|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
blazen
|
Zaslal: út srpen 23, 2011 1:33 pm Předmět: |
|
|
a celkově je to prostě hovadina, v každým takovým případě se najdou blbý lidi, co kouří u jídla, jezdí rychle a bezohledně autem a jinak omezují či ohrožují ostatní..
Kurňa, já než to na mobilu sesmolim tak přibude půl stránky nových příspěvků..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: út srpen 23, 2011 1:42 pm Předmět: |
|
|
| kid napsal: | Když už vedete takovou učenou debatu, tak aspoň začněte odlišovat restaurace a hospody.
Nevidím důvod, proč by se v nějaké pivnici nemohlo čmoudit. Tam večer s děckama nemá co kdo dělat.
Rozumné restaurace v době podávání obědů stejně nedovolují kouřit.
Bezohledný hovada najdeš jak mezi nekuřáky i kuřáky. |
Kide, neobrážím sice restaurace každý den, ale občas do nějaké zajdu (spíše do nějaké lepší, pivnice skutečně v oblibě nemám). A kouří se všude. Doba oběda je krásná věc, ale ono se tam jdou lidé obvykle najíst i mimo dobu oběda a pak mají holt smůlu.
Je vidět, že se názorově neshodneme, ale já skutečně nepochopím, proč není kouření ve všech restauracích zakázáno (bary a nálevny ať si to zařídí jak chtějí). Je to prokazatelně něco, co vážně ohrožuje zdraví, o tom asi nikdo nebude pochybovat. Majitel by si měl vybrat, jestli bude ve svém podniku vařit a podávat jídla, nebo jestli povolí kouření.
Trochu mi to přijde jako kdyby se zaváděly dětský hřiště, kde se smí venčit pejskové a dětský hřiště, kde se pejskové venčit nesmí. Rodiče, kteří chtějí, aby se jejich ratolesti neválely v psích hovínkách by taky měli možnost volby, ale nějak asi všichni vnitřně cítíme, že to jde zkrátka proti dobrým mravům :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: út srpen 23, 2011 1:45 pm Předmět: |
|
|
Koureni by melo byt zakazano ve vsech restauracich, barech, klubech atp, stejne jako ve vsech jinych vyspelych zemich.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: út srpen 23, 2011 1:53 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Koureni by melo byt zakazano ve vsech restauracich, barech, klubech atp, stejne jako ve vsech jinych vyspelych zemich. |
jo! ještě zakážem kouření doma, protože kouř může uniknout oknem a někoho zabít a kuřáci zdechnou.. inteligentní.. jako jsem nekuřák a kouření mi celkově vzato vadí, ale snad jsme lidi a kdo si chce kurvit zdraví ať si ho kurví.. to nekouření v době oběda v restauracích je nanejvýš rozumný kompromis, který neutlačuje nikoho
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: út srpen 23, 2011 1:54 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: |
Je vidět, že se názorově neshodneme, ale já skutečně nepochopím, proč není kouření ve všech restauracích zakázáno (bary a nálevny ať si to zařídí jak chtějí). Je to prokazatelně něco, co vážně ohrožuje zdraví, o tom asi nikdo nebude pochybovat. Majitel by si měl vybrat, jestli bude ve svém podniku vařit a podávat jídla, nebo jestli povolí kouření.....
|
Na tomhle bych se už klidně shodnout dokázal....
Tady jde o princip, většina z vás je příliš mladá abyste pochopili, jak nám v posledních letech pomaličku polehoučku přitahujou šrouby....
Cigarety nejviditelněji, mezitím nenápadně oklešťují svobodu internetu, o svobodě vyjadřování není dávno ani slechu a bude hůř a hůř....
A vy jim ještě hlasitě tleskáte, docela mne děsíte.
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: út srpen 23, 2011 2:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út srpen 23, 2011 2:14 pm Předmět: |
|
|
| kid napsal: | Na tomhle bych se už klidně shodnout dokázal....
Tady jde o princip, většina z vás je příliš mladá abyste pochopili, jak nám v posledních letech pomaličku polehoučku přitahujou šrouby....
Cigarety nejviditelněji, mezitím nenápadně oklešťují svobodu internetu, o svobodě vyjadřování není dávno ani slechu a bude hůř a hůř....
A vy jim ještě hlasitě tleskáte, docela mne děsíte. |
Já myslím že většina lidí vnímá, že to jde všechno do desíti k pěti. To co by se mělo kontolovat a regulovat, na se díky lobbingu, zdegenerovanosti dnešní politiky a mnoha dalším věcem z vysoka se*e a do čeho jim je s prominutím hovno, do toho by žvanili pořád, hlavně pokud to hodí nějakou tu zlatku. Myslím ale, že je dost lidí, co to umí rozlišit /nebo v to alespoň doufám). Když už s tím normální člověk nemůže nic udělat, měl by ty problémy alespoň vnímat. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: út srpen 23, 2011 9:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: st srpen 24, 2011 7:38 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: st srpen 24, 2011 8:12 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: st srpen 24, 2011 9:18 am Předmět: |
|
|
| Azmodan napsal: | | AniCitronAniBanan napsal: | http://prima.stream.cz/krimi-zpravy/607699-krimi-plus-23-8-2011
HNUS, HNUS a jedna chyba vedle druhé. Jasně vidět, že tenhle stát má všecko u prdele....jen aby nedej bože nevznikaly negativní nálady vůči čmoudům. |
OMG 5:30 co to tam pan čůrák psycholog mele? Romové se snažili začlenit do společnosti a nedaří se jim to? Nemám slov
HNUS |
cigošům se daří jen občas začlenit mačetu do něčí hlavy...snad to dobře dopadne a bude z toho aspoň pořádnej riot, jako v Janově
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: st srpen 24, 2011 2:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st srpen 24, 2011 2:10 pm Předmět: |
|
|
Ale notak  Tohle mě pobavilo, ten příspěvek o 20 romech na 4 čechy už míň...to je na to jim zapaltit nějaký hezký výlet na východní Slovensko...jednosměrný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st srpen 24, 2011 2:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: st srpen 24, 2011 2:21 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Ale notak Tohle mě pobavilo, ten příspěvek o 20 romech na 4 čechy už míň...to je na to jim zapaltit nějaký hezký výlet na východní Slovensko...jednosměrný. |
spis do Polska
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|