škoda ho veru, som stále myslel, že to nejako zmákne, ale potom ako som videl upútavku na novú sezónu a už bol nahradený, som tušil, že to s ním pravdepodobne nevyzerá dobre, R.I.P
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
škoda ho veru, som stále myslel, že to nejako zmákne, ale potom ako som videl upútavku na novú sezónu a už bol nahradený, som tušil, že to s ním pravdepodobne nevyzerá dobre, R.I.P
Vyměnili ho už dávno, protože seriál byl rozjetej a bylo potřeba točit. Jeho léčba vypadala na dlouho a nemohli si dovolit čekat. Ale nedávno jsem právě četl, nějaký zprávy, že se začal zlepšovat a tak jsem nabyl dojmu, že to zmákne. Bohužel nezmákl.
_________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Štve mě, jak je ten svět nespravedlivej. Už několik let nekouřím, nechlastám, snažím se na sobě makat, a prozatím jsem se dopracoval k operaci ramene a problémům se zádama. A tlustej nýmand jehož největší pohyb je ohnutí se pod stůl pro dvoulitrovku Coly je úplně v pohodě, a ještě má blbý kecy na to co jím a co dělám. Teda takových je víc, např. exkolegové v expráci, co mi vytrvale kroužili okolo stolu a na krabice s kombem maso+rejže furt blbě kecali "co to žereš za sračky", "nežer ty sračky", "běž do mekáče". Tihle lidi žádný problémy nemají... Zmrdi.
Štve mě, jak je ten svět nespravedlivej. Už několik let nekouřím, nechlastám, snažím se na sobě makat, a prozatím jsem se dopracoval k operaci ramene a problémům se zádama. A tlustej nýmand jehož největší pohyb je ohnutí se pod stůl pro dvoulitrovku Coly je úplně v pohodě, a ještě má blbý kecy na to co jím a co dělám. Teda takových je víc, např. exkolegové v expráci, co mi vytrvale kroužili okolo stolu a na krabice s kombem maso+rejže furt blbě kecali "co to žereš za sračky", "nežer ty sračky", "běž do mekáče". Tihle lidi žádný problémy nemají... Zmrdi.
Jen klid, jednou to prijde, ale budes si muset jeste par let pockat
Jen klid, jednou to prijde, ale budes si muset jeste par let pockat
To už by mělo začít pomalu přicházet. U kancelářských necvičích krys není otázkou jestli je bolí záda, ale jak často
Nicméně, oni jsou spokojeni sami ze sebou, tudíž jsou na tom skutečně lépe než chobotnička.
Tihle lidi se zrovna moc nehýbou, tak je nemá co bolet no...
Ale srala mě jedna prasnice, která při cca 165cm měla dobře 80-90kilo, a furt si stěžovala jak jí je blbě, chodila po doktorech, a zásadně odmítala tvrzení, že má všechno jen a pouze z obezity (záda, zborcená klenba nohou atd atd.). Bych tý děvce napařil desetinásobný zdravotní pojištění.
Sere mě,že mě bolí pravé zápěstí po včerejším treninku bicáku. Rovná VČ je svinstvo !! Bolí to v jen v nějakých uhlech a to svinsky. Tak to matlám nějakým fastungelem a koupil jsem pružnej obvaz a snad to dneska nějak odcvičím! Kurva,to mě tak sere !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
A mě zas štve, že se mi furt nedaří pořádně procítit mohamedány! Tak zdánlivě jednoduše vypadající cvik a přitom tak těžkej na provedení (aspoň pro mě). Vždycky od tý kladky odcházim nas*, že se mi to zas nepovedlo, že jsem tím zas akorát ztratila čas, a že kdybych na to břicho dala radši něco jinýho, tak bych udělala 100x líp a odcházela spokojená. Dám tam klidně 50kg a buď u toho cítím tricepsy nebo záda, ale břicho ani omylem, a to už to zkouším takovou dobu. A asi už se na to fakt vyprdnu, protože se to asi nikdy nenaučim!
_________________ When you repeat a mistake, it´s not a mistake anymore. It´s a decision...
A mě zas štve, že se mi furt nedaří pořádně procítit mohamedány! Tak zdánlivě jednoduše vypadající cvik a přitom tak těžkej na provedení (aspoň pro mě). Vždycky od tý kladky odcházim nas*, že se mi to zas nepovedlo, že jsem tím zas akorát ztratila čas, a že kdybych na to břicho dala radši něco jinýho, tak bych udělala 100x líp a odcházela spokojená. Dám tam klidně 50kg a buď u toho cítím tricepsy nebo záda, ale břicho ani omylem, a to už to zkouším takovou dobu. A asi už se na to fakt vyprdnu, protože se to asi nikdy nenaučim!
Já u tohodle cviku také dokážu procítit všechny svaly. Krom jednoho
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru