DB CLEAN&JERK - 5x22,5kg , 5x32,5kg , 5x40kg (1 arm)
DB ROW - 3x8 40kg (1 arm)
crunch - 3x10 (mezi predchozima cvikama)
seated bar twist - 20x
low leg slide up - 2x10
kb swing - 40x
neck ex.
takze trenink mel bejt vcera, ale protoze to skoro vypadalo jako leto, tak sem si dal par piv a pak uz se mi nechtelo delat nic krome zrani jinak dneska sem tam nahradil FP, protoze za 1) zejtra pojedu bench a za 2) mel sem chut na tyhle cviky.. k veceru asi jeste pudu si s brachou trochu zabouchat
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Naposledy upravil Luster dne po srpen 15, 2011 3:33 pm, celkově upraveno 1 krát
nevim proc, ale kdyz sme skoncili, tak me zacla dost bolet hlava a takovej pocit na bliti (z uderu to nebylo..) ted po ibalginu a hektolitru vody je to uz vicemene ok..
no jinak bracha se po hanuman kempu celkem zlepsil, hlavne fyza sla nahoru, uz to neni takova sranda
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
hm no tak bench me u druhyho pokusu o 5op zavalil nastesti sem se z toho po draperovsku dostal.. takze tudy cesta nepovede, po tom mega narocnym PC+PJ to vubec nema smysl.. drepy sem jel s nohama hodne na siroko a slo to pekne, akorat sem v tom vedru nemel chut zvedat nic tezsiho, tak sem si dal tohle, nicmene to zas takova balada nebyla celej trenink ze me chcalo, jak z prasete..
jinak k obedu sem griloval rib eye a nevim no, ne ze by to nebylo dobry, ale cekal sme vetsi pecku, z kazdy strany 5 minut se ukazalo jako moc (zdalo se mi, ze gril neni dost rozpalenej, ale asi byl..) no a po obede sem se projizdel pucenym smartem fortwo, sem z toho byl uplne unesenej realne uvazuju, ze bych si ho koupil, do mesta super vec (akorat nechat nekde ego))
dneska mi bylo od obeda nejak divne, bolela me a motala se mi hlava (z chlastu to nebylo) no takze sem se celej den valel.. pak uz to bylo dobry, tak sem se dokopal k treninku, takovej lehci, ale dobry, bavilo me to jinak sem tady asi zapomnel napsat, ze na kreatin sem se nejak zacatkem tejdne vysral, protoze efekt nebyl vubec zadnej..
fuj vubec se mi do toho vedra nechtelo.. mrtvoly lehce a ani je asi tezce nepojedu, dokud tam nebudou naky podlozky, fs tezkej.. nechtelo se mi davat nak moc reps kuli tomu vedru, bench usel, ale furt je to mizerie..
Naposledy upravil Luster dne st srpen 24, 2011 2:49 pm, celkově upraveno 1 krát
Vy s tim vederem porad nadelate, vzdyt to tak nabiji energii, ze musis zvedat jednou tolik nez normalne :D
citace:
hm no tak bench me u druhyho pokusu o 5op zavalil nastesti sem se z toho po draperovsku dostal
Spravne po drejprovsku je to ale tak, ze jakmile dostanes cinku ze sebe na zem, tak se jen rychle otocis, prehodis si ruce a ihned ji premistis zpet do stojanu. Tos urcite neudelal
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
dneska byl trenink, ale byl tak na hovno, ze ho psat ani nebudu, mam zase nutkani se vratit ke cviceni doma.. btw jestli to bude cist turakam, tak tu stovku sem nedal
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru