|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jarack
|
Zaslal: po květen 30, 2011 9:17 pm Předmět: |
|
|
Chodim, ale zase seru na to, abych psal. Zkusim se polepšit
plavání tak hoďka styl paní radová (slun. brejle,sledování kundiček, atd.)
trenál:
Váha: lehce pod devadesát (zapomněl jsem to  )
17min orbitrack
bench
zadní rameno JČ
kliky
shyby
OL osa
ZK
boční ZK
Jak stěhuju, tak se mi ňák začala záračně zvedat síla, takže si občas přiložim, ale nepouštim se do ňákejch větších akcí _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jarack
|
Zaslal: so červen 25, 2011 10:30 am Předmět: |
|
|
V mém životě došlo k zásadní změně-začal jsm jet nohy..
Váhovka:91.5kg
15min orbitrack
legpress
zakopávání
výpony
hyp.
ZK
boční ZK
Shyby šir.
bench
kliky na br.
OL osa
Zapažování JČ _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: st červenec 06, 2011 9:03 am Předmět: |
|
|
Tak už zase nejedu nohy, protože jsem dostal brutální křeč do hamstringu a nemohl jsem pár dní cvičit.
VČERA:
Váhovka:89KG
15min kolo
tlaky nakl. lav.
kundostroj-zadní rameno
úzkej bench
KL 2 D úchyty
krátká osa ve stoje
ZK
boční ZK
hyp.
Jdu do nové práce, takže snad bude čas víc chodit cvičit a plavat. Až budou prachy, tak bych si rád koupil kolo.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st červenec 06, 2011 9:51 am Předmět: |
|
|
wow, ty ešte stále žiješ, good job _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: čt červenec 07, 2011 2:14 pm Předmět: |
|
|
Čau, to víš, že žiju.. Teď nastupuju do nový práce, kde mam za úkol nedělat vůbec nic, takže by s trochou štěstí mohl zbýt čas i na posilovnu
15min kolo
pullover
tlaky ve st. OL osa
Fr. tlak
zdvihy EZ tyč
JČ v sedě
Kundostroj
horní úklony KL
Včera mi v hospodě ňákej skurvysyn ukradl telefon (tak za 50kč), kde jsem měl všechny kontakty _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: pá červenec 08, 2011 10:34 pm Předmět: |
|
|
15min orbitrack
bench
zapažování JČ
kliky na br.
shyby šir. úch.
OL osa
ZK
boční ZK
hyp.
Dneska to začlo pěkně, protože jsem si zapomněl boty, takže na tracku žádnej Hollywood _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: so červenec 09, 2011 12:15 pm Předmět: |
|
|
Dneska mám tréningové volno, protože jsem na 24hod. směně.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: po červenec 11, 2011 2:10 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem svojí první šichtu zvládnul celkem na klid (podařilo se mi nic nedokurvit Byl jsem ale dost nervózní a v noci se mi napíču spalo, takže jsem byl celej den docela rozbitej, tudíž jsem se na to včera taky vysral. Dnes jsem zase na 24hod, směně a je to první, kde už mám otevřeno (hlídám banku). Sice jsem ze začátku malinko zmatkoval (a večer. až se mi začnou odhlašovat lidi asi budu taky  ), ale už se to začíná lepšit. Abych to zkrátil.. Dnes mám samozřejmě tréningové volno a zítra bych tomu chtěl dát malinko napít (plavání a trenál  ). _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: čt červenec 21, 2011 11:23 am Předmět: |
|
|
Tak v práci už si to sedlo (flákam se jako za starejch časů  ), takže jsem o5 začal něco dělat..
15min orbitrack
pullover
tlaky JČ
kick
zdvihy OL osy
Kladiva JČ
kundostroj
kosa
hyp.
Bylo to celkem OK, akorát mam z minulýho trenálu ňáký natažený šikmý břicho.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: po červenec 25, 2011 9:47 pm Předmět: |
|
|
15min kolo
bench
zapažování JČ
kliky na br.
shyby šir. úch.
OL osa
ZK
boční ZK
hyp.
5min vesla
Na to, že jsem šel na lačno, tak pohoda jazz.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: út srpen 02, 2011 9:00 pm Předmět: |
|
|
Tak je to všechno totálně v prde....  !! Zrovna, když jsem se stabilizoval v nové práci a měl bych čas brutálně chodit cvičit, tak mi došla permice i prachy, takže je na nějaký čas (do výplaty) s trenálama konec
17min kolo
pullover JČ
Tlaky OL osa ve stoje
Fr. tlak EZ
zdvihy JČ
JČ ve stoje
kundostroj
úklony KL
hyp. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: po srpen 08, 2011 12:20 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem nakonec zdárně sehnal peníze, takže má slibně se rozvíjející strongmanskoironmanská kariéra není v ohrožení..
26 50m bazénů kozy s brejlema
cca15min kolo (dostal jsem křeč  )
rozpažky JČ
Upažování JČ
KL
KL
KL
lehysedy
úklony JČ
hyp.
5:30 veslování
Dneska jsem se cejtil docela nadupanej, tak jsem zařadil dvoufázovej. Večer se po dlouhé době chystam jít na pivo.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: út srpen 09, 2011 11:32 am Předmět: |
|
|
Tak na pivo už radši seru.. Ráno mi bylo zle nedobře.
Váhovka:88.3kg
16min orb.
pullover EZ
tlaky kundostroj
Fr. tlak JČ
T osa
mohamedánky
kosa
hyp.
Moc dobře se mi samozřejmě necvičilo, ale teď jsem doma a jsem rád, že jsem to dal. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: čt srpen 25, 2011 11:39 am Předmět: |
|
|
Váha: 88,5kg
22min orbitrack
Bench
zapažování v leh. JČ
Kliky na br.
shyby šir. ůch
Ol osa ve stoje
ZK
Boční ZK
hyp.
4min vesla
Docela to šlo, akorát mam novej telefon, kde nejsou stopky, takže čas už nebude.. Odpoledne si chci jít ještě zaplavat (paní radová styl  ). Jo, jinak na dipstation seru, protože jsem si ho provizorní udělal a po tejnu to nedává..  Možná by to dávalo, kdybych dělal 500 opakování v tréningu, ale na to nemam čas ani náladu _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 3:42 pm Předmět: |
|
|
Včera jsem byl, ale zapomněl jsem to napsat. Dneska to vypadalo takto..
Váhovka:89.1kg
26min orb.
pullover JČ
Tlaky OL o. ve stoje
fr.tlak JČ
T osa
kladiva
kundostroj
KL
hyp.
2min veslo (dneska jsem na to sral20*)
Byla tam moc hezká holka*a12* _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|