Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 547, 548, 549 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mablung

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2011 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
omyl, tuhle práci dělat nikdo nemusí...

Přesně tak.

Jinak, blázne, pokud chceš pracovat v oboru, finančnictví, je lepší kontaktovat firmy, pracovat u nich rok na stáži za minimální mzdu a pak si s praxí říct o rozumné peníze. Nebo kontaktovat třeba Enerst&Young a podobné agentury a zkusit to u nich. Co vím, hledají mladé a průbojné s ekonomickým vzděláním.
Ale cesta finančního poradce je cesta do sraček ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Humanic145

PříspěvekZaslal: pá srpen 26, 2011 8:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vcera kliky na bradlech -> ja +40kg jednorucka x6. A dneska po ranu to krasne cejtim takze radost :)
cipinek

PříspěvekZaslal: pá srpen 26, 2011 8:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Culda13 napsal:
podařilo se mi nenakoupit zlato a tak jsem neprodělal

třeba se ještě dočkáme ceny nějakých 27 tis./ 1 unce zlatý slitek, včera se dal koupit za Kč 30 000, oproti úterý, když byl za 34 000 to bylo dobrý...
Korny

PříspěvekZaslal: pá srpen 26, 2011 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
guruhonza napsal:
omyl, tuhle práci dělat nikdo nemusí...

Přesně tak.

Jinak, blázne, pokud chceš pracovat v oboru, finančnictví, je lepší kontaktovat firmy, pracovat u nich rok na stáži za minimální mzdu a pak si s praxí říct o rozumné peníze. Nebo kontaktovat třeba Enerst&Young a podobné agentury a zkusit to u nich. Co vím, hledají mladé a průbojné s ekonomickým vzděláním.
Ale cesta finančního poradce je cesta do sraček ...

Přesně tak, já studuju ekonomiku a měl jsem desítky nabídek od známých i neznámých na to dělat finančního poradce...jenže finanční poradce vždy pod něčím dělá a musí samozřejmě prodávat produkty té dané firmy ať už se jedná o pojištění, spoření nebo nějaký balíček produktů. Finanční poradci jsou lidé, kteří mají hodně silnej žaludek, nevadí jim dělat z lidí blbce a využívat jejich neznalosti. Bráchovi nedávno přišel finanční poradce udělat optimalizaci...po asi 15 minutách s ním jsem zjistil, že toho já, student po 1. ročníku ekonomie vím o finančních trzích asi 5x tolik jako on a že o tomhle tématu si s ním asi moc nepokecám. Navíc to, co nabízel bráchovi si zvládne při trošce snahy a času udělat každej sám, stačí k tomu nebýt línej a chvilku surfovat po netu a brácha už prakticky všechno měl. Nesnáším tyhle lidi, kteří se živí jakýmkoliv zprostředkováním, ať už jsou to realitky, personální agentury nebo tihle vlezdoprdelkové, protože bez nich by se dnes každej obešel a v jejich strašně zbytečné činnosti se točí strašně veliký peníze...
Merrao

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přítel právě složil zkoušku a je to BAKALÁÁÁŘ :D Měsíc ne li víc na to driloval jak blázen, tak to stálo za to:)
kubaz

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hele tisková mluvčí

gratz
Draper

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:
Přítel právě složil zkoušku a je to BAKALÁÁÁŘ :D Měsíc ne li víc na to driloval jak blázen, tak to stálo za to:)

Takze ted bude Redis tak 2-3 dny v lihu a pak tu zase bude sazet sva moudra od rana do vecera ne? Jeste by se mohl vratit Lukas, at je komplet sestava

jinak teda gratulace no... :)
Spazik

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Korny napsal:

Přesně tak, já studuju ekonomiku a měl jsem desítky nabídek od známých i neznámých na to dělat finančního poradce...jenže finanční poradce vždy pod něčím dělá a musí samozřejmě prodávat produkty té dané firmy ať už se jedná o pojištění, spoření nebo nějaký balíček produktů. Finanční poradci jsou lidé, kteří mají hodně silnej žaludek, nevadí jim dělat z lidí blbce a využívat jejich neznalosti. Bráchovi nedávno přišel finanční poradce udělat optimalizaci...po asi 15 minutách s ním jsem zjistil, že toho já, student po 1. ročníku ekonomie vím o finančních trzích asi 5x tolik jako on a že o tomhle tématu si s ním asi moc nepokecám. Navíc to, co nabízel bráchovi si zvládne při trošce snahy a času udělat každej sám, stačí k tomu nebýt línej a chvilku surfovat po netu a brácha už prakticky všechno měl. Nesnáším tyhle lidi, kteří se živí jakýmkoliv zprostředkováním, ať už jsou to realitky, personální agentury nebo tihle vlezdoprdelkové, protože bez nich by se dnes každej obešel a v jejich strašně zbytečné činnosti se točí strašně veliký peníze...

Přesně tak, je až neuvěřitelný, kolik lidí si tímhle svinstvem vydělává. Pochopitlně to není žádný perpetuum mobile, takže ty firmy žijou z těch peněz co jim tam hloupý lidi cpou. Pokud tam někdo rve prachy, tak je rád, když je zhodnotí o inflaci, spíš ani to ne
Když se podívám na pár známých, co dělají fin. poradce u Partners, OVB atp. tak to jsou většinou lidi co už ve škole byli blbý jak tágo a dneska chodí v sako od vietkongů po lidech a vnucují jim nesmlsný fin. produkty.
Ono je to stejně vždycky letadlo, takže opravdu solidní prachy vydělává těch 20 kluků nahoře a ty studentíci dole jsou rádi, když vydělají víc než do toho vrazí.
blazen

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no abych téma dokončil, tak jsem byl včera na pohovoru a pana krajského manažera jsem poslal do prdele protože zaprvé to byla na kokot práce (přesně to, co jsem nechtěl aby to bylo :D ) a zadruhé bych do toho hned první měsíc musel narvat nějakých 30-40 tisíc (který teď stejně nemám) a nedejbože, kdyby mě ta práce nevyhovovala :)
Draper

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
no abych téma dokončil, tak jsem byl včera na pohovoru a pana krajského manažera jsem poslal do prdele protože zaprvé to byla na kokot práce (přesně to, co jsem nechtěl aby to bylo :D ) a zadruhé bych do toho hned první měsíc musel narvat nějakých 30-40 tisíc (který teď stejně nemám) a nedejbože, kdyby mě ta práce nevyhovovala :)

Jo jasne ty drsnaku Beztak jsi mu ani nebyl schopnej na miste do oci rict, ze o to nemas zajem a rekl jsi, ze si to rozmyslis a ozves se
blazen

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

samozřejmě jsem ho neposlal do piči, ale už u pohovoru jsem mu slušně řekl, že to asi není práce pro mě (povahově) a odpoledne (kdy jsem byl domluvenej na firemní prezentaci) jsem přišel (zase slušně ) říct, že jsem si to promyslel a nenastoupím :) ale teda tahali mě k sobě neskutečným způsobem, čtvrt hodiny do mě hustil že tam budu mít kariéru a změní mi to život a kdesi cosi... ano, dělal bych ze sebe čuráka a na to já povahu prostě nemám
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tý brdo, eště do toho narvat předem 30k+ to je mazec =) to ti řekli už tehdy, nebo nějako pozdějc?
MAST3R

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsem viděl po tréningu nohou krásní žíly na lýtkách.
blazen

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza: to mi řekl při tom pohovoru :) kdyby to bylo rovnou v informacích o pozici (když to viselo na pracáku), tak by se na tu práci asi nikdo moc nehrnul :)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Dneska jsem viděl po tréningu nohou krásní žíly na lýtkách.

Grrrr, já je mám pod lýtkama vidět... a na quadricepsech jen tak lehce. Jednou si kvůli tomu i oholím nohy, abych je viděl :D Závist!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 547, 548, 549 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: