|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út srpen 30, 2011 8:09 pm Předmět: Re: Guru a jeho posilovací log =] |
|
|
Úterý 30.8.
Dřep 5x5
5x5x 125kg
první opakování vždy nějaký šílený, ale pak zas lehký...
Dřep (hodně) úzce (2x 12-15)
2x15x 85kg
... vzhledem k zdrav. stavu (konec příspěvku - nic vážnýho :D) docela hardcore...
Výpady 4x 12-15
4x 15x 45kg (15 na obě nohy, takže 30 celkem)
... :D viz výše... a jakože absolutní hardcore.... od 16. opakování neskutečnej boj... a dneska to zas bralo extrémně quadricepsy... šílená pumpa, dokonce tam byla vidět separace svalů, což jsem při cvičení s volnou váhou zažil u nohou poprvé.... neskutečně ze mě lilo, světle zelený tričko bylo z 90% tmavě zelený.... tenhle cvik je prostě skvělej
Rumunský mrtvý tah s JC 4x6
4x6x 40kg
těžký jako pr*se!!!! technika skvělá!
Zakopávání 4x 15 + flexing hamstingů
4x 15x 10kg
.. musel jsem snížit váhu, ale přidal jsem reps... chtěl jsem se opravdu soustředit na techniku a sval... flexing ani nebyl, protože to prostě nešlo, jak byly hams napumpovaný a mrtvý
Výpony na multipressu 5x10-12
... schazovaná série nebyla...
místo toho
5x10-12x 145kg
z5 "domovské" posilce... absolutně přišerně rozestavěný železo.... stojany daleko od multipressu... no neměl jsem chuť to nosit a už vůbec schazovat.Udělal jsem to takhle... ve vrcholný fázi výdrž 3s a mohl jsem se po...
Schyby nebyly - "nechtělo se mi"
Tákže... tréning byl skvělej. Sice lehkej-ale těžkej. Bohužel je na mě zima... miluju vedro, miluju, když jsem spocenej ještě než přijdu do posilky... miluju když nemusím jet na rotopedu před tréningem nohou. Tohle počasí je prostě naprt a ...... já chci svoje 30°C+ zpátky!
Šel jsem cvičit docela brzo po včerejším tréningu, takže jsem byl unavenej + mě začlo zas nechutně píchat v koleni... naštěstí to při tréningu bylo ok. Průser bylo to, že třísle/kyčle??? bolely... asi mám zničenej tříšelní sval, nebo nevím... poslední dobou to je po fotbale OK, ale zhoršuje se to vždy v noci... přitom spím na břiše, takže nevím, co tomu vadí.Průser je, že ta bolest mi jde do zadku a pak až do půlky hamstringu... doma kulhám, v posilce to ignoruju a jedu. Dneska to bylo naprt a tahalo to, takže jsem zvedal jaxi víc pravou nohou... tréning jsem přežil, takže pohoda.
Další věc, co mě štve, je to, jak majitel-kámoš zorganizoval věci v nový posilce. Klec je v rohu, kde je blbý světlo ... takovej kout prostě... a já jsem zvyklej dřepovat se světlem. No a multipress, kterej mám na cvičení lýtek, je zas tam, kde byla klec.... takže to ujíždělo + to bylo daleko od stojanů a celkově zažitý, takže se mi nechtělo sundavat 20k a házet je někam pryč, tak jsem si odcvičil takhle. Neřeším to. Psal jsem, že tenhle tréning je udržovačka, progress v sobě nohy mají a stačí je jen cvičit, abych se dostal tam, kde sem byl. A schyby? Byl jsem mrtvej ze všeho... znechucenej je to slovo. Počasí ovlivňuje mojí náladu z moc velký části a pokud je hnusně, tak nemám na nic chuť. Odnesly to schyby. Ale co, záda jsou teď moje suverénně nej partie a i tak je cvičím 3x týdně, takže to třeba bude ku prospěchu... a teď jdu dokoukat film :D
Naposledy upravil guruhonza dne út září 06, 2011 2:08 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st srpen 31, 2011 9:33 pm Předmět: Re: Guru a jeho posilovací log =] |
|
|
2h fotbálek. .. :D starci maličko nezvládali :D pak se pohádali (zbytečně) a jeden se naštval a odešel... pak se zranil ten, kvůli kterýmu ten předtím odešel a bylo jich málo, tak sme jim museli dát mladou krev :D
Jinak šíleně fun fotbal, sem jim sbíral balony na půlce a lobboval toho jejich golmana :D Šíleně sem si spravil psychiku po pár dnech - tím, jak jsem je štval :D
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt září 01, 2011 6:45 pm Předmět: Re: Guru a jeho posilovací log =] |
|
|
Čtvrtek 1.9.
Push press /3 ramp-up
3x80kg
dneska technika vyšla, takže furt lehký
Mrtvý tah 5x5
5x5x 150kg
lehký, technicky snad zvládnutý... odřená holeň je snad dobrej znak. Ale úchop po víc jak roce u mrtvoly nějakej slabej... no snad to byla náhoda
Bench press s JC 4x6
4x6x 35kg
... to už těžklo :D nvm nvm esi se na 40kg dostanu... ale tahaly mě po tom prsa, což se mi při low reps nikdy v životě nestalo
Power snatch 4x10
4x10x 32,5kg
taky těžký docela... dost pak boj v poslední sérii
Legpress 4x MAX (kolem 40 opakování)
4x40x 150kg
mazec... odjel sem to šíleně rychle, většinou tak 2s odpočinek na 20 a 32 opakováních... dynamicky a u negativní fáze jsem (skoro jako Kai Greene =) ) myslel na hamstringy a bralo je to... takže naštěstí rezerva
Kliky na bradlech 3x8 + ez Curls 3x8
3x8x 20kg + 3x8x 32,5kg
... benchová lavice byla plná, do klece se mi nechtělo, takže takhle... úzkej bench bude v sobotu... docela těžký :D oboje... pauzy teda 30s protože se mi chtělo domu a měl jsem chuť na protein, ale.... i tak by to bylo těžký... biceps sem zas vůbec necejtil :-/
takove normální tréning... vzhledem k počasí se to ale dalo, nic mě neštvalo. A protože nemám slohovou náladu, tak snad ani víc psát nebudu... jdu si uvařit placky na tejden dopředu =)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so září 03, 2011 11:28 am Předmět: Re: Guru a jeho posilovací log =] |
|
|
Sobota 3.9.
Po dnešním tréningu nemám pochyby, že tenhle tréning je těžkej jak pr*se :D
Front squat 4x 8-10
4x 10x 75kg
... mám něco s nohou a bylo to cítit u každýho opáčka.. né bolest, ale štvalo mě to. Hamstingy neměly sílu, takže sem to pouštěl nedobrovolně pod paralel... takže už díky tomu těžký! A nejhorší bylo, že sem to prostě nemohl udržet na sobě, takže sem se pak bál, kdy mi to upadne na zem. Na 80kg se netěším... a bude potřeba sparing, kterýho na sobotu dopoledne asi neseženu :D
Bench press 5x5
5x5x 85kg
... těžší jak 85kg minule :D ale tohle bylo v plánu, takže... na to, jak byly malý pauzy, takještě OK. Ale těžký jakože....
Přítahy JC v předklonu 4x 10 (2x schazované = 12 serií)
5x 12kg
5x 27kg
10x 40kg + 10x 27,5kg + 10x 12,5kg
OMFG
... Nevím proč, ale takhle těžký to ještě nebylo. Teorie je taková, že to bylo tím, že jsem cvičil 2h po snídani (chodím normálně 45-60 minut po posledním jídle).... bylo mi blbě :D Hlad, dehydratace, málo kyslíku a skoro sem se poblil... a hekal sem jak nějakej strongman. Aneb kdo necvičil tuhle schazovačku, nepochopí...
Tlaky s VC na ramena v sedě 5x5
5x5x 60kg
dneska s rezervou, ale těžký... + delty zas zničený z držení činky u čelního dřepu :-/
Good mornings 3x 10-12 + flexing hamstingů
3x 10x 52,5kg
Já z toho záda prostě necejtím... jen hamstringy a zadek. Nevím no :D Ale nevadí mi to.. Každopádně ruka zničená z držení činky... tenhle tréning mě zabije (zabil)
Úzkej bench press 4x 10
4x 10x 70kg
změna kvůli čtvrtku... těžký jak něco... poslední opakování vždy na krev :-/ Po benchi a tlacích na ramena se tohle nedá :D
Biceps curls - pyramida
10x (každá ruka) 12,5kg
6x 17,5kg
5x 20kg
9x 17,5kg !!! - to je asi rekord, na to, jak retardovaně slabý bicepsy mám
16x 12,5kg - lol
25x 7kg - kdybych to udržel, tak dám víc :D
... nějakej silnej. Light weight baby, yep yep yep
Když jsem odjel tenhle tréning před 2 týdny poprvé, tak jsem na něj nadával... dneska můžu říct, že to bylo absolutně nejtvrdší za poslední 2 tejdny. (Se splitama na záda se to nedává srovnávat, to byly masakr tréningy) Navíc se mi asi poprvé chtělo zvracet :D Ale hlava se mi netočila, takže asi bych měl děkovat, že nebyly třicítky... ty front squaty byly šílenej úlet. Technicky byly dost povedený, ale... fakt nevím, jak tu činku udržet. 10 opakování je nějako moc :-/
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so září 03, 2011 11:36 am Předmět: |
|
|
| citace: | OMFG
... Nevím proč, ale takhle těžký to ještě nebylo. Teorie je taková, že to bylo tím, že jsem cvičil 2h po snídani (chodím normálně 45-60 minut po posledním jídle).... bylo mi blbě :D Hlad, dehydratace, málo kyslíku a skoro sem se poblil... a hekal sem jak nějakej strongman. Aneb kdo necvičil tuhle schazovačku, nepochopí... |
Ja jsem se u toho dneska taky malem poblil, takovy peklo, jaky to bylo dnes, to snad jeste nebylo. Skoro jsem u toho potil krev a zvracel vnitrnosti Ale dobre mne tak, byl to posledni trenink zad, tak to muselo stat za to _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po září 05, 2011 5:45 pm Předmět: Re: Guru a jeho posilovací log =] |
|
|
Pondělí 22.8.
Power clean /3 ramp-up + poslední série s 70% max
ramping up
3x 85kg
... :D konečně těžký... a na tu poslední sérii sem se vykašlal, protože mám zrasený zápěstí z PP a P cleanu... nemělo by to smysl pro další cviky
Incline 45° bench press 4x6
4x6x 80kg
jsem si říkal, že to dám takhle a udělal sem dobře.. 80kg v posilce jiný bylo lehčí + jsem si to podával "zezhoda" ... tady si to podávám z mrvýho bodu prakticky na hrudníku... takže těžký jak prase... poslední opáčka na krev
Přítahy VC v předklonu 4x8
4x8x 82,5kg
furt se to dá...
Tlaky JC nad hlavou 4x 10-12
3x 12x 30kg
1x 11x 30kg
zas...tady sou prostě jednoručky těžší... 9+ vždy na krev... pfff ... příště asi zas takhle a za dva týdny pokus s 32,5kg
Francouzský tlak 3x 12
3x 12x 35kg
10+ těžký :D:D ale docela sem i napumpoval nezvykle
Bicepsový zdvih v předklonu 3x 15-20
3x 15x 7kg
asi nejlepší, jak sem zatím tenhle cvik odcvičil :D jedna žíla vylezla jako nikdy
VELMI ZAJÍMAVÝ TRÉNING.... ráno sem se probudil a z ničeho nic "ty woe já se na power cleany netěším" - po fotbale sem byl totálně zničenej...
Pak sem přemýšlel před tréningem o vahách a bylo mi jasný, že jsem dost přestřelil, takže v rámci odcvičení a potenciálu nějakýho přidání příště, jsem to odvicičl PROSTĚ TAKHLE. A začíná to bý fakt těžký. Venku zima a bouřka a to mi taky nepřidalo ... cestou domů parádně zmoknout taky supr :D Příště musí bejt sparing - kerej dnes nešel pač pršelo :D
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út září 06, 2011 6:57 pm Předmět: Re: Guru a jeho posilovací log =] |
|
|
Úterý 6.9.
Dřep 5x5
5x5x 127,5kg
... píchaj mě kolena, ale u cviků vše ok... jen možná trošku třísla... ale už je to pěkně těžký :D dobrou náladu zvedá pohled na žíly na krku, který mám jen při dřepech
2x15x 87,5kg
dnes "docela" lehký :D
Výpady 4x 12-15
4x 15x 47,5kg (15 na obě nohy, takže 30 celkem)
... první serie 20+ peklo
druhá série 22+ se skoro nedalo...
třetí série 14+ ... zlo! a při posledním opáčku sem se skoro rozsekal
poslední série  !!! 6+ a byl jsem mrtvej... pak 10 v kuse... (5s rest) 10 v kuse... a poslední 4 skoro nešly.. po sérii sem lehnul a ... narodil se znovuu
Rumunský mrtvý tah s JC 5x6
5x6x 40kg
na 45kg kašlu, to už by bylo o zranění... takže přidána sérka... po výpadech jsem byl úplně mrtvej
4x 15x 15kg
... kašlat na negativku :D ale kopal sem se do zadku... mrtev
nebyly...
3x 15x 80kg s velkou činkou ve stoje.. MP mi zabral někdo
, grrrrr
Schyby nebyly a nebudou...
Tréning komentovat ani nebudu... je to už šíleně těžký... a... ani psát nebudu, že se těším, protože bych si za to musel nafackovat.... takže si to budu jen v duchu myslet =)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st září 07, 2011 7:48 pm Předmět: Re: Guru a jeho posilovací log =] |
|
|
Dopoledne asi 4 cviky na břicho
večer 2h fotbal...
... a den od cca 16:00 dost naprt = (
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt září 08, 2011 4:53 pm Předmět: Re: Guru a jeho posilovací log =] |
|
|
Čtvrtek 8.9.
Push press /3 ramp-up
2,5x 82,5kg
dumb dumb dumb... i při 65kg sem se skoro zabil... technika naprt.. všechno naprt... nechápu.. příště uvidím esi to samý, nebo 85kg... ale asi to samý
Mrtvý tah 5x5
5x5x 155kg
vyrovnanej PR, ale tehdy jsem měl 88kg a cvičil sem to tři měsíce... takže good... silově pohoda, ale úchop blbne... což je stejně asi hlavou... dnešek je prostě dnešek
jo a 2x se mi lehonce zatočila hlava... poprvé v životě při cvičení
Bench press s JC 4x6
4x6x 37,5kg
taky PR... asi teda... nepamatuju si s kolika sem v BG jezdil... každopádně furt docela lehký, takže by snad i těch 40kg padnout mohlo, což by byla pecka
Power snatch 4x10
4x10x 35kg
chtěl sem nechat 32,5kg.... ale tenhle tréning byl tak těžkej, že sem přidal i tady... a dal sem tak o 5cm širší úchop a pohoda...
Legpress 4x MAX (kolem 40 opakování)
4x40x 155kg
... bože... se prostě nedalo... těžký jak něco... všechy série absolutně šílený a hamstringy prosily, abych to zastavil... poslední série... malý zatočení hlavy... slezl sem a lehl sem na zem...
Úzký bench press 3x10 + ez Curls 3x8
3x 10x 72,5kg + 3x8x 35kg
bench docela těžkej a bicák furt lehkej... bude hůř
.... jak to komentovat.....
Měl jsem tenhle tréning zrušit... po včerejším fotbale, kdy sem si dal opravdu dost do těla, protože jsem byl opravduu naštvanej z toho, co se v Rusku stalo, sem ráno skoro nemohl chodit... Přemýšel jsem, že to zabalím, ale když bych zabalil jeden tréning, tak ho můžu jen vynechat, nikoliv posunout, takže sem teda šel. Byla to asi chyba, ale... nevadí. Tréning byl tvrdej a já přemýšlel, proč se tím fullbody tak šikanuju.
Fail na Push Pressu mě dostal.. ale nezkoušel sem to opáčko přidat, protože technika byla tak špatná a nohy tak slabý, že bych se max tak zabil.
Mrtvola .. mazec... tenhle cvik je dost o hlavě a to jsem dnes poznal... naštěstí splněno, takže 165kg třeba i padne. Se uvidí...
Bench s JC mě překvapil a potěšil... dokonce sem cejil kozy, což je nezvyk.
Pak už nic nekomentuju, další část tréningu bylo jen dokončení tréningu a občasnej příliv endorfinů... umíral jsem. Navíc zima díky tomu hnusnýmu počasí  Už chci zas vedrooo
Na sobotu se netěším :D Pochybuju že doregeneruju...
A ještě mě štve hledání bytu v Brně.... hledám něco v centru a většina inzerátů je Bystrc, Lišeň apod... pokud už je něco Král Pole apod, tak tam není lednička, je to za moc peněž, nebo hledaj holku :D Blbá škola...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so září 10, 2011 2:40 pm Předmět: Re: Guru a jeho posilovací log =] |
|
|
Sobota 10.9.
Front squat 4x 8-10
4x 10x 77,5kg
.... až na ty zničený delty překvapivě lehčí jak minule, ale poslední opáčka díky "úchopu" opravdu těžký
Bench press 5x5
5x5x 87,5kg
... hm, zas lehký =) divný ... sem pro jistotu počítal tu váhu třikrát a fakt tam bylo tolik, kolik mělo bejt
Přítahy JC v předklonu 4x 10 (2x schazované = 12 serií)
5x 12kg
5x 27kg
10x 40kg + 10x 27,5kg + 10x 15kg
dumb dumb dumb... do poslední sérky sem přidal 2,5kg
je to těžší a těžší... podemnou regulerní louže :D hmmmm
Tlaky s VC na ramena v sedě 5x5
5x5x 62,5kg
... když mi to někdo podá nahoru, tak je to lehký =) né jako dyž si to musím podávat z úrovně pod klíčníma kostičkama
Good mornings 3x 10-12 + flexing hamstingů
3x 10x 55kg
 nesedla technika ale hamstringy dostaly zabrat
Kliky na bradlech 3x 6-8
3x8x 22,5kg
po ramenech docela těžký :D:D:D
Biceps curls - pyramida
10x (každá ruka) 12,5kg
6x 17,5kg
6x 20kg
9x 17,5kg
16x 12,5kg
30x 7kg - kdybych to udržel, tak dám víc :D
... no koment =) cestou domů sem cejtil tu pumpu ....
dneska těžký, venku je ale teplo, takže mi bylo hej...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne září 11, 2011 7:35 pm Předmět: Re: Guru a jeho posilovací log =] |
|
|
Hodinka fotbálek :-/ Bylo nás 4 na 4, pffff...... ale byla to fun =) Tým proti nám se zas šíleně hádal
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po září 12, 2011 7:05 pm Předmět: Re: Guru a jeho posilovací log =] |
|
|
Pondělí 12.9.
Power clean /3 ramp-up + poslední série s 70% max
ramping up
3x 87,5kg PR
.... a těžký, ale furt lehký... předtím jsem dal 3x85 a 1x90kg..... příště pokus o 3x90kg a jsem zvědavej... přemístit 3x 110% BW by byla pecka pro skoro-furt-začátečníka, jako sem já
Přítahy VC v předklonu 4x8
4x8x 85kg
... prohozený cviky = ( nedalo se kde jet šikmej bench.... docela lehký furt
Incline 45° bench press 4x6
4x6x 82,5kg
jelikož mi byla osa podána až nahoru, tak jen těžký, ale zvládnutelný... pažní kost rovnoběžně se zemí... poslední opakování v poslední sérii dcl tvrdý :D
Tlaky JC nad hlavou 4x 10-12
3x 12x 30kg
1x 10x 30kg
... maličko nasranej, protože sem to jel po těch tlacích... takže samozřejmě ramena lehce vyřízená a taky to tak vypadalo, škoda.. tohle v plánu nebylo... kinda fail
Francouzský tlak 3x 12
3x 12x 37,5kg
... pumpa, supr technika pač to bralo tricepsy... ale těžký :D 40kg příště bude opravdu zajímavých
Bicepsový zdvih v předklonu 3x 15-20
3x 15x 7kg
.... čím dál těžší :D ale prej dobrá pumpa řekl v posilce kámoš, takže sem to jel dobře :D
.. Power clean mi udělal radost, přecijen mi tenhle udržovací tréning něco zlepšil a to je určitě pozitivní... pak jsem byl ale dost naštvanej, pač jsem musel prohazovat cviky a výsledek se dostavil u tlaků na ramena. Jinak ale v pohodě tréning.. už je to tak těžký, jak si to představuju :D
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út září 13, 2011 4:31 pm Předmět: Re: Guru a jeho posilovací log =] |
|
|
Úterý 13.9.
Dřep 5x5
5x5x 130kg
... každá série lehčí a lehčí.. divný.....
2x15x 90kg
boj! ale vyhrál jsem... hrozný peklo
Výpady 4x 12-15
4x 15x 50kg (15 na obě nohy, takže 30 celkem)
... prostě největší masakr, hardcore, zlo, zabíračka, smrt, reinkarnace, další smrt... povznesení na vyšší úroveň bytí (Stargate)... a skončil jsem každou sérii na zádech a minutovým čumením do stropu... a už to nechci pár tejdnů jet... navíc přidat by se asi nedalo :D:D:D
Rumunský mrtvý tah s JC 6x6
6x6x 40kg
zas přidána sérka... dnes to bralo všechno.. div jsem nepadl...
4x 15x 15kg
... prostě přežít
... a schazovačky bych dnes neměl...
4x 10x 145kg
5x 20x 85kg
smrt znovu...
:D Popisovat tréning nebudu, stejně to skoro nikdo nečte... ale takhle jsem nohám zabrat ještě nedal... ale na to by stačily i ty výpady
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út září 13, 2011 5:17 pm Předmět: |
|
|
To popisuješ hlavně pro sebe. Abys věděl, kdy tě kde co píchalo a jak se pocitově trénink vyvíjí, to je podle mě důležitý.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|