičí třeba zcela správně, ale magory co telefonují, vykecávají, obsazují místa, ničí nářadí, neužívají ručník, propotí vybavení.

Ještě do teď si pamatuju jak jsme jeli s kámošem Beara mrtvoly, jediné místo na mrtvoly, gumy na zemi,přišli za námi dva typové
a kdy budeme končit, že chtějí jet bicáky. Pak další, že chtějí jet mrtvolu...
Fakt mě nasralo, když přišli třetí a ptali se.
Přitom to jsou lidi co cvičí bicák a nebo mrtvolu s 50kg i s tyčí dají nějakou serií a konec. Většinou tam, ale šmrdalí bicepsy s olymp.tyčí viděla jak to dělá Arnold tak musejí taky.
Nebo zaberou scotoku a jsou tam celý trénink a šmradjí 40kg se záklonem do 1/3 dráhy, panebože...

Nebo jeden starší chlap - kluci cvičíte to blbě ten triceps v leže s ez.
Musíte jít jen k čelu, říkám mu jedeme, ale trošku jinou obdobu, že
jedu za hlavou - to je kravina to nikdo nejezdí a byl moc chytrej.

Nebo jsme cvičili, frajírek neměl volnou lavičku a furt nás hecoval kdy to budeme mít odcvičený, já držím jednoručky težký na prsa jedu tlaky a o tam hučí. To je na pěst, když vás nenechají soustředit.
Nebo ti frajeři co neumějí ani pozdravit v šatně, ve fitku to nesnáším

Ale co bylo na fitku hezké a pozitivní, lidi co pozdraví, co jsou fajn, makají, pomohou, vezmou osu když někdo nemůže, nebo ti přidržujou atd. Občas mladé holky co cvičili, to se mě hned líp cvičilo, nemusel jsem chodit s nimi kecat a otravovat jen že tam byli zlepšilo amtosféru.

----------------------
Fitka mají určití řády, ale lidi na to serou, před 2 měsíci si pamatuji jak jsem cvičil s jednoručkami a dvě měli poškozené gumy, ty lidi jsou fakt dementi. Když to není jejich tak to likvidují, nemají ani předtavu kolik to stojí.
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2011 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lukas a preco ta nasralo, ze ludia ktorí chcu cvicit mrtvolu a mate na to len jedno miesto sa pytaju, kedy skoncis? Nerozumiem... Byt v posilke, kde je len jedna olympijska cinka a vidiet typka, dvoch, ktorí idu 10+ serii, naserie to aj mna, pretoze takato posilka zjavne nie je urcena na tieto typy treningov. Ine by to bolo, kebyze je dost priestoru, tyciek a kotucov.
Mna obcas (september-oktober) tiez vytocia 65kg chlapci, ktorí idu 5 serii tlakov na rovnej, 5 serii na sikmej a 5 serii dole hlavou. Kazdy raz zacinal a nikdy nevies, ci to nie je buduci majster republiky. Problem je, ze po tych rokoch cvicenia sa zvycajne nemylim v tom, ze sa v posilke ukazu 3-4x a je koniec.
woid

PříspěvekZaslal: út srpen 02, 2011 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jediný co mi zatim v posilce vadí, je když se po cvičení chci na 5minut proběhnout a na těch pásech vedle sebe choděj dva lidi rychlostí tak 4km/h a kecaj. Takle tam choděj zatim co si zacvičim břicho, protáhnu se a sem 7minut na rotopedu :-/ Když odcházim tak tam furt sou. Kdyť to musí bejt strašně nevýhodný dávat 700/měsíc za chozeni :-x
Reiben

PříspěvekZaslal: pá srpen 05, 2011 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska kámoš v posilce mi radil jak přibrat : "Hele mám kámoše, tyvole bedna jak svině, asi 2x větší jak BIG MEK (pozn. místní korba). Mi radil, že nemám kupovat protein a takovýhle podobný sra*ky. Tyvole nejlepší máš sunar. Za pade a vydrží ti to měsíc. Z toho porosteš jak ho*no.."

Málo jsem chcípal .
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: pá srpen 05, 2011 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben napsal:
dneska kámoš v posilce mi radil jak přibrat : "Hele mám kámoše, tyvole bedna jak svině, asi 2x větší jak BIG MEK (pozn. místní korba). Mi radil, že nemám kupovat protein a takovýhle podobný sra*ky. Tyvole nejlepší máš sunar. Za pade a vydrží ti to měsíc. Z toho porosteš jak ho*no.."

Málo jsem chcípal .

Taky jdeš do Sunaru?
blazen

PříspěvekZaslal: pá srpen 05, 2011 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj Sunar je hodně doporučovanej, taky jsem se s tím setkal :D
Vladik

PříspěvekZaslal: pá srpen 05, 2011 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no pokud jses kost a kuze tak jo...ma to kolem 30% tuku ..a za pade? to mi poradte kde..prcek si obcas jeste cucne..a nesezenu ho min jak za 150,- 600g
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Reiben

PříspěvekZaslal: pá srpen 05, 2011 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vladik napsal:
za pade? to mi poradte kde..prcek si obcas jeste cucne..a nesezenu ho min jak za 150,- 600g

v cenách týhle HARCORE sypačky se neorientuju , napsal jsem to, jak mi to ten kámoš řekl
Vladik

PříspěvekZaslal: pá srpen 05, 2011 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben napsal:
Vladik napsal:
za pade? to mi poradte kde..prcek si obcas jeste cucne..a nesezenu ho min jak za 150,- 600g

v cenách týhle HARCORE sypačky se neorientuju , napsal jsem to, jak mi to ten kámoš řekl

tak to jo..no skoda..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
lukas95

PříspěvekZaslal: so srpen 06, 2011 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drapere co to je za videa, kde to bereš?
Ale zase pochop není se co divit, každý nějak začínal
a hlavně každý se stále učíme a oni si buď nezjistili informace,techniku, nikoho se nezeptali, takhle dopadají lidi co nic neznají a jdou cvičit spolu
a jeden z nich většinou radí druhému, přitom to sám neumí.

Ty tricepsy v leže panebože, jedině jestli účelově nedělali část.negat.opakování jinak tomu videu nerozumím

Ale co já kolikrát viděl za lidi, nejdřív jsem se taky smál, ale časem jsem to nechal být. A pokud to byly slušný lidi, kteří to neuměli a cvičili podle sebe a potkával jsem je tam často, šel jsem jim i poradit, či ukíázat pokud jsem cvik uměl. Avětšinou byli rádi...

Jen 3 kluci, kteří spolu šmrdlali bicepsy, jsem jim šel říct, že je cvičí špatně a že pokud nebudou cvičit určité partie tolik neporostou, když jsem odešel a cvičil, koukali na mě dost divně - viděl jsem je v zrcadle....

Asi jako proč bych na velký pracky měl cvičit nějaký jiný cviky než samotný biceps, to je, ale chytrolín.
lukas95

PříspěvekZaslal: so srpen 06, 2011 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ps: s tím sunarem, někteří lidi mě tvrdili, že se pomáhá v růstu, tak nevím co si tom myslet....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: