Rychlé jídlo

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Rychlé jídlo  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Rychlé jídlo
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mannik

PříspěvekZaslal: so srpen 20, 2011 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vetsinou si koupim bily jogurt ( jde vypit i bez lzicky), nekdy zitne pecivo + sunku + eidam.
Treba olomoucke tvaruzky se daji take snist aniz se moc zaspinis a mas v sobe hned 30g cistych bilkovin.

A na delsi cesty je lzicka nezbytna , potom "jsem" na tvarohu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Merrao

PříspěvekZaslal: so srpen 20, 2011 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako pít kuřecí prsa fakt sorry ale to je "fekál"...
Lidi mají zuby od toho aby maso kousali,...Na pití jsou tady jak říká hovnival proteiny a všechno co aspoň trochu teče...původně.

Mimochodem, ty tvarůžky teda nevim, to asi záleží na tom kam potom jde, ne?:)
Draper

PříspěvekZaslal: so srpen 20, 2011 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja uz tohle nejakou dobu neresim. Jidlo neberu jako nutnost, ale jako radost, takze nejaky jezeni za chuze jan proto, abych nakrmil sve svaly, pro me nema smysl, proto jsem klidne hladem tolik hodin, kolik je potreba a pak se najim doma v klidu a hlavne si to jidlo vychutnam, coz bych si nekde na lavicce pred Teskem nevychutnal. A pokud uz tedy musim jist nekde venku, tak si zajdu rychle nekam na menicko.

Drive jsem ale take s sebou vsude nosil protein v pet lahvi, plechovku tunaka nebo i maso s ryzi a samozrejme v kapsi automaticky lzicku , abych toho tunaka nebo cottage nebo neco mel cim jist :)
Spazik

PříspěvekZaslal: so srpen 20, 2011 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hermelín nebo eidam + celozrnné pečivo.
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak na ten cottage neni treba lzicka, taky sem driv zral nonstop salaty s rohlikama, da se to tema rohlikama krasne vyjidat :)
prochm

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kuřecí prsa s rýží jsem si mixoval do pet lahví když jsem měl práci kde jsem neměl tolik času na jídlo. Nebylo to tak strašné jak o vypadá. Když jsem si k tomu občas přidal pár listů salátu tak to chutnalo jako zeleninová polévka. Dokonce jsem si občas namixoval i tuňáka. Rozhodně je to lepší, než někaký protein.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:
Ořechy bych poradila taky, problém je, že nejdou sehnat v malých baleních, a člověk jich sní tak 30g (v kombinaci s bílkovinou)

Nejmenší balení je 100g, a to bych poradila tedy Cottage, slunečnici a knackebrot nebo nějaký grahamový rohlík tedy...

a nebo si kup pár balení tohoto :D

Mám pocit, že oříšky jsou i po 60 g (stejně jako kešu apod.) od firmy Rashid.

Naposledy upravil eSko dne po srpen 22, 2011 2:39 pm, celkově upraveno 1 krát
Rostič

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro me je jasna volba rohliky a 10dkg sunky + 10dkg eidamu - na tom ziju od mala az doted a budu takhle svacinkovat asi do smrti
Marek Hrdý

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Draper"]Ja uz tohle nejakou dobu neresim. Jidlo neberu jako nutnost, ale jako radost, takze nejaky jezeni za chuze jan proto, abych nakrmil sve svaly, pro me nema smysl, proto jsem klidne hladem tolik hodin, kolik je potreba a pak se najim doma v klidu a hlavne si to jidlo vychutnam, coz bych si nekde na lavicce pred Teskem nevychutnal. A pokud uz tedy musim jist nekde venku, tak si zajdu rychle nekam na menicko.

Drive jsem ale take s sebou vsude nosil protein v pet lahvi, plechovku tunaka nebo i maso s ryzi a samozrejme v kapsi automaticky lzicku , abych toho tunaka nebo cottage nebo neco mel cim jist :)

Moje řeč... Než nějaký jídelní provizoria, to raději o hladu a potom se najíst normálně a v klidu. I nejkvalitnější jídlo a nejlepší bílkoviny nemají účinek, když je tělo nemůže přijmout v klidném prostředí a bez stresu.
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

boze a to je zase co za nesmysl ? Furt je lepsi si aspon neco dat, nez hladovet treba 6 hodin. Nikdo nerika, ze musis zrat tunaka nebo nad zapalovacem varit kureci prsa, ale furt lepsi je si dat treba ten cottage a tmave pecivo, nez nejakou dlouhou dobu nezrat. Nekomu staci na celej den 3 kavy a 40 cigar, ja ale jak 4 hodiny nezeru, tak cejtim jak se zaludek sam zere...
Draper

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
boze a to je zase co za nesmysl ? Furt je lepsi si aspon neco dat, nez hladovet treba 6 hodin. Nikdo nerika, ze musis zrat tunaka nebo nad zapalovacem varit kureci prsa, ale furt lepsi je si dat treba ten cottage a tmave pecivo, nez nejakou dlouhou dobu nezrat. Nekomu staci na celej den 3 kavy a 40 cigar, ja ale jak 4 hodiny nezeru, tak cejtim jak se zaludek sam zere...

Pro me je zbytecne jist neco, kdyz na to nemam svuj klid a jidlo si nevychutnam, coz si nikde venku na lavicce nebo za chuze nevychutnam. Ja se na to nedivam z hlediska toho, ze ted zrovna jist musim, protoze jsem uz 3 hodiny nejdel a aby si nahodou telo nezacalo brat energii se svalu, chapes?!
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jezisi zas ty tvoje vety jakoze vseci sou posrani s toho aby jim neodesly svlay a tobe uz je to jedno. Tak to neni, kdyz ti to nedela problem nejist treba 8 hodin tak OK. Ja bych teda zdechl, takze si radsi zaplnim zaludek klidne snikrskama nez bejt o hladu...
Draper

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
jezisi zas ty tvoje vety jakoze vseci sou posrani s toho aby jim neodesly svlay a tobe uz je to jedno. Tak to neni, kdyz ti to nedela problem nejist treba 8 hodin tak OK. Ja bych teda zdechl, takze si radsi zaplnim zaludek klidne snikrskama nez bejt o hladu...

Vzdyt je to pravda. Kdyz mas nahodou pul hodiny zpozdeni s jidlem, tak si uz premerujes biceps, jestli se ti o par milimetru nezmensil
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

urcite ne, kazdopadne asi kazdej kdo cvici uz nejakej tne patek a dodrzuje aj stravu, tak uz ma v te hlave zakodovany, ze zhruba kazde ty 3 hodiny by tam mel poslat nejaky bilkoviny a sacharidy :) Ja kdyz sem jeste necvicil a jedl sem treba jednou, nekdy 2x denne par rohliku s necim, tak me silene kazdou noc bolelo bricho a myslim, ze sem mel zadelany na vredy. OD te doby co jim pravidelne su OK a telo si na to navyklo, takze kdybych treba tech 8 hodin nezral, tak mam fakt problem a jak sem psal, sezral bych co je po ruce, treba utopence, takze to uricte neni o svalech. Btw bicak si od te doby co dietuju nemerim. protoze bych asi brecel :)
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

u nas v Kaufu u tongu maji Gyros v bulce s oblohou za 30 Kc coz se da, akorat to mohlo byt o neco vetsi.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Rychlé jídlo Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: