KREATIN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 155, 156, 157 ... 210, 211, 212  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KREATIN  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> KREATIN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
sajzz

PříspěvekZaslal: pá červenec 22, 2011 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

viem, ze tu boli uvadzane znacky ako Weider,Smartlabs,Reflex....

Ale nasiel som ze kreatin od UNIVERSAL NUTRITION obsahuje tiez Creapure TM... vyrabany v AlzCheme
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: pá červenec 22, 2011 11:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sajzz napsal:

Ale nasiel som ze kreatin od UNIVERSAL NUTRITION obsahuje tiez Creapure TM... vyrabany v AlzCheme

A jako co?
c87

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2011 2:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

marian.kopr napsal:
c87 napsal:
01Smajdalf napsal:
Draper napsal:
Kreatin musi byt vyrobeny v nemeckych laboratorich Alzchem a ma ochranou znamku creapure

http://www.creapure.com/index.php?id=28

To tam je jako napsané, že je to creapure, nebo to je jak nějaká známka? (plomba)

musi to mat takuto znacku na obale

narpiklad na tomto obale od Kompavy je to dobre vidiet

http://www.kompava.sk/sk/kreatin-creapure.html

Kompava a Creapure, o mi nějak nejde dohromady :-D ale proč ne

nevidim v tom problem
sajzz

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2011 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
sajzz napsal:

A jako co?
A jako to, že som si tu tú značku nevšimol medzi doporučenými tu na fóre, bol tu len reflex,smartlabs atď.. Ale táto značka nie, preto ma to zaujalo, keďže je to imo veľmi dobrá značka.
Draper

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2011 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nikdo tady nepsal, ze jenom vyse zminovane znacky, byl to pouze priklad nekolika, pro ktere Alzchem vyrabi. Pokud ma Creatine powder od Universal Nutrition ochrannou znamku creapure, tak asi take. Navic to uvadi i na jejich ofic. strankach.
sajzz

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2011 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasne, vsak v pohode, ja len hovorim. Lebo som si chcel kupit Smartlabs,Reflex.. ale nikde na SVK eshope (nejakom normalnom) som ich nenasiel. A natrafil som, ze aj tamten kreatin je creapure, dokonca to ma na obale, ze je vyrobeny v AlzChem..
Zacharo

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2011 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyhrál jsem na mainwebu Kreatin od extrifitu a kvůli negativních ohlasech na posledních stranách by mě zajímal názor lidí, kteří s ním mají zkušenosti, co by udělali? Použít nebo nepoužít? Mám to sice zadarmo, ale nechci supplementovat nějakým svinstvem...
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2011 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já bych to někomu střelil a pak si doplatil případně creapure od nějaké firmy. A možná bych se podíval na to mé slovní spojení "kvůli negativních ohlasech". *REJP*
Zacharo

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2011 5:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Tak já bych to někomu střelil a pak si doplatil případně creapure od nějaké firmy. A možná bych se podíval na to mé slovní spojení "kvůli negativních ohlasech". *REJP*

Přesně nad touto možností zatím uvažuji.

btw - jedná se o překlep způsobený změnou věty na jednom místě a neopravením druhé části. A myslím, že překlep máš ty i v tom svém rejpu (.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2011 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen jsem se vžil do Tvé situace, takže "mé" je správně, pokud teda nemyslíš něco jiného. Ale to je jedno, jen jsem chtěl někoho popíchnout a ty jsi byl zrovna na ráně.
Draper

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2011 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zacharo napsal:
Vyhrál jsem na mainwebu Kreatin od extrifitu a kvůli negativních ohlasech na posledních stranách by mě zajímal názor lidí, kteří s ním mají zkušenosti, co by udělali? Použít nebo nepoužít? Mám to sice zadarmo, ale nechci supplementovat nějakým svinstvem...

Zadne svinstvo to neni, maximalne ho neucitis, ale nic ti neudela :) . Ty negativni ohlasy byly hlavne proto, ze Extrifit pouziva oznacnei pure crea, coz trochu zavani klamanim spotrebitele. Je to proste kreatin, ktery nejspis nejak fungovat bude, jen to neni ta spickova kvalita jako ty, co maji ochrannou znamku creapure. Par lidi se shodlo na tom, ze rozdil citili a ze s creapure (vyrobenem v Alzchemu) meli lepsi vysledky, ale na spoustu lidi fungovaly i jine kreatiny.
Prdka27

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2011 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem ten kreatin od extrifitu taky vyhral..Nemyslim si ze to bude svinstvo protoze s extrifitem jsem spokojeny a odjel jsem s jejich vyrobky celou pripravu na soutez a maji tam take ten rozbor.., jednou, kdysi jsem mel od Vitalmaxu a taky nebyl problem.
max100

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2011 7:06 pm    Předmět: ..... Odpovědět s citátem

ja nevím proč pořad nekterym nedochazi ze ochranná znamka Creapure je jen další marketing.tah...a kvuli tomu ze to má 99,5 % creatinu oproti řekněmě 98% u klasickych creatinu, tak za to davat dvakrat tolik může jen s prominutim hňup ...chce to jen trochu přemyslet...mne osobne zatim pomoh bezvadne kazdej monohydrat..
pain2

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2011 7:46 pm    Předmět: Re: ..... Odpovědět s citátem

max100 napsal:
ja nevím proč pořad nekterym nedochazi ze ochranná znamka Creapure je jen další marketing.tah...a kvuli tomu ze to má 99,5 % creatinu oproti řekněmě 98% u klasickych creatinu, tak za to davat dvakrat tolik může jen s prominutim hňup ...chce to jen trochu přemyslet...mne osobne zatim pomoh bezvadne kazdej monohydrat..

A když mi nic nedával monohydrát bez té ochranné známky (extrifit)? žádný nárůst po celou dobu suplementace? Až creatin od reflexu jsem měl po prvním týdnu dvě kila nahoře a do měsíce to byly celkem 4 kila? Jakmile jsem to dobral, tak jsem shodil kilo, ale celé 3 kila zůstaly... a po kreatinu bez té známky prd...

Mé tělo takto reagovalo... a o nějaké ochranné známce jsem předtím nevěděl, až když jsem dobral ten od extrifitu, tak jsem se začal zajímat, jak zjistím, že daný protein je kvalitní....

A nemyslím si, že by to byl jen tah marketingu, protože většina těch názorů, že funguje líp se známkou je z vlastní zkušenosti... ne od firmy
max100

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2011 8:00 pm    Předmět: ... Odpovědět s citátem

nebo to třeba znamena ze extrifit asi nebude tak dobra znacka jak ji tady obchodnici proklamujou.. na me a včechny kluky z posilky teda zabiral snad každej monohydrat, i od bolida za dve stovky,vzdycky se po nem 3-5 kilo pribralo...a normalni monohydrat je tu uz asi 15 let,sypou ho sportovci snad ze vsech odvetvi a vsem pomaha, takze kdyz ted pride nekdo s nejakou ochranou znamkou na creatin monohydrat,tak tem co věří ze to je nejakej ucinnejsi kreatin se muzu maximalne smat
Crea Monohydrate | Extrifit
Kreatin monohydrát pro zvýšení fyzické výkonnosti při fyzickém výkonu.
339 Kč
Creatine Monohydrate Creapure ® | Nutrend
Jeden z nejúčinnějších suplementů určených ke zvýšení svalové síly.
790 Kč
Creatine Monohydrate | Survival
Nejčistší forma mikronizovaného kreatinu pro znatelný nárůst výkonnosti.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KREATIN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 155, 156, 157 ... 210, 211, 212  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: