|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: po srpen 29, 2011 4:30 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | TTeDy napsal: | | Vykastrovanej už je... Nemá jedinej rozumnej důvod tohle dělat |
Nemá? A co třeba proto, že je to zvíře, které má v genech toto dělat. To je ale finta co? |
No to máš pravdu, ale zase píše, že mají i kočku a ta to nedělá. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ajvo
|
Zaslal: po srpen 29, 2011 4:47 pm Předmět: |
|
|
| TTeDy napsal: | Kocour nám pořád tahá domů mrtvý holuby a jiný zvířata . Doma má tuny žrádla těch nejlepších značek, ale z nějakýho důvodu to dělá pořád dál (prostě příroda a pudy...). Máme ještě kočku, která nic takovýho nedělá a ani kočky "bezdomovce" tady v okolí jsem neviděl něco podobnýho dělat. Čekám, kdy ho někdo něčím přetáhne. |
Je to proste lovec, chlubi se tim :-) Nauc ho, at ti nosi sousedovy slepice...
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: po srpen 29, 2011 4:53 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | gohan a jeho zivotni moudra po stopetapadesate
ps : no offense |
| TTeDy napsal: | | Vykastrovanej už je... Nemá jedinej rozumnej důvod tohle dělat |
Ja byt tebou, tak se naucim preparovat, a zachvilku budes mit slusnou sbirku nebo ti bude nejakej ucitel prirodopisu u vas na zakladce vdecnej
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po srpen 29, 2011 5:15 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: |
Lebo sú to technické disciplíny. A každý šprinter by si mal tie štarty natrénovať. |
Hehe, je vidět že na to máš názor jen ryze divácký a nikdy si to nezkusil (jestli si někdy závodil na krátké tratě, tak to beru zpět). Kdyby jo, změnil by si ho. Takhle budou horší časy a budou se těžko překonávat staré rekordy, když se každý bude "bát" prvního zkaženého pokusu, protože start je nejdůležitější věc. Nejen Bolt, ale i další sprinteři se proti tomuto pravidlu ohradili, proč asi :-).
Ale každý na to má jiný pohled, nebudem to dál rozebírat.
btw: rozdíl ve startu o pouhých 0,1s vede ke stopnutí startu - opravdu se dá start do takových desetin sekund natrénovat jak jsi napsal? Ne. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: po srpen 29, 2011 5:23 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | | cmtr2©® napsal: | | secret78 napsal: | | Pravidlo je úplne OK. |
Hlavně je pro každého stejné, tak by měli všichni držet pec. |
presne tak a ešte pre frozza keby to malo byť ako u technických disciplín tak by museli bežať tú stovku 6krát = 6 pokusov, takže porovnávaš neporovnateľné. |
a nebo oni házet jednou...přešlap a jdeš leda doprdele...to pravidlo je nahovno
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: po srpen 29, 2011 5:53 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | TTeDy napsal: | | Vykastrovanej už je... Nemá jedinej rozumnej důvod tohle dělat |
Nemá? A co třeba proto, že je to zvíře, které má v genech toto dělat. To je ale finta co? |
To je finta jak prase, brácho. Dík, žes mi otevřel nové cesty a že můj život je teď kompletní
|
|
| nahoru |
|
 |
myval

|
Zaslal: po srpen 29, 2011 6:38 pm Předmět: |
|
|
Hehe, je vidět že na to máš názor jen ryze divácký a nikdy si to nezkusil (jestli si někdy závodil na krátké tratě, tak to beru zpět). Kdyby jo, změnil by si ho. Takhle budou horší časy a budou se těžko překonávat staré rekordy, když se každý bude "bát" prvního zkaženého pokusu , protože start je nejdůležitější věc. Nejen Bolt, ale i další sprinteři se proti tomuto pravidlu ohradili, proč asi :-).
[b]
Souhlas, strach z vyloučení, kor ve vrcholných fázích závodů je mnohem větší a časy budou pomalejší, nehledě na zvýšenou nervozitu závodníků..
Bolt na to dost radikálně upozornil, ale hlavně třeba pro mě jsou sprinty prestižní na závodech a rád na ně koukám, tak snad ta minutka navíc, o kterou by se zdrželo televizní vysílání není tak hrozná..jedna náprava je podle mě akorát..
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: po srpen 29, 2011 8:01 pm Předmět: |
|
|
Pravidlá su tak ako sú a každý by sa s nimi mal vysporiadať.
frozz: behával som aj šprinty, myslím, že som nikdy nepokazil štart a mal som vždy naj reakciu (subjektívne, možno to bola len lepšia akcelerácia).
Bolt pri WR 9,57 mal reakčný čas 0,146s čo je priemer, takže tam by som problém nevidel.
ACAB: sú to technické disciplíny, tzn. technicky náročnejšie ako beh preto tam je 6 pokusov a ďalšia vec je, že nepretekajú všetci v jednom čase ako pri behoch. Jednoducho by som to neporovnával beh a technické disciplíny.
To už by sa mohlo aj pri výške alebo žŕdke dať len jeden pokus a každý si vyberie výšku, ktorú predpokladá, že zvládne a bud skoči alebo neskočí.
myval: problém toho predchádzajúceho pravidla bol ten, že prvý štart úmyselne kazili a tým p´dom už nebolo súťaž spravodlivá, pretože ostatní už nemali možnosť spraviť to isté. A to najstaršie pravidlo kedy každý mohol raz pokaziť štart to bolo naozaj veľké predlžovanie.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po srpen 29, 2011 9:05 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: |
myval: problém toho predchádzajúceho pravidla bol ten, že prvý štart úmyselne kazili a tým p´dom už nebolo súťaž spravodlivá, pretože ostatní už nemali možnosť spraviť to isté. |
Ale každý má možnost vystartovat kdy chce, každý z těch závodníků má stejné možnosti a nikdo není při startu diskriminovaný, takže spravedlivé bylo všechno. Já prostě nechápu, proč se to pravidlo, kterým se řídily sprinty x let, muselo změnit, pro mě k horšímu.
Já jsem taky startoval dřív, aby se mi povedlo do startu vpadnout a udělat si osobák, ale jakmile jsem dostal žlutou, všichni jsme na tom byli stejně a vyklepaný jsem byl tak i tak . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: po srpen 29, 2011 9:12 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | secret78 napsal: |
myval: problém toho predchádzajúceho pravidla bol ten, že prvý štart úmyselne kazili a tým p´dom už nebolo súťaž spravodlivá, pretože ostatní už nemali možnosť spraviť to isté. |
Ale každý má možnost vystartovat kdy chce, každý z těch závodníků má stejné možnosti a nikdo není při startu diskriminovaný, takže spravedlivé bylo všechno. Já prostě nechápu, proč se to pravidlo, kterým se řídily sprinty x let, muselo změnit, pro mě k horšímu.
Já jsem taky startoval dřív, aby se mi povedlo do startu vpadnout a udělat si osobák, ale jakmile jsem dostal žlutou, všichni jsme na tom byli stejně a vyklepaný jsem byl tak i tak . |
no bola jedna možnosť a ty si si ju vybral a ostatní potom už nemali nárok...keď si ty ulial štart niekto mohol dokonalo vybehnúť ale skrz teba mu to bolo k hovnu a ďalší pokus už mu nemusí vyjsť a keď uleje on je DQ...takže kde je ta spravodlivosť?
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
|
| nahoru |
|
 |
Mattoni
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st srpen 31, 2011 6:50 pm Předmět: |
|
|
| Azmodan napsal: | | Mattoni napsal: | | shooter napsal: | Nesnáším naši varnou konvici, vždy když dopíjím kávu, cejtím v hubě kusy vodního kamene...blééé |
Tak si kup novou. Stoji par stovek a zivot bude opet ruzovy : ) |
Nebo to trošku prožeň octovou vodou (1:1), vodní kámen skončí v propadlišti dějin a ty si opět vychutnáš lahodnou chuť čerstvé kávy. |
Asi tak, ocot staci...+ predchadzat vzniku kamena (napr. vylievat vsetku vodu z kanvice - nenechavat ju tam stat....).
Na druhej strane my mame to iste v praci, ludom sa to nechce cistit a tak to potom vyzera...ja som sa toho raz chopil, ale ked nevidim iniciativu aj od inych, tak na to kaslem _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|