Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MAST3R

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2011 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za celou dobu co chodim cvičit, jsem v životě na sobě neměl ve fitku tílko. Buďto triko a kratasy a nebo kalhoty a mikinu, záleží na počasí převážně.

Jinak u nás je to tak, že většinou ti 16 letí kluci cvičej v tílkách a třeba takovej Borkovec cvičil převážně v teplákách a mikině.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
thaarm

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2011 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nech si chodi kto chce v com chce - ja tam niesom koli nemu.

Skor mi vadi sprejovanie sa deodorantmi v satni. Kto to tam ma zadychany inhalovat kua Hlavne v lete a nejakej malej satni, kde ani poriadne nieje vzduch - to je potom luxus
shooter

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2011 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sice je to od začátečníka sparinga, ale hodně mě to pobavilo. Dáváme si před cvičením maltu, protein a kreáč...sedíme půl hodinku a kecáme, on najednou začne stresovat, že prej z toho hned nabere špeky to mě hodně pobavilo.
A nebo se mě ptal jakej jakej je rozdíl mezi tukovým bílým rohlíkem a ořechem...říkám mu v tukovým rohlíku máš sacharidy a tuk což způsobuje zvýšenou energii a hned ti jde do tuku a ořech že obsahuje z větší části jen tuk....a po chvilce se mi říká takže je dobrý jíst rohlík na tuk? trochu se v tom chudáček ztratil ztratil

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
Moocha

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2011 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
dobra fylozofie uznavat lidi protoze chodi do fitka v teplakach a mikine a ne v tilku a kratasech kdyz je co ukazat tak at ukazou , ja se rad podivam na praci co nekdo ve fitku odvedl

Uznávam lidi co chodí pravidelně do fitka, makají tam a je jim jedno, jak u toho vypadaj.
Taky chodí k nám do fitka asijský chlapec, co si pravidelně dá 5 kliků, 2 série na biceps a následně se před zrcadlem půl hodiny prohmatává, jak mu to naběhlo, pak jednou přišla jeho přítelkyně a další půl hodinu to tam obdivovali spolu.

Takže kdybych si měl vybrat, tak první varianta je hodna obdivu :)

Shooter: Proč si dáváš před tréninkem maltu a protein?
idoktor

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2011 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S přehledem těm hloupostem vede paní na běžícím/chodícím pásu, jedno dítě v náručí, druhý v jakési (auto?)sedačce vedle pásu. Kourunu tomu dávalo třetí podkurevče, které běhalo po posilovně a motalo se všem pod nohy. To prosím pěkně v posilovně s dětským koutkem s dozorem. Dodávám, že happy maminka tam měla s sebou i tatínka, prostě taková velká šťastná rodina na výletě v posilovně.
Lord_Martas

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2011 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Partridge napsal:
Lord_Martas napsal:
Hlavicze napsal:
navíc bez šortek.... má takový ty trenky, silonky, uplý, že je vidět všechno....
co je zvlastniho ze nekdo cvici v kratkych elastakach? ...

Nic akorat vypada jak buzerant.................... Neni nic horšího než když přijdou cvičit maníci (ale vždycky tak 30 a výš, u mladých to neuvidíš) nejlíp chlupatí jak goryly a někdy dokonce i naostro v krastáskách nebo elastákách maximálně do třetiny stehen.
ja v elastakach cvicim normalne, nedokazal bych si predstavit drepy aby me neco u kolen vadilo, nebo u premisteni, mrtvoly ...

nekdo ma inteligenci na takove urovni, ze neposuzuje/neurazi cloveka kdyz ma na sobe prakticke/sportovni veci, hold nekdo ji zas nema, ze?

a nebo ma nekdo asi problemy s orientaci

Naposledy upravil Lord_Martas dne st srpen 31, 2011 7:18 pm, celkově upraveno 1 krát
MAST3R

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2011 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Minule jsem jel zákopy ve stoje, a furt se tam motal malej prcek, až se stalo, že jsem ho při jedné sérce vzal sebou. Nevim kam ty lidi dávaj rozum.

Pochopim, když si tma někdo veme caparta posadí ho u baru do křesla, dá mu přenosné dvd + sluchátka a pustí pohátku, ale aby tam běhalo to fakt nechápu.
Arnie_one

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2011 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R:

Nevim co ti vadi na tílku, v techto vedrech, mam tilko a teplaky a sem hotovej, upocenej tak, ze i omotavky na zapesti mam uplne mokrý, vypadám, jako když mě konví polijou a to doslova.
Nedovedu si představit mít nejaký tričko, v zimě je to jiná, to mám tílko a na tom tričko.
MAST3R

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2011 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě na tílku nevadí přeci vůbec nic. Jen jsem napsal, že sám to nenosim, a že u nás to nosej spíš ty mladší kluci. Já nehodnotim lidi podle oblečení.
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2011 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ono aj v lete je pruvan a to tilko tem kloubum jako ramena moc nepomuze. Me staci kdyz su v triku spocenej a nekdo kolem me rychle projde a udela vetr, proste hnus. Furt lepsi bejt spocenej v dlouhym rukavu nez nejakej zanet...
Lord_Martas

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2011 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aby si dostal zanet z tohoto je tak sance 1:1000 mozna i vic

(chapu kdyby tam byl nejaky poradny pruvan)
Turakam

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2011 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

súhlasím s hovniválem a v zime pekne tielko a tričko na to ako písal arnie.
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2011 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lord_Martas napsal:
aby si dostal zanet z tohoto je tak sance 1:1000 mozna i vic

(chapu kdyby tam byl nejaky poradny pruvan)

vsak to je skoro v kazdem fitku. Vzdycky prijde obsluha, nebo nejakej frajer, kterej se prece nebude u cviceni potit, tak otevre vsechny okna jak idiot a pak to tam fouka jak nekde na Sibiri. Tady v CR je opravdu malo dni v roce, kdy je fakt dusno a horko jako bylo ted minulej tyden, kdy muze byt vsechno rozglabeny... Btw s tema deckama to je taky demence, nedavno sem jel tlaky s JC s 50tkama a samozrejme tam behalo male decko a kdyz sem koncil seriu, tak stalo presne tam, kam vetsina cinky zahazuje, jenze ja si je normalne pokladam na kolena a pak dam do stojanu, mohla bejt na sracky a matka nic nerika, cumi jak pi... Lidi sou proste vypatlani.
YUD

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2011 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já i v létě většinou cvičím ve dvou tričkách. V zimě tričko a přes to mikinu. Nesnáším průvan na mokrých zádech/ramenech. Radši se potím než abych stydnul.
Frozz.

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2011 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V létě: triko bez rukávů (pohodlnější) + šortky, v zimě triko / mikina + tepláky. A ať si okolo mě nosí co chtějí, já si jich snažím nevšímat, trénuju.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: