|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Azmodan

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá srpen 26, 2011 10:07 pm Předmět: |
|
|
Svojí svatbu? Já se ženil před měsícem a chcalo jaxvině, tak jsem chtěl oslavit dřepama nebo mrtvolou, ale to bylo kategoricky zamítnuto a musel jsem místo toho prcat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: so srpen 27, 2011 8:40 pm Předmět: |
|
|
A prostě ZROVNA, když chci dát zítra outdoor a máme jít vyorávat krásný domácí brambory tak začně pršet...
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so srpen 27, 2011 11:35 pm Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: | | A prostě ZROVNA, když chci dát zítra outdoor a máme jít vyorávat krásný domácí brambory tak začně pršet... |
Neboj se, zitra (vlastne uz dnes) prset nebude a minimalne o 10 stupnu se ochladi. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 10:48 am Předmět: |
|
|
SAKRA UDELEJTE NECO S TIM FOREM. KAZDEJ FURT JEDEN POST POSILA 3X MG...
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 12:21 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | Tak jsem si zřejmě natrhl hamstring. A nebylo to ani při mrtvolách, ani při dřepech, ani při strečingu, ale při obyčejném běhání na konci tréningu. Nejhorší je, že si nejsem vědomý žádné chyby kterou bych příště mohl napravit nebo se jí vyvarovat Asi už jsem starý kokot, no |
Ty behas? ja myslel ze jen chodis :) A neni to jen nejaka krec nebo neco podobneho?: _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 12:28 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | MalajskyTygr napsal: | Tak jsem si zřejmě natrhl hamstring. A nebylo to ani při mrtvolách, ani při dřepech, ani při strečingu, ale při obyčejném běhání na konci tréningu. Nejhorší je, že si nejsem vědomý žádné chyby kterou bych příště mohl napravit nebo se jí vyvarovat Asi už jsem starý kokot, no |
Ty behas? ja myslel ze jen chodis :) A neni to jen nejaka krec nebo neco podobneho?: |
No trochu jsem zhubl tak jsem koupil spešl boty a začal i běhat po každém tréningu, ale jen 1 km abych si náhodou něco neposral Potom ještě 30 min chůze do kopce nebo kola. Člověk aby se pomalu už bál umývat nádobí...
Edit: Křeč to není, bolí to jak ku... a je to opuchlé. Ale zase ne modré...
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 12:34 pm Předmět: |
|
|
beh je na hovno. Dojebava to klouby jak prase, jeste k tomu u cloveka co ma treba 100kg a namaha klouby u zvedani cinek...
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 12:39 pm Předmět: |
|
|
No tak pokud děláš nějaký jogging tak bych to tak moc nehrotila...
Jenomže to by se asi většině chlapům se 100kg nelíbilo, aby si na ně ukazovali, že běží jak ženská...
Nicméně u běhu?..No to se docela divím, možná, že jsi zbytečně natáhl nohu moc dopředu...to jsi ten kilák snažil sprintovat?:D
Zkušenost s natažením mám při nerozcvičení (třeba při dělání rychlého dřepu nerozcvičený...) a potom na konci, i když jsi zahřátý, a neprotažený a chceš udělat třeba roznožku...to se mi stalo nedávno..ale byla jsem málo protažená...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 12:52 pm Předmět: |
|
|
Usain Bolt = ( ( ( ( áááchjo to je trubec
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 3:32 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Frozz. dne ne srpen 28, 2011 3:48 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|