|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 11:05 am Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | hovnival napsal: | | ja ted dietim stylem so-ct 150-200g sacharidu a v patek koblihy, cela vejce s pecivem, tortilly s kurecima stehnama s dresingem atd. :) Chtel sem davat v ten patek jen jdno neydrave jidlo, ale to nejde sezrat 15 koblih a dalsi jidlo si dat kureci prso a 50g ryze :)) |
A jak to jde tímhle stylem? Jak často máš aerobku? |
tak zatim to jedu takhle tyden tak nemuzu soudit :) aerobku jedu furt 40-60 minut, krome toho patku, kdy su s toho zradla uplne znicenej :) Paradni je ten trening po tom zracim dnu, clovek je natahlej vodou, takze to pumpuje jak prase :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
m1ro
|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 11:22 am Předmět: |
|
|
Cokoladu, zmrzlinu, popcorn, chipsy si klidne dam kdykoliv mam chut. Ale je pravda, ze vetsinou na to ani nemyslim, protoze mam vzdy hodne sachru. Bucek, utopence a podobny veci nezeru, protoze k tomuhle mam od mala averzi. Vsichni na mne porad cumi, jak prej muzu zrat jenom rejzi s masem, vlocky a zeleninu, prej se z toho nemuzu najist. Ale ze mam neporovnatelne vyssi prijem sachru (cca 600-700g), nez beznej clovek, to uz nikdo nechape. Obcas si rikam ze jsem snad i rad, ze jsem ektomorf a muzu sezrat co chci a stejne nepriberu moc tuku ale v podstate ani moc svalu  Takze na to seru a pred spanim tam klidne poslu pytlik chipsu a k tomu dam cokoladu, kdyz se mi zrovna chce
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 11:27 am Předmět: |
|
|
no ale v tom, ze to je hladne jidlo maji pravdu :) S tim mam problem taky, proste dam vlocky,rejzu,maso... Ale mam furt hlad, kdezto kdybych dal poradny 4 krajice chleba s dvouma klobasama, tak me to docela zasiti :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 11:28 am Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | Wojtkingson napsal: | | hovnival napsal: | | ja ted dietim stylem so-ct 150-200g sacharidu a v patek koblihy, cela vejce s pecivem, tortilly s kurecima stehnama s dresingem atd. :) Chtel sem davat v ten patek jen jdno neydrave jidlo, ale to nejde sezrat 15 koblih a dalsi jidlo si dat kureci prso a 50g ryze :)) |
A jak to jde tímhle stylem? Jak často máš aerobku? |
tak zatim to jedu takhle tyden tak nemuzu soudit :) aerobku jedu furt 40-60 minut, krome toho patku, kdy su s toho zradla uplne znicenej :) Paradni je ten trening po tom zracim dnu, clovek je natahlej vodou, takze to pumpuje jak prase :) |
A jde ti vaha dolu? Protoze jsem taky zkousel davat jednou tydne cheat day, ale vaha se bud drzela nebo sla prumerne dolu uplne minimalne jen asi 0,1-0,2 kg tydne.
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 7:07 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | To si fakt nedáte čokoládu? zmrzlinu? pizzu? smažák? obalovanej řízek s bramborovou kaší? Hrozná představa, fuj :) |
Žena mě drží zkrátka
Ale musím říct, že po pár měsících relativně zdravýho stravování se mi nějak změnilo trávení, a z čehokoli byť jen nepatrně mastnějšího je mi těžko až blbě.
Ale ten smažák si jednou za čas dám. Ty stánky s Ukrajinkama na Václaváku jsou asi poslední místa v Praze kde ho fakt smažej a neohřívaj v mikrovlnce :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 7:30 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | To si fakt nedáte čokoládu? zmrzlinu? pizzu? smažák? obalovanej řízek s bramborovou kaší? Hrozná představa, fuj :) |
Žena mě drží zkrátka
Ale musím říct, že po pár měsících relativně zdravýho stravování se mi nějak změnilo trávení, a z čehokoli byť jen nepatrně mastnějšího je mi těžko až blbě.
Ale ten smažák si jednou za čas dám. Ty stánky s Ukrajinkama na Václaváku jsou asi poslední místa v Praze kde ho fakt smažej a neohřívaj v mikrovlnce :) |
Stánky na Václaváku by měly být vyhlášeny národní památkou. Nevím jestli předchozí, ale má generace má krásné vzpomínky na půlnoční mastné klobásy
|
|
| nahoru |
|
 |
m1ro
|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 8:05 pm Předmět: |
|
|
hovnival: Nevim, zalezi kolik toho sezeres no. Ja kdyz dam treba pytlik rejze, k tomu tak 200g masa a nejakou zeleninu ci ovoce, tak na 2-3 hodiny mam klid, ale vydrzel bych to asi i dyl klidne. Hodne lidi mi rika, ze se z rejze nedokaze najist, ale kdyz k tomu prijde, tak casto nesni dohromady ani pul pytliku. Tim nerikam, ze je to tvuj pripad :D Ale mas pravdu, ze treba takova klobasa se bude asi travit dyl, nez nejaky kureci prsa, tak mas mozna dele pocit, ze nemas hlad.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 9:07 pm Předmět: |
|
|
| m1ro napsal: | | hovnival: Nevim, zalezi kolik toho sezeres no. Ja kdyz dam treba pytlik rejze, k tomu tak 200g masa a nejakou zeleninu ci ovoce, tak na 2-3 hodiny mam klid, ale vydrzel bych to asi i dyl klidne. Hodne lidi mi rika, ze se z rejze nedokaze najist, ale kdyz k tomu prijde, tak casto nesni dohromady ani pul pytliku. Tim nerikam, ze je to tvuj pripad :D Ale mas pravdu, ze treba takova klobasa se bude asi travit dyl, nez nejaky kureci prsa, tak mas mozna dele pocit, ze nemas hlad. |
Tohle jsem slysel take mockrat, ze ryze hladova atd, ale nikdy mne neprislo, ze bych po ryzi mel hlad. Co ale nechapu je to, ze mne nedokazi nasytit ovesne vlocky a to ani porce treba 300g a jeste k tomu nasate vodou, takze asi tak 2-3x vetsi objem. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 9:15 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | kecy, stejne se porad bojis cukru, kdyz ti chutnaj proteiny s tunou sladidla, tak nevim proc by ti nemela chutnat zmrzlina nebo cokolada, ktera kdyz ej kvalitni je stejne daleko chutnejsi nez kdejakej protein |
Nevim jestlis pochopil, jak jsem to myslel. Me telo je naucene jist takhle, jak jim a tak mne to maximalne vyhovuje a chutna, ale rozhodne tak nejim, protoze z toho rostou svaly, to uz davano ne. Tuhle jsem si dal zmrzlinu a prisla mne tak malo sladka, ze jsem z ni vubec nic nemel.
A ze treba nejim cukr, vis proc? Protoze musim mit vsechno tak sladke, ze bych ho denne musel sezrat kilo, proto pouzivam sladidla. Kalorie z cukru a jinych veci jsou pro me naprosto zbytecne, kdyz je muzu nahradit necim nekalorickym a nevidim v tom rozdil a ty nasetrene kalorie naopak prijmu z neceho na cem vim, ze si pochutnam.
A vubec, vis velky kulovy o tom, jak ja se stravuji _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 9:20 pm Předmět: |
|
|
tak to ti nezavidim mit takhle znicenou chut _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 9:22 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | tak to ti nezavidim mit takhle znicenou chut |
bohuzel s tim sladkym je to tak a vim o tom, ze je to trosku problem....
ale podobnou "zavislost" jsem mel kdysi na soli, byl jsem schopnej do ryze vysypat pul solnicky a stejne mne to prislo malo, ale odvykl jsem si a dnes ryzi solim minimalne a staci trochu presolit a uz ji vyhodim. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
m1ro
|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 10:39 pm Předmět: |
|
|
Draper: jo to znam, ja si treba vetsinou delam z vlocek kokteil, nasypu 150g vlocek, piskoty a banan, zaleju pul litru vody a rozmixuju. K tomu treba protein, nebo mleko. Jak to vypiju, tak mam pocit ze jsem plnej, ale po hodince uz mam celkem hlad  To samy, i kdyz ty vlocky nemixuju. To se mi po ryzi prave nestava. Jinak ja treba rejzi nesolim vubec, tak jsem si zvyknul a ted nesnasim solenou, staci trochu osolena a moc mi to nechutna. Je to fakt vsechno o tom, na co si navyknes.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne srpen 28, 2011 10:46 pm Předmět: |
|
|
Zmrzlina.... Narazit na kvalitní A dobrou smetanovou, tzn. bez posranejch rostlinnejch tuků, to je dneska jako najít svatej grál. V Tescu mají tu jejich značku (Tesco finest?), a kupodivu se v tom kelímku skrývá dokonalá luxusní SMETANOVÁ vanilková zmrzlina. Stojí přiměřeně a nemá chybu.
Bohužel nejsem schopnej najít podobně super jahodovej ekvivalent. Smetanový ovocný zmrzliny jsou obecně problém jako svině. Nebo ok, nemusí být smetanový ale aspoň "nevodový".
Pamatuju si, jak jsem jako malej kluk chodit v Rychnově nad Kněžnou kousek nad autobusákem na neskutečně dobrou POMERANČOVOU. Achjo. Nebo ještě dřív, v Praze na Václaváku mívali jedinou kopečkovou ve městě (tehdy byly všude stroje, který se naopak dneska stávají raritou  )
jo ta Tesco zmrzlina je tohle: http://www.akcniceny.cz/detail/tesco-finest-vanilkova-zmrzlina-857348/
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|