Když si čtu tvůj poslední trénink, tak se ani nedivim, že se tě ptal. Přijde mi to jako trénink pro matrix :D (výběhy po zdi?) Ale paradoxní je, jak jsi o nich zrovna mluvil na hlavní stránce v komentáři a jeden za tebou přijde :)
Bench super, ale vyflusal mě... po zbytek tréninku jsem byl už bez sil. Testem selhání jsem prošel, ale nedostal jsem se dál jak jsem očekával. Typoval jsem to na 3 opakování, možná čtyři se "štěstim". Dnes se to ale nepovedlo a udělal jsem je sám jenom tři. Doufám že projdu tím příštím, strašně moc bych si to přál.
Negativní opakování těžké jako svině... stojka full všechny. Jsem ale prej zlomenej v pase, což je logické, jelikož úplně rovnej bych měl nohy nad hlavou a ruce bych měl za tělem => přepadávám. V pondělí se na tu stojku s Michalem podíváme.
Trošku jsem pozměnil styl cvičení se švihadlem. Ode dneška pojedu 1 min AMRAP. Důvod? v září jedeme na sportovní kurz, kde jsou různé disciplíny a já to celé chci vyhrát (být tak nejvšestranějším studentem) a jelikož je švihadlo moje slabina, tak musím pilovat (je to také jedna z disciplín). Jinak tenhle trénink je strašnej zabiják na předloktí... fakt hnus to je. U dřepů už ponechám váhu... nechci se honit za kily už. Po tomhle tréninkovém cyklu dřepy s činkou asi vyřadím až do nevim ... chtěl bych hodně blbnout na TRX, věci na BOSU + dělám 3RUN a celkem se to tluče. Celkově ten Crossfit bych chtěl pojmout se zaměřením na CORE, přičemž chci hodně používat i nadále FG a neztratit sílu v Bench Pressu.
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
třeba tvůj bench, ta technika je famózní, bez cukání, plynulý, rovný, krásně se na to koukalo v zrcadle . Ale stejně, už nedřepuj, nohy máš velký, potrénuj bicáček .
_________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
Serou mě ty shyby... zase 5 v poslední sérii... a to ty první dvě byly lehké. Přítahy hodně těžké. Zkusil jsem si pak 2 opakování bez FG a je to 2x tak lehké... prostě FG zabíjí a to pořádně. Na posledních dvou cvicích jsem dnes krásně procítil mezilopatkové svaly. Švihadlo nic moc... zezačátku jsem hodně ztratil přerušeními a pak se mi to již nepodařilo dohnat.
Já jsem takovej kretén... zapomněl jsem si doma bench tabulku a omylem jsem si dal u posledních 3 sériích o 2,5kg nižší váhu. Doufám že to program nějak výrazně neovlivní, ale sere mě to. Nadruhou stranu nevim jestli bych vytlačil 2x70 (stou 67,5 jsem se celkem rval), ale 1x72,5 jsem si jistej, 1x70 šlo jak hovno. Těší mě ale 3x65... v pondělí v testu selhání jsem to zvedl jen 2x a dneska první série lehká a druhá akorát. Kliky i Pullover lehkej. Přemýšlím že si dám na sebe nějaký menší řetěz u kliků a u Pullovera asi zvednu váhu o 2,5 kilíčka. U stojky, zkouším novej tvar trojúhelníku (rovnostranný, namísto rovnorameného). Lépe se mi dostává do té stojky, ale hůře se mi zvedají nohy. Popiluju . Jednu sérku si myslím ale, že jsem byl rovnej.
Švihadlo mi sedlo... 133 reps, jen jedno škobrtnutí na konci. U výpadů ponechám váhu, už se mi to ale podařilo celkem solidně udržet v rukou a moc jsem to nepokládal. Shyby konečně 3x7... ! U přítahů mě strašně bolel levý palec, nebo spíš ta část pod ním (takový ten polštářek)... vůbec nevím proč, ale pálilo a bolelo to strašně moc. Mezilopatky krásně procítěné nakonec. Omylem jsem ale dal jiný druhý cvik, nevadí.
aaa, jsem nasranej z toho B-kicka... né že by to byla úplná tragédie, ale dokonalé to neni. Ať se snažím sebevíc, tak mám pokrčené nohy. Hold dát si pozor na všecko není vůbec sranda... snad se to příště povede lépe.
Workout
Kong do dálky: 5x5
B-Kick
_________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
Bench krásnej, lehkej. Tlaky na ramena těžké, stojka full všechny a už byla rovná údajně. Když se na to tak podívám, tak v benchi je progres obrovský. Namátkou třeba: 1. trénink, 2x52,5x5 (1. série lehká, druhá akorát). Dnes (11. trénink): 2x62,5x5 - obě série lehké. To je + 10kg za 10 tréninků. Taky mě těší, že už nejsem nejslabší ve fitku... zrovna dneska tam byli kluci odhadem stejného, možná vyššího věku než já a zápasily se shyby, s benchem a já nevím s čím vším. Já se jen tak pousmívám a jsem rád, že tyhle začátky mám už za sebou. Oni mají ale výhodu, jsou pod dohledem skvělého trenéra, což já nebyl.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru