|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mablung
|
Zaslal: čt srpen 25, 2011 10:48 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | omyl, tuhle práci dělat nikdo nemusí... |
Přesně tak.
Jinak, blázne, pokud chceš pracovat v oboru, finančnictví, je lepší kontaktovat firmy, pracovat u nich rok na stáži za minimální mzdu a pak si s praxí říct o rozumné peníze. Nebo kontaktovat třeba Enerst&Young a podobné agentury a zkusit to u nich. Co vím, hledají mladé a průbojné s ekonomickým vzděláním.
Ale cesta finančního poradce je cesta do sraček ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Humanic145

|
Zaslal: pá srpen 26, 2011 8:07 am Předmět: |
|
|
vcera kliky na bradlech -> ja +40kg jednorucka x6. A dneska po ranu to krasne cejtim takze radost :)
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: pá srpen 26, 2011 8:20 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | guruhonza napsal: | | omyl, tuhle práci dělat nikdo nemusí... |
Přesně tak.
Jinak, blázne, pokud chceš pracovat v oboru, finančnictví, je lepší kontaktovat firmy, pracovat u nich rok na stáži za minimální mzdu a pak si s praxí říct o rozumné peníze. Nebo kontaktovat třeba Enerst&Young a podobné agentury a zkusit to u nich. Co vím, hledají mladé a průbojné s ekonomickým vzděláním.
Ale cesta finančního poradce je cesta do sraček ... |
Přesně tak, já studuju ekonomiku a měl jsem desítky nabídek od známých i neznámých na to dělat finančního poradce...jenže finanční poradce vždy pod něčím dělá a musí samozřejmě prodávat produkty té dané firmy ať už se jedná o pojištění, spoření nebo nějaký balíček produktů. Finanční poradci jsou lidé, kteří mají hodně silnej žaludek, nevadí jim dělat z lidí blbce a využívat jejich neznalosti. Bráchovi nedávno přišel finanční poradce udělat optimalizaci...po asi 15 minutách s ním jsem zjistil, že toho já, student po 1. ročníku ekonomie vím o finančních trzích asi 5x tolik jako on a že o tomhle tématu si s ním asi moc nepokecám. Navíc to, co nabízel bráchovi si zvládne při trošce snahy a času udělat každej sám, stačí k tomu nebýt línej a chvilku surfovat po netu a brácha už prakticky všechno měl. Nesnáším tyhle lidi, kteří se živí jakýmkoliv zprostředkováním, ať už jsou to realitky, personální agentury nebo tihle vlezdoprdelkové, protože bez nich by se dnes každej obešel a v jejich strašně zbytečné činnosti se točí strašně veliký peníze...
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: út srpen 30, 2011 11:00 am Předmět: |
|
|
Přítel právě složil zkoušku a je to BAKALÁÁÁŘ :D  Měsíc ne li víc na to driloval jak blázen, tak to stálo za to:)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út srpen 30, 2011 11:01 am Předmět: |
|
|
hele tisková mluvčí
gratz
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út srpen 30, 2011 11:03 am Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: | Přítel právě složil zkoušku a je to BAKALÁÁÁŘ :D Měsíc ne li víc na to driloval jak blázen, tak to stálo za to:) |
Takze ted bude Redis tak 2-3 dny v lihu a pak tu zase bude sazet sva moudra od rana do vecera ne? Jeste by se mohl vratit Lukas, at je komplet sestava
jinak teda gratulace no... :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út srpen 30, 2011 2:33 pm Předmět: |
|
|
| Korny napsal: |
Přesně tak, já studuju ekonomiku a měl jsem desítky nabídek od známých i neznámých na to dělat finančního poradce...jenže finanční poradce vždy pod něčím dělá a musí samozřejmě prodávat produkty té dané firmy ať už se jedná o pojištění, spoření nebo nějaký balíček produktů. Finanční poradci jsou lidé, kteří mají hodně silnej žaludek, nevadí jim dělat z lidí blbce a využívat jejich neznalosti. Bráchovi nedávno přišel finanční poradce udělat optimalizaci...po asi 15 minutách s ním jsem zjistil, že toho já, student po 1. ročníku ekonomie vím o finančních trzích asi 5x tolik jako on a že o tomhle tématu si s ním asi moc nepokecám. Navíc to, co nabízel bráchovi si zvládne při trošce snahy a času udělat každej sám, stačí k tomu nebýt línej a chvilku surfovat po netu a brácha už prakticky všechno měl. Nesnáším tyhle lidi, kteří se živí jakýmkoliv zprostředkováním, ať už jsou to realitky, personální agentury nebo tihle vlezdoprdelkové, protože bez nich by se dnes každej obešel a v jejich strašně zbytečné činnosti se točí strašně veliký peníze... |
Přesně tak, je až neuvěřitelný, kolik lidí si tímhle svinstvem vydělává. Pochopitlně to není žádný perpetuum mobile, takže ty firmy žijou z těch peněz co jim tam hloupý lidi cpou. Pokud tam někdo rve prachy, tak je rád, když je zhodnotí o inflaci, spíš ani to ne
Když se podívám na pár známých, co dělají fin. poradce u Partners, OVB atp. tak to jsou většinou lidi co už ve škole byli blbý jak tágo a dneska chodí v sako od vietkongů po lidech a vnucují jim nesmlsný fin. produkty.
Ono je to stejně vždycky letadlo, takže opravdu solidní prachy vydělává těch 20 kluků nahoře a ty studentíci dole jsou rádi, když vydělají víc než do toho vrazí.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: út srpen 30, 2011 4:15 pm Předmět: |
|
|
no abych téma dokončil, tak jsem byl včera na pohovoru a pana krajského manažera jsem poslal do prdele  protože zaprvé to byla na kokot práce (přesně to, co jsem nechtěl aby to bylo :D ) a zadruhé bych do toho hned první měsíc musel narvat nějakých 30-40 tisíc (který teď stejně nemám) a nedejbože, kdyby mě ta práce nevyhovovala :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út srpen 30, 2011 4:19 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | no abych téma dokončil, tak jsem byl včera na pohovoru a pana krajského manažera jsem poslal do prdele protože zaprvé to byla na kokot práce (přesně to, co jsem nechtěl aby to bylo :D ) a zadruhé bych do toho hned první měsíc musel narvat nějakých 30-40 tisíc (který teď stejně nemám) a nedejbože, kdyby mě ta práce nevyhovovala :) |
Jo jasne ty drsnaku Beztak jsi mu ani nebyl schopnej na miste do oci rict, ze o to nemas zajem a rekl jsi, ze si to rozmyslis a ozves se _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út srpen 30, 2011 5:09 pm Předmět: |
|
|
tý brdo, eště do toho narvat předem 30k+ to je mazec =) to ti řekli už tehdy, nebo nějako pozdějc?
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út srpen 30, 2011 5:19 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem viděl po tréningu nohou krásní žíly na lýtkách. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: út srpen 30, 2011 5:23 pm Předmět: |
|
|
guruhonza: to mi řekl při tom pohovoru :) kdyby to bylo rovnou v informacích o pozici (když to viselo na pracáku), tak by se na tu práci asi nikdo moc nehrnul :)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út srpen 30, 2011 5:30 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Dneska jsem viděl po tréningu nohou krásní žíly na lýtkách. |
Grrrr, já je mám pod lýtkama vidět... a na quadricepsech jen tak lehce. Jednou si kvůli tomu i oholím nohy, abych je viděl :D Závist!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|