Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 202, 203, 204 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
blazen

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2011 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a celkově je to prostě hovadina, v každým takovým případě se najdou blbý lidi, co kouří u jídla, jezdí rychle a bezohledně autem a jinak omezují či ohrožují ostatní..

Kurňa, já než to na mobilu sesmolim tak přibude půl stránky nových příspěvků..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CIZO

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2011 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kid napsal:
Když už vedete takovou učenou debatu, tak aspoň začněte odlišovat restaurace a hospody.

Nevidím důvod, proč by se v nějaké pivnici nemohlo čmoudit. Tam večer s děckama nemá co kdo dělat.

Rozumné restaurace v době podávání obědů stejně nedovolují kouřit.

Bezohledný hovada najdeš jak mezi nekuřáky i kuřáky.

Kide, neobrážím sice restaurace každý den, ale občas do nějaké zajdu (spíše do nějaké lepší, pivnice skutečně v oblibě nemám). A kouří se všude. Doba oběda je krásná věc, ale ono se tam jdou lidé obvykle najíst i mimo dobu oběda a pak mají holt smůlu.

Je vidět, že se názorově neshodneme, ale já skutečně nepochopím, proč není kouření ve všech restauracích zakázáno (bary a nálevny ať si to zařídí jak chtějí). Je to prokazatelně něco, co vážně ohrožuje zdraví, o tom asi nikdo nebude pochybovat. Majitel by si měl vybrat, jestli bude ve svém podniku vařit a podávat jídla, nebo jestli povolí kouření.

Trochu mi to přijde jako kdyby se zaváděly dětský hřiště, kde se smí venčit pejskové a dětský hřiště, kde se pejskové venčit nesmí. Rodiče, kteří chtějí, aby se jejich ratolesti neválely v psích hovínkách by taky měli možnost volby, ale nějak asi všichni vnitřně cítíme, že to jde zkrátka proti dobrým mravům :)

Derek Poundstone
Majesty

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2011 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koureni by melo byt zakazano ve vsech restauracich, barech, klubech atp, stejne jako ve vsech jinych vyspelych zemich.
blazen

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2011 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
Koureni by melo byt zakazano ve vsech restauracich, barech, klubech atp, stejne jako ve vsech jinych vyspelych zemich.

jo! ještě zakážem kouření doma, protože kouř může uniknout oknem a někoho zabít a kuřáci zdechnou.. inteligentní.. jako jsem nekuřák a kouření mi celkově vzato vadí, ale snad jsme lidi a kdo si chce kurvit zdraví ať si ho kurví.. to nekouření v době oběda v restauracích je nanejvýš rozumný kompromis, který neutlačuje nikoho
kid

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2011 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:

Je vidět, že se názorově neshodneme, ale já skutečně nepochopím, proč není kouření ve všech restauracích zakázáno (bary a nálevny ať si to zařídí jak chtějí). Je to prokazatelně něco, co vážně ohrožuje zdraví, o tom asi nikdo nebude pochybovat. Majitel by si měl vybrat, jestli bude ve svém podniku vařit a podávat jídla, nebo jestli povolí kouření.....

Na tomhle bych se už klidně shodnout dokázal....

Tady jde o princip, většina z vás je příliš mladá abyste pochopili, jak nám v posledních letech pomaličku polehoučku přitahujou šrouby....

Cigarety nejviditelněji, mezitím nenápadně oklešťují svobodu internetu, o svobodě vyjadřování není dávno ani slechu a bude hůř a hůř....

A vy jim ještě hlasitě tleskáte, docela mne děsíte.
elrubio

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2011 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

utahování šroubků v praxi

http://technet.idnes.cz/francie-planuje-zdrazit-stahovacum-internet-fnj-/sw_internet.aspx?c=A110823_082359_sw_internet_vse

jinak jsem kuřák (cca 5 cigaret denně) a nevadí mi nekouření v restauraci, jsem zvyklý si buď jít zakouřit ven (třeba i s kávou) a nebo to není problém přečkat.
když jdu někam na panáka do baru, tak tam by mi nekouření asi trošku vadilo, ale dokud to nezakážou i venku a doma, tak mi to zas tak nevadí

I am the Viking!

http://www.facebook.com/pages/Fitness-models-galleries/125473037559547
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
CIZO

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2011 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kid napsal:
Na tomhle bych se už klidně shodnout dokázal....

Tady jde o princip, většina z vás je příliš mladá abyste pochopili, jak nám v posledních letech pomaličku polehoučku přitahujou šrouby....

Cigarety nejviditelněji, mezitím nenápadně oklešťují svobodu internetu, o svobodě vyjadřování není dávno ani slechu a bude hůř a hůř....

A vy jim ještě hlasitě tleskáte, docela mne děsíte.

Já myslím že většina lidí vnímá, že to jde všechno do desíti k pěti. To co by se mělo kontolovat a regulovat, na se díky lobbingu, zdegenerovanosti dnešní politiky a mnoha dalším věcem z vysoka se*e a do čeho jim je s prominutím hovno, do toho by žvanili pořád, hlavně pokud to hodí nějakou tu zlatku. Myslím ale, že je dost lidí, co to umí rozlišit /nebo v to alespoň doufám). Když už s tím normální člověk nemůže nic udělat, měl by ty problémy alespoň vnímat.

Derek Poundstone
ShawnRay

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2011 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2011 7:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://prima.stream.cz/krimi-zpravy/607699-krimi-plus-23-8-2011

HNUS, HNUS a jedna chyba vedle druhé. Jasně vidět, že tenhle stát má všecko u prdele....jen aby nedej bože nevznikaly negativní nálady vůči čmoudům.
Azmodan

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2011 8:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan napsal:

HNUS, HNUS a jedna chyba vedle druhé. Jasně vidět, že tenhle stát má všecko u prdele....jen aby nedej bože nevznikaly negativní nálady vůči čmoudům.

OMG 5:30 co to tam pan čůrák psycholog mele? Romové se snažili začlenit do společnosti a nedaří se jim to? Nemám slov

HNUS
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2011 9:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Azmodan napsal:

OMG 5:30 co to tam pan čůrák psycholog mele? Romové se snažili začlenit do společnosti a nedaří se jim to? Nemám slov

HNUS

cigošům se daří jen občas začlenit mačetu do něčí hlavy...snad to dobře dopadne a bude z toho aspoň pořádnej riot, jako v Janově
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2011 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://vas.cas.sk/clanok/4242/historicky-uspech-marcel-16-ako-prvy-rom-dokoncil-9-triedu.html

ještě si někdo myslí, že jsou na stejný úrovny jako my?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2011 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale notak Tohle mě pobavilo, ten příspěvek o 20 romech na 4 čechy už míň...to je na to jim zapaltit nějaký hezký výlet na východní Slovensko...jednosměrný.
Petey

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2011 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://vas.cas.sk/clanok/4242/historicky-uspech-marcel-16-ako-prvy-rom-dokoncil-9-triedu.html

ještě si někdo myslí, že jsou na stejný úrovny jako my?

americky sen,story of a success
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2011 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Ale notak Tohle mě pobavilo, ten příspěvek o 20 romech na 4 čechy už míň...to je na to jim zapaltit nějaký hezký výlet na východní Slovensko...jednosměrný.

spis do Polska

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 202, 203, 204 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: