|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
Zaslal: po srpen 29, 2011 4:31 pm Předmět: |
|
|
29.8.
DB SUMO DEADLIFT (1 arm) 3x5 40kg + SEDLEHY 3x15
KB DEADLIFT (1 arm, 1 leg) 2x10 + SEDLEHY 2x15
DEEP PUSH UP (speed) 5x10 + OVERHEAD SQUAT (with 1 power snatch) 5x5 40kg
KB SNATCH (1 leg) - 10x nacvik
FLOOR WHIPER (with 40kg BB) 2x15 + KB FLOOR PRESS 2x15
BTN MILITARY PRESS 2x10 40kg + KB CLEAN&JERK 2x10
snad sem na neco nezapomnel.. jinak velka zmena a to, ze vsechno budu zapisovat jenom tou modrou barvou  ted pojedu tak nejak podle sebe, ale vetsina tech zakladnich cviku by mela zustat, uvidi se  btw ten jednonozni kb snatch je docela zabavna vec, od patyho opakovani uz to zacinalo vypadat k svetu)
tak precejenom sem na neco zapomnel (doplneny FW a KB FP) _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: čt září 08, 2011 4:00 pm Předmět: |
|
|
8.9.
DB FLOOR PRESS - 4x8 40kg (n.g.) , 3x8 40kg (1 arm)
DB ROW - 3x10 40kg (1 arm)
KLADIVA - 4x6 30kg
LOW LEG SLIDE UP - 3x10
CRUNCH - 3x15
sem zpet a nikomu sem zda se nechybel  normalne sem trenoval, asi 4 treninky nejsou zapsany a zpetne je psat urcite nebudu) jinak duvodem bylo, ze mi vodesel komp, resp. disk, ale uz je to ok _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt září 08, 2011 6:17 pm Předmět: |
|
|
Já jsem si toho osobně ani nevšiml :-) Ale já cvičím jak se mi zachce, takže to neberu jako že jsi zmizel, ale že jsi línej jako já :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt září 08, 2011 6:55 pm Předmět: |
|
|
Ernandes: aspon nekdo, dekuju  btw ta tvoje forma vypada dobre, je videt, ze se ti podarilo na sebe dostat naky maso) u me to je zase porad stejny, kolem 95kg, ale vic ani hovno.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne září 11, 2011 6:10 pm Předmět: |
|
|
11.9.
DB SNATCH - 20x40kg (kratky pauzy mezi opak., 1 arm)
DB CLEAN&JERK - 20x40kg (kratky pauzy mezi opak., 1 arm)
SEDLEHY - 3x20
fuj, no tech 20 bylo docela dost, sem rad, ze sem to dal (spis psychicky)) jo a dal sem si vlastne PR: posezeni na zahradce bez chlastu _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luuza
|
Zaslal: ne září 11, 2011 7:12 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: |
PR: posezeni na zahradce bez chlastu |
CG
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po září 12, 2011 5:15 pm Předmět: |
|
|
Luuza: jj diky, ale bylo to fakt tezky
dneska 9x100 bench (taky PR)  cvicim si ted hodne podle chuti a ani se mi to nechce tady psat, takze bude logova pauza _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá září 23, 2011 7:59 pm Předmět: |
|
|
sem nakej nachcipanej od stredy a nudim se, tak si tady aspon vystavim na odiv cast moji brilantni tvorby  jedna se o modre vemeno a sovu palenou
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne říjen 02, 2011 6:01 pm Předmět: |
|
|
2.10.
Shadow boxing - 2min.
Burpee - 10x (v minutovy pauze)
Shadow boxing - 2min.
Shadow boxing - 2min.
Shadow boxing - 2min.
Shadow boxin g - 2min.
Kb swing - 50x
Burpee - 10x
Snatch - 10x 30kg
Squat - 50x bw
Military press - 10x + 10x (btn) 30kg
Kb swing - 40x
Burpee - 10x
Shadow boxing - 2min.
Bic. bb podhmat - 15x30kg (v minutovy pauze)
Shadow boxing - 2min.
Bic. bb podhmat - 15x30kg (v minutovy pauze)
tak asi zase chvili budu psat)
mix trenink dle chuti.. potrebuju se zas trochu zamerit na fyzu, dneska sem si delal trvalou a ten odraz v zrcadle mel bricho zvlneny jak mopsi celo  jinak pred treninkem sem si dal https://obchod.ronnie.cz/s-3669-rescue-coffeinum.html a necejtil sem vubec nic, ze by to bylo tema trema kafema denne? _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne říjen 02, 2011 6:59 pm Předmět: |
|
|
Tohle na mě taky nezabralo a to jsem v té době ani kafe nepil, ale pak jsem koupil ty tablety od extrifitu a vždycky mě to pěkně "nakoplo". _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po říjen 03, 2011 3:27 pm Předmět: |
|
|
3.10.
Sumo dl - 5x5 100kg
Bench - 3x110kg, 6x100kg, 17x70kg
Veslo 1 arm - 5x10 3cihly
Veslo - 2x10 vsechno
Kladiva + low leg slide up (oboje 3x10, ruzny vahy kladiv))
to veslo jednoruc delam strasne procitene  no jinak nohy sem nedal, protoze sem byl predevcirem behat po dlouhy dobe a mam je z toho naky zniceny a taky se mi nechtelo _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út říjen 04, 2011 6:41 pm Předmět: |
|
|
4.10.
Front squat - 4x90kg, 2x100kg
Back squat - 8x100kg
Predkopy - 4x10
Push jerk - 4x4 70kg
Tric.
Ramena rehab
dneska sem ani neplanoval jit, ale sel znamej, tak sem se taky dokopal a dal aspon neco malo.. zejtra 100% pauza, nebo jenom naka aerobka mozna.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt říjen 06, 2011 6:30 pm Předmět: |
|
|
6.10.
Power clean - 5x70kg, 3x80, 1x90kg, 5x70kg
Bench - 8x100kg, 6x100kg, 1x106kg, 1x112kg, 2x1 116kg, 1x120kg (PR)
Kladiva - 4x12
Sedlehy - 2x25
premisteni po delsi dobe pekne tezky.. na bench tech 120 je osobak, nejdriv sem ani max jet nechtel, proto predtim ty serie s kilem, ale dobry.. byla tam jeste trochu rezerva, tak mozna kdybych predtim nejel ty serie, tak dam i o trosku vic, ale co _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|