Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Partridge

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2011 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Dnes jsem viděl cvičit bicepsové zdvihy s vč v kleci a přítahy k bradě s vč na benchové lavici - co to s těma lidma je ? Cvičí s 30 kg a já tam čekám 20 min. než se uráčí uvolnit olympijskou tyč na můj BP.

Teda - snad není problém pokládat to na zem a neokupovat benchovou lavici a klec s tím, že s takovýma váhama může jet s kratší tyčí, což já BP teda nemůžu...resp. asi by to šlo, ale kam bych to pokládal, to je mi záhadou

Nesnášim ty iditoy co musí mermomocí cvičit bicepsy v dřepařské stojanu s olympijskou tyčí, na každé straně s pětikilovýma kotoučema, když přímo vedle mají několik os a stojany. Dřív jsem to přecházel ale v poslední době už mě to neuvěřitelně jebe, už na ty lidi ani nejsem slušnej ale vždycky je odtamtat vyhodim.

Edit: ty přítahy na benchi jsou taky další pecka, takovému čověku tu osu strčit rovnou do ......
Turakam

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2011 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ono je to žiaľ úplne bežné, zažívam to stále...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rachela

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2011 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je nic... Ja som sa minule nedostal na liftersku platformu, lebo typek tam strecoval!! A ked som sa spytal, ci sa moze ist natahovat vedla, tak sa zatvaril ako chudacik, ze on ma uz len par "serii", aby som pockal... WTF
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2011 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No já zažil dnes obojí ( biceps v kleci a přítahy k bradě na benchové lavici - oboje s olymp. tyčí s max. hmotností do 30 kg.
Turakam

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2011 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rachela napsal:
To je nic... Ja som sa minule nedostal na liftersku platformu, lebo typek tam strecoval!! A ked som sa spytal, ci sa moze ist natahovat vedla, tak sa zatvaril ako chudacik, ze on ma uz len par "serii", aby som pockal... WTF

ľudská hlúposť nepozná hraníc, a to doslova vo všetkom.
Lord_Martas

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2011 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lidi jste moc ohleduplni, sice nejsem nejaka velka opice, ale kdyz chci nejaky stroj nebo nejake misto a vidim ze tam ti lidi vylozene zavazi (viz. bicepsy a dalsi kraviny), tak je nejdriv slusne a potom sproste z tama vyhodim.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2011 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rachela napsal:
...to si dokážu živě představit.
MAST3R

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2011 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

K nám teď začli chodit takový 4 mladíci. První jedou vždycky biceps, pak až vše ostatní. Minule dali lavičky před zrcadlo a jeli biceps v sedě. A teď nedávno byly lavičky obsazené tak to jeli o koleno "ve stoje/předklonu". A jedo vždycky všichni najednou.

Jinak všechny cviky jezděj co se týče techniky špatně, ale já ani sparing jim nic neřikáme, jelikož když člověk někoho opraví tak ten dotyčnej se cejtí ještě uraženej.
CIZO

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2011 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"Máš toho tady ještě hodně?"
"Pár sérií."
"Fajn, odcvič si je jinde, sem jdu já"

... problém vyřešen

Derek Poundstone
Lord_Martas

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2011 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cizo myslim ze ty toto ani rikat nemusis, staci jen pohled ne?
Moocha

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2011 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na tenhle trýček ale musí člověk mít 100kg min.
Rachela

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2011 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to mi este dve kila chybaju sice, ale nemyslim, ze niekedy v zivote toho budem schopny. Ja som od prirody dobrak
Ja si pockam, kym spolocnost dospeje a podobne pripady ludi sa v posilkach prestanu vyskytovat!!
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
CIZO

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2011 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale já jsem taky dobrák. Každýho kdo kouká po stanovišti kde cvičim se zeptám jestli se tam chystá a jestli se chce vystřídat a tak. Jen když mi fakt někdo překáží a já vidim, že si může sbalit hračky a jít o kus dál, tak si řeknu :) Ale stává se to výjimečně.

Derek Poundstone
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2011 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a nebo treba kdyz se nekoho zeptam, na jak dlouho to ma, tak me skoro nikdo nerekne - sak se muzem stridat... Ja to rikam hned, kdyz teda nejedu drep a nemam tam nalozeno treba 160/180kg, tak vzdycky kdyz se nekdo zepta na jak dlouho to mam, tak reknu kolik jeste pojedu a ze se muzem stridat... Tady je to o to horsi, ze sou vsude male posilovny, takze by clovek mel vnimat co se kolem neho deje. Ja teda taky rad cvicim bicaky s VC, ale samozrejme kdyz vidim nekodo kdo by chtel jet MT, drep atd. tak ho pustim a pojedu neco jinyho, ono je to u bicaku a tehle partii uplne jedno co a kdy cvicis, ale kdyz jde nekdo do posilovny a ma v planu drepy a ted se tam motaj nejaci retardi tak to je fakt hruza... Proste mame smulu, to neni jak v USA, kde je kazde fitko obrovske a vsech pomucek dostatek. Tam mas sluchatka, nevnimas nikoho kolem sebe a nikdo nikomu neprekazi, protoze sou tam 3 klece, 3 benche atd... : (
Moocha

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2011 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přišla paní v letech, že by se ráda střídala na tric. kladce. Tak já že v pohodě. Ona si k tomu sedla na gymnastickej míč a jela 50 opáček horní, 50 opáček dolní.. Trvalo to asi 8 minut, než jsem se dostal k sérii. Naštěstí jsem měl dost pokory a nic jí neřekl. Každopádně už nikdy více.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: