Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 378, 379, 380 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MAST3R

PříspěvekZaslal: po srpen 29, 2011 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
TTeDy napsal:
Vykastrovanej už je... Nemá jedinej rozumnej důvod tohle dělat

Nemá? A co třeba proto, že je to zvíře, které má v genech toto dělat. To je ale finta co?

No to máš pravdu, ale zase píše, že mají i kočku a ta to nedělá.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ajvo

PříspěvekZaslal: po srpen 29, 2011 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TTeDy napsal:
Kocour nám pořád tahá domů mrtvý holuby a jiný zvířata . Doma má tuny žrádla těch nejlepších značek, ale z nějakýho důvodu to dělá pořád dál (prostě příroda a pudy...). Máme ještě kočku, která nic takovýho nedělá a ani kočky "bezdomovce" tady v okolí jsem neviděl něco podobnýho dělat. Čekám, kdy ho někdo něčím přetáhne.

Je to proste lovec, chlubi se tim :-) Nauc ho, at ti nosi sousedovy slepice...
petr616

PříspěvekZaslal: po srpen 29, 2011 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
gohan a jeho zivotni moudra po stopetapadesate

ps : no offense

TTeDy napsal:

Ja byt tebou, tak se naucim preparovat, a zachvilku budes mit slusnou sbirku nebo ti bude nejakej ucitel prirodopisu u vas na zakladce vdecnej
Frozz.

PříspěvekZaslal: po srpen 29, 2011 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:

Lebo sú to technické disciplíny. A každý šprinter by si mal tie štarty natrénovať.

Hehe, je vidět že na to máš názor jen ryze divácký a nikdy si to nezkusil (jestli si někdy závodil na krátké tratě, tak to beru zpět). Kdyby jo, změnil by si ho. Takhle budou horší časy a budou se těžko překonávat staré rekordy, když se každý bude "bát" prvního zkaženého pokusu, protože start je nejdůležitější věc. Nejen Bolt, ale i další sprinteři se proti tomuto pravidlu ohradili, proč asi :-).

Ale každý na to má jiný pohled, nebudem to dál rozebírat.

btw: rozdíl ve startu o pouhých 0,1s vede ke stopnutí startu - opravdu se dá start do takových desetin sekund natrénovat jak jsi napsal? Ne.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: po srpen 29, 2011 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:
cmtr2©® napsal:
secret78 napsal:
Pravidlo je úplne OK.

Hlavně je pro každého stejné, tak by měli všichni držet pec.

presne tak a ešte pre frozza keby to malo byť ako u technických disciplín tak by museli bežať tú stovku 6krát = 6 pokusov, takže porovnávaš neporovnateľné.

a nebo oni házet jednou...přešlap a jdeš leda doprdele...to pravidlo je nahovno
TTeDy

PříspěvekZaslal: po srpen 29, 2011 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
TTeDy napsal:

Nemá? A co třeba proto, že je to zvíře, které má v genech toto dělat. To je ale finta co?

To je finta jak prase, brácho. Dík, žes mi otevřel nové cesty a že můj život je teď kompletní
myval

PříspěvekZaslal: po srpen 29, 2011 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hehe, je vidět že na to máš názor jen ryze divácký a nikdy si to nezkusil (jestli si někdy závodil na krátké tratě, tak to beru zpět). Kdyby jo, změnil by si ho. Takhle budou horší časy a budou se těžko překonávat staré rekordy, když se každý bude "bát" prvního zkaženého pokusu , protože start je nejdůležitější věc. Nejen Bolt, ale i další sprinteři se proti tomuto pravidlu ohradili, proč asi :-).

[b]

Souhlas, strach z vyloučení, kor ve vrcholných fázích závodů je mnohem větší a časy budou pomalejší, nehledě na zvýšenou nervozitu závodníků..

Bolt na to dost radikálně upozornil, ale hlavně třeba pro mě jsou sprinty prestižní na závodech a rád na ně koukám, tak snad ta minutka navíc, o kterou by se zdrželo televizní vysílání není tak hrozná..jedna náprava je podle mě akorát..
secret78

PříspěvekZaslal: po srpen 29, 2011 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pravidlá su tak ako sú a každý by sa s nimi mal vysporiadať.

frozz: behával som aj šprinty, myslím, že som nikdy nepokazil štart a mal som vždy naj reakciu (subjektívne, možno to bola len lepšia akcelerácia).
Bolt pri WR 9,57 mal reakčný čas 0,146s čo je priemer, takže tam by som problém nevidel.

ACAB: sú to technické disciplíny, tzn. technicky náročnejšie ako beh preto tam je 6 pokusov a ďalšia vec je, že nepretekajú všetci v jednom čase ako pri behoch. Jednoducho by som to neporovnával beh a technické disciplíny.
To už by sa mohlo aj pri výške alebo žŕdke dať len jeden pokus a každý si vyberie výšku, ktorú predpokladá, že zvládne a bud skoči alebo neskočí.

myval: problém toho predchádzajúceho pravidla bol ten, že prvý štart úmyselne kazili a tým p´dom už nebolo súťaž spravodlivá, pretože ostatní už nemali možnosť spraviť to isté. A to najstaršie pravidlo kedy každý mohol raz pokaziť štart to bolo naozaj veľké predlžovanie.
Frozz.

PříspěvekZaslal: po srpen 29, 2011 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:

myval: problém toho predchádzajúceho pravidla bol ten, že prvý štart úmyselne kazili a tým p´dom už nebolo súťaž spravodlivá, pretože ostatní už nemali možnosť spraviť to isté.

Ale každý má možnost vystartovat kdy chce, každý z těch závodníků má stejné možnosti a nikdo není při startu diskriminovaný, takže spravedlivé bylo všechno. Já prostě nechápu, proč se to pravidlo, kterým se řídily sprinty x let, muselo změnit, pro mě k horšímu.
Já jsem taky startoval dřív, aby se mi povedlo do startu vpadnout a udělat si osobák, ale jakmile jsem dostal žlutou, všichni jsme na tom byli stejně a vyklepaný jsem byl tak i tak .
secret78

PříspěvekZaslal: po srpen 29, 2011 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
secret78 napsal:

myval: problém toho predchádzajúceho pravidla bol ten, že prvý štart úmyselne kazili a tým p´dom už nebolo súťaž spravodlivá, pretože ostatní už nemali možnosť spraviť to isté.

Ale každý má možnost vystartovat kdy chce, každý z těch závodníků má stejné možnosti a nikdo není při startu diskriminovaný, takže spravedlivé bylo všechno. Já prostě nechápu, proč se to pravidlo, kterým se řídily sprinty x let, muselo změnit, pro mě k horšímu.
Já jsem taky startoval dřív, aby se mi povedlo do startu vpadnout a udělat si osobák, ale jakmile jsem dostal žlutou, všichni jsme na tom byli stejně a vyklepaný jsem byl tak i tak .

no bola jedna možnosť a ty si si ju vybral a ostatní potom už nemali nárok...keď si ty ulial štart niekto mohol dokonalo vybehnúť ale skrz teba mu to bolo k hovnu a ďalší pokus už mu nemusí vyjsť a keď uleje on je DQ...takže kde je ta spravodlivosť?
secret78

PříspěvekZaslal: po srpen 29, 2011 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a keď som behával tak som chcel tých čo uliali štart biť lebo ja som na 99percent dobre vybehol a kvôli nim som musel ešte ráz štartovať motory
shooter

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2011 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nesnáším naši varnou konvici, vždy když dopíjím kávu, cejtím v hubě kusy vodního kamene...blééé

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
Mattoni

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2011 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

shooter napsal:
Nesnáším naši varnou konvici, vždy když dopíjím kávu, cejtím v hubě kusy vodního kamene...blééé

Tak si kup novou. Stoji par stovek a zivot bude opet ruzovy : )
Azmodan

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2011 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mattoni napsal:
shooter napsal:

Nebo to trošku prožeň octovou vodou (1:1), vodní kámen skončí v propadlišti dějin a ty si opět vychutnáš lahodnou chuť čerstvé kávy.
AHOLA

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2011 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Azmodan napsal:
Mattoni napsal:
shooter napsal:

Nebo to trošku prožeň octovou vodou (1:1), vodní kámen skončí v propadlišti dějin a ty si opět vychutnáš lahodnou chuť čerstvé kávy.

Asi tak, ocot staci...+ predchadzat vzniku kamena (napr. vylievat vsetku vodu z kanvice - nenechavat ju tam stat....).

Na druhej strane my mame to iste v praci, ludom sa to nechce cistit a tak to potom vyzera...ja som sa toho raz chopil, ale ked nevidim iniciativu aj od inych, tak na to kaslem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 378, 379, 380 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: