Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 373, 374, 375 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je des. diskuze k clanku o Berdychove zraneni...top prispevky, doufam ze si to necte !

46 hlasů - Ten trouba jenom žvaní a skutek utek!
39 hlasů - Už to zabal Berdychu, děláš jen ostudu.
37 hlasů - Je to obycejnej simulant,uz pred tim se nechal osetrovat kdyby to nahodou nevyslo a me pekne…
32 hlasů - Berďa si to vynahradí na US Open!!!
29 hlasů - BERDYCHU TY SIMULANTSKEJ DE*BI*LE !!..KOHO ZAJÍMÁ,ŽE SIS UDĚLAL BEBÍNKO NA RAMÍNKU..SEŠ OBYČEJNÁ…
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Partridge

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
To je des. diskuze k clanku o Berdychove zraneni...top prispevky, doufam ze si to necte !

37 hlasů - Je to obycejnej simulant,uz pred tim se nechal osetrovat kdyby to nahodou nevyslo a me pekne…
29 hlasů - BERDYCHU TY SIMULANTSKEJ DE*BI*LE !!..KOHO ZAJÍMÁ,ŽE SIS UDĚLAL BEBÍNKO NA RAMÍNKU..SEŠ OBYČEJNÁ…

Je to jenom k zblití a to tyhle diskuse je ten úplně nejmenší issue, národ zkažených závistivých buranů a debilů...........
alilinko

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:
Od té doby, co jsme se přestěhovali a já mám pokoj s balkonem v prvním patře vídám zajímavé věci.
Občas si tu hrají děcka, ječí, křičí..no jsou to děti...občas je to otravný, ale včas to utnou.
To, že slyším ožralé mladé kluky ve 4 ráno jak jdou z pařby, tak ok, to ještě v pohodě...to jsem tolerantní.

Teď v podvečer slyším, jak si na hřišti před panelákem hrajou děcka (převážně kluci, občas holčičí kluk) a najednou
"TY KU*VO JEDNA!"
No NESTÍHÁM ŽASNOUT nad slovníkem dětí ve věku 10-12 let...možná třináct, ať nežeru...
Jsem zaostalá? (Proboha, vždyť je mi skoro 17 a výchovu jsem měla naprosto jinou, a v životě bych si nedovolila zakřičet takový věci na sídlišti...to se za ty léta tolik ta výchova změnila?)

Na základní škole jsem dal 200 kliků v kuse...A přesto jsem na benchi začínal jen s něčím přes 70 kg...

"Popshoit"
Ajvo

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Partridge napsal:
70mMyW!53 napsal:

Je to jenom k zblití a to tyhle diskuse je ten úplně nejmenší issue, národ zkažených závistivých buranů a debilů...........

jj; u nás se úspěch neodpouští :- (
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Velmi pěkně řečeno ajvo.
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedávno teta vyprávěla:
Kluk ve škole cca těch 5let. Učitelka řikala, ať si jdou kreslit. A on jí na to řekl, že si kreslit nechce, ať si jde radši zaprc*at.
Merrao

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak momentálně se na Deadliftův, Masterův aj. příspěvek tvářím

nechápu co jsem si myslela...to, že jsou takoví osmáci a deváťaci na základní škole...budiž no, puberta...nikdo nebyl jiný a v tomhle věku je např. zkusit kouřit husťárna (i já jsem jiná nebyla, dokud jsem to nevdechla) a různé nadávky "směšně urázející" např. "bukvo" byly hrozně "vtipné" (mezi kamarády..),...
ale tohle už je trochu moc :D
Majesty

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Verim ze reci ze jsou deti horsi nez kdysi si vypravela mezi sebou i generace nasich otcu, a generace jejich otcu :) zbytecnost tohle vbec probirat
blazen

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na jednu stranu jsou to věčný "problémy" - stejně jako teď je rozdíl i v tom, že malý děcka jenom sedí u počítače a nic nedělají a starší (ať už o 3 nebo 20 let) na to nadávají, že "oni byli jiní".. a na druhou stranu mají pravdu, ale určitě se to nedá vzít globálně, že teď je všechno jinak než před pár lety :)
Majesty

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vsechno JE jinak nez pred dvaceti lety.. ale to jeste nutne neznamena ze je to spatne
blazen

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

teď se nebavím o 20 letech (to je jasný), ale beru příklad - Merrao a ti fagani, co je slyšela je mezi nimi věkový rozdíl, aby se neřeklo, 10 let.. už během těch 10 let se hodně změnilo, ale nutně to neznamená, že kdo se narodil o 10 let později než někdo jiný, tak je automaticky malej sprostej fagan co jenom sedí doma a nadává.. všechno je to o výchově a spíš rodiče jsou míň zodpovědní než "bývali před 10 lety" a nesnaží se vést děcka k nějakýmu sportu nebo něčemu, co je bude bavit (ať už je to kreslení,...)
a samozřejmě existují na obou stranách výjimky, o tom se nemusíme bavit
magion

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nojo ale ti nezodpovedni rodice, to sme my (ja zatim ne) ta nase generace.. tak v kom pak hledat chybu, v sobe nebo v nich?
blazen

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"pokud vidíš chybu v sobě, sveď ji na rodiče"
petr616

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No nerekl bych ze to je jenom o rodicich, co si pamatuju ja, tak kdo mel na zakladce starsiho brachu, donesl nejakou tu "novinku" nebo casopis od brachy a kolovalo to po cele tride To stejny nadavky, atd...pokud si teda doma nenadavaji rodice bezne do kurev a pici...

Ono je to prirozene, driv nebylo co delat, tak se sportovalo, ted uz sportujes jenom protoze te to bavia chces to delat, a rodicu co sportuji a vedli by deti ke sprotu je min, z tech co budou teprv rodici uz drtiva vetsina sportuje tak akorat s ovladacem v ruce pred TV nebo v sport baru.

Aby to nebylo zas tak negatrivni, ja se nekomu ani nedivim ze nesportuje, ono kde na to vzit taky cas, samozrejme kdyz se chce vsechno jde, ale ne kazdy je ochoten venovat svuj volny cas spotu.

Bohuzel vseobecny trend je pustit decku pohadku na DVD, nebo nejakej playstation nebo pocitac, o decku neni ani vidu ani slechu a o to jde...
blazen

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

přesně v tomto smyslu jsem to s těma rodičema myslel.. snad každej má možnost jít si zahrát o víkendu s děckama tenis/squash/něco nebo má někoho známýho/má dobrou zkušenost s člověkem, co vede nějaký oddíl určitého sportu a to děcko to přece může zkusit.. nemluvě o možnosti zahrát si obyčejnej fotbal s ostatníma děckama na hřišti..
teď je to sice na pytel, že musí být rodiče furt v práci atd., ale to snad není důvod, proč by mělo děcko sedět doma u počítače

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 373, 374, 375 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: