Dnes jsem viděl cvičit bicepsové zdvihy s vč v kleci a přítahy k bradě s vč na benchové lavici - co to s těma lidma je ? Cvičí s 30 kg a já tam čekám 20 min. než se uráčí uvolnit olympijskou tyč na můj BP.
Teda - snad není problém pokládat to na zem a neokupovat benchovou lavici a klec s tím, že s takovýma váhama může jet s kratší tyčí, což já BP teda nemůžu...resp. asi by to šlo, ale kam bych to pokládal, to je mi záhadou
Měls je vyhodit. Nekompromisně. Tohle dělal nějakej kokot v posilovně kam dřív chodila žena. Na HODINU zabral lavici na bench a střídal pseudopumpování bicepsu s smskováním. Kokot. Kokot!!!
Podle mě neexistuje žádná reálná výmluva proč biceps necvičit na stanovišti resp. s náčiním pro to určeným.
Nejhorší je, když lidi začnou vymýšlet cviky.
Mozna za to dostanu pres drzku , ale nemuzu si pomoct a nedat to sem. Uz jsem ho sem kdysi daval, dnes se mne ho podarilo natocit z blizka, skoda ze jsem nenatocil i dalsi cviky v podobnem duchu, ale uz by to bylo moc napadne.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Mozna za to dostanu pres drzku , ale nemuzu si pomoct a nedat to sem. Uz jsem ho sem kdysi daval, dnes se mne ho podarilo natocit z blizka, skoda ze jsem nenatocil i dalsi cviky v podobnem duchu, ale uz by to bylo moc napadne.
To je cvik na břicho a trochu mu u toho berou ramena a nepatrně hrudník, ne?
Efektne sklbenie crunches a protismernych kladiek. Zaroven vynikajuci strecing!
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
To je cvik na břicho a trochu mu u toho berou ramena a nepatrně hrudník, ne?
a jeste vypony na lytka, protoze u kazdeho opakovani stoji na spickach a paty ma asi 20cm od zeme :)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Takže dneska se toho během jednoho tréninku sešlo opravdu hodně.
Nejdřív 2 úkáčka cvičili bench VČ (jedinej ve fitku). Jakoby nestačilo, že jeden zvedal asi dvojnásobek toho co ten druhej, ale oni ještě k tomu museli dělat už tak strašný pauzy. Takže to vypadalo tak, že jeden dojel sérii, pak tam nějakou dobu přihazovali závaží a ten co měl jít cvičit se chvíli procházel, pak sednul na bench, chvíli poseděl, lehnu a chvíli poležel a pak konečně začal sérii. Čas mezi tím, co jeden skončil sérii a druhej začal svojí sérii, odhaduju na minimálně 6 minut. Chvíli jsem čekal, ale nemělo to cenu a šel jsem radši na tlaky s JČ.
Pak jsem zahlídnul, jak u dřepovacího stojanu (jedinýho ve fitku) nějakej cvičenec pumpuje bicáky s prázdnou olympijskou osou, a to prosím pod dohledem osobního trenéra . Ne, že bych zrovna chtěl jít dřepy, ale...
A potom další týpek, kterej benchoval s molitanama v rukách. Jakmile dojel tento cvik, tak jel nějakou supersérii úzkýho benche a přítahy v předklonu (rozkročenej nad lavicí, vše samozřejmě opět s molitanama, i když u těch přítahů bych to ještě pochopil). Takže tenhle jeden člověk zabral tenhle jedinej bench ve fitku asi na půl hodiny.
A nakonec přišla partička 3 cápků, půl hoďky před zavíračkou, dali si rozcvičku, asi 4 série výponů, nějaký předkopávání, zakopávání a mohli jít zas do prdele.
Mě obecně serou lidi , ale dneska se k tomu přidala ještě extra protivná nálada a tyhle úkazy zahlídnout během jednoho tréninku byly na mě fakt moc...
Tak molitany chápu a tahovejch cviků, ale na bench? Aspíš to vypadalo, že je tam má, aby si "neotlačil dlaně", než aby se mu neklouzaly ruce. Ale jak jsem psal, spíš mě sralo, jak dlouho tam oxidoval..
Mě asi nejvíc štve, když si někdo vezme z benche velkou osu, začne se s tim motat před zrcadlem a jet bicáky .. to, že pár kroků dál jsou prázdný 3 EZ tky a několik rovných asi vubec nevadí...
Nebo když někdo hrozně smrdí.. chápu, že fitko neni kosmetický salon, ale použít deodorant, nebo antiperspirant snad neni takový zlo...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru