|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kubaz

|
Zaslal: so září 10, 2011 6:30 pm Předmět: |
|
|
| Daniel-James napsal: | | Pes je takovej normal, ale nemohl jsem uverit kdyz jsem videl jak si nekdo vzal do fitka kolem predlokti omotanou krajtu a zacal cvicit nohy jako by nic.... |
s takovou si za chvilku nechaj lidi vozit i starou babicku z ldnky na trenink
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
medwed

|
Zaslal: so září 10, 2011 6:49 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Prijde mi hlúpe, ked si týpek vodí do gymu psa... |
Me dost vadilo jak si borec vodil do posilky hodne male dite +- 3roky a preztoze tam byl detsky koutek tak ho nechal normalne "pobihat" mezi cvicima lidma a vubec si ho nehlidal... Chapu ze lidi maji asi malo casu ale toto je extrem a jak se neco takemu decku stane bude zle. _________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: so září 10, 2011 7:37 pm Předmět: |
|
|
souhlas, stále stejný případy...
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so září 10, 2011 7:44 pm Předmět: |
|
|
Hosi nevim, ale kdyby k nam nekdo do gymu donesl psa,decko nebo krajtu, tak se ho asi zeptam jestl spadl na hlavu hned pri porodu nebo pozdeji. Strasne by me zajimalo co se takovym blbcum honi hlavou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so září 10, 2011 7:52 pm Předmět: |
|
|
K nám chodí (chodil?) chlapík s jezevčíkem, taky volně pobíhal po posilce, ale mě to nevadilo, jen jsem si musel dávat pozor, kam šlapu  no a navíc, ten jezevčík měl reflexní vestičku _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: so září 10, 2011 7:57 pm Předmět: |
|
|
toho pamatuju ( chlápek byl potetovanej ) Bral mi kurva ručník , když jsem se zvedl z lavičky _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
myval

|
Zaslal: so září 10, 2011 8:02 pm Předmět: |
|
|
Jojo, děti ve fitku, to znám .. hlavne když si odkládají na lavičky,stroje hračky a pak řvou, když jim to člověk chce sundat,aby si zacvičil
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so září 10, 2011 8:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne září 11, 2011 5:22 pm Předmět: |
|
|
a mě zase říkal , když jsem dělal Rumunskej MT , že ten mrtvej tah ¨se dělá úplně jinak , více zapojit nohy .  na odpověď ,že nejedu klasickej MT mi řekl ,že jinej není . _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
mikro6
|
Zaslal: ne září 11, 2011 5:56 pm Předmět: |
|
|
v nedeľu doobeda u nás do posilky chodieva chlapík zo zlatým retrieverom, ale tento si ľahne pod schody a poctivo čaká na svojho pána, kým docvičí, ešte sa aj poteší ak ho človek poškrabe za uchom ;)
s takým psom sa do posilky ísť dá...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st září 14, 2011 12:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: st září 14, 2011 12:29 pm Předmět: |
|
|
U minulýho dílu byla výživná diskuze. _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
jirka44

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 12:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Reprotek
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|