Vy jste jak urvaní s tím mlékem - proč byste proboha z něj měli mít rakovinu ??? Denně jste pasivními kuřáky, pijete vody z pet lahví, jíte hnojenou zeleninu, dýcháte vzduch s benzenem obohacenými palivy, šunky plné fosfátů a nitrátů, éček, geneticky modifikovanou soju, kukuřici...aflatoxinu plnou rýži, pokud byla blbě skladovaná, vodu z ČOV s estrogeny z HA - tj. nějaké mléko z US bych řešil až asi na miliontém místě. Myslíte si, že v US umřou miliony lidí ročně díky tomu, že pijou to jejich mléko ? To by bylo naivní.
Ikydž je ta kampaň proti balené vodě dělaná stejným způsobem jako reklamy na balenou vodu a ani bych se nedivil, kdyby ji dělala stejná společnost, která dělá reklamy na balenou vodu, tak se s tím ztotožňuju. Kvůli některým lidem musí být vedena i tahle kampaň agresivně.
Na druhou stranu do administrativních budov jsou třeba výdejníky na vodu potřeba, protože jediná dostupná voda většinou je jen na záchodech, kde jsou baterie, ze kterých se nedá napustit voda flašky, protože jsou hodně nízko a běhat pokaždé na záchod, když se chci napít je taky nic moc. Krom toho u výměníků jsou obaly vratné.
Další věc je, že čističky třeba nepřefiltrují hormormonální antikocepci, takže pokud voda pochází doopravdy z horských pramenů a nikde se dlouho neválí, tak bych v ní přece jenom výhodu viděl.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
takovej postreh, nesnazte se si sundat mikinu pri chuzy na bezicim pase a taky kdyz si pridavate nebo ubirate rychlost, tak se divejte co mackate, dneska sem se 2x malem prizabil :)
takovej postreh, nesnazte se si sundat mikinu pri chuzy na bezicim pase a taky kdyz si pridavate nebo ubirate rychlost, tak se divejte co mackate, dneska sem se 2x malem prizabil :)
ses patrne prvni, co se tu placnul sam
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Dnes jsem viděl cvičit bicepsové zdvihy s vč v kleci a přítahy k bradě s vč na benchové lavici - co to s těma lidma je ? Cvičí s 30 kg a já tam čekám 20 min. než se uráčí uvolnit olympijskou tyč na můj BP.
Teda - snad není problém pokládat to na zem a neokupovat benchovou lavici a klec s tím, že s takovýma váhama může jet s kratší tyčí, což já BP teda nemůžu...resp. asi by to šlo, ale kam bych to pokládal, to je mi záhadou
no co , tak starej aby ti davali prednost jako lidem v autobuse nejsi
ale hovno - proč někdo cvičí přítahy k bradě na benchové lavici, když k tomu není určená a může to cvičit kdekoliv, kdežto já bench třeba na stahování kladky shora asi těžko, ne?:o))))
Sere mě to, ne že se to týká mě, ale že lidi jsou už asi naprosto debilní
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru